среда, 13. септембар 2017.

Golden Rose baza za senku*

Dobrodošli na moj blog. :)

Već par meseci intezivno koristim ovu bazu za senke pa sam rešila da sa vama podelim i svoje utiske.
Baza je novitet u Golden Rose ponudi, a videla sam da je trenutno i snižena na 255 dinara u Golden Beauty parfimeriji, pa ako ste blizu, pogledajte. Od Golden Rose noviteta sam već ranije pisala o Setu za obrve, koji je odličan, pa bacite pogled na taj post.

Neki od Golden Rose noviteta:



Ja sam neko ko stalno koristi bazu za senku i mislim da ona može mnogo da pomogne u celokupnom šminkanju. Ova baza dolazi u tubici od 11ml i namenjena je produžavanju trajanja senki na očima.

Baza ima blag miris, kao neki korektor ili puder, ali ništa nije prenapadno. Teksura je lagana i masnjikava, ali se oseća pod prstima i silikon.


Baza je u svetlo bež boji, ali sa nanošenjem boja nestaje i baza postaje providna. Imam utisak kao da blago ujednači kožu, ali kako je providna neće prekriti venice, pigmentaciju i slično. Takođe neće drastično pojačati pigmentaciju senki, već samo blago, boje svakako na oku izgledaju lepše.

Posle pola minuta se osuši i ja je skoro uvek setujem kamenim puderom. Nakon što se osuši blago je lepljiva, pa deo pokretnog kapka možete i da ne setujete već da direktno utapkate senku u bazu.


Ova baza zaista učini senke dugotrajnijim i nekako lepšim. Senke mi se ne preslikavaju, ne razmazuju i traju sve dok ne skinem šminku. Teksura jeste masnjikava, ali čim se osuši postaje mat i nema problema sa mašćenjem i slično.

 Ova baza mi se baš dopada, jedna je od najboljih koje sam probala, a vrlo je pristupačna. Pakovanje je ogromno i pre će se dogoditi da joj istekne rok, nego da je potrošite. Dodatna pohvala za pakovanje (kartonska kutija), kao i za samu tubicu, već mesecima je koristim, a ništa se nije izlizalo.



Možete je naći, kao što sam rekla u Golden Beauty prodavnici, manjim parfimerijama, a na Lilly drogerije sajtu je još nema, pa tako da verujem da ni u samo drogeriju još uvek nije stigla. 


Da li vi koristite bazu za senku i koja vam je omiljena?
Preporučite mi neki Golden Rose proizvod.


Hvala na čitanju.



*PR proizvod

5 коментара:

  1. Mnogo mi se dopada tvoja recenzija. Naime, nema je kod nasd nigdje nabaviti,
    a rado bih probala. Nadam se da ću uskoro dolaziti u Srbiju i da ću naići negdje na tu bazu ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala lepo! Nadam se da ce je biti i kod tebe, ili da ćeš uskoro u Srbiju. Stvarno je povoljna, a odlična.
      Pozdrav :-)

      Избриши
  2. Caos Ana , prvi put sam na tvom blogu , odiše toplinom!

    Da li možda znaš kako se ova baza ponaša na masnim kapcima?

    Probala sam Artdeco , Avon , NIX ali nista od toga mi nije pomoglo da se kapci manje maste pa samim tim i senka ostane na kapcima.

    Pozdravljam te , značilo bi mi ako imaš informaciju ovakvog tipa! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Magdalena, mislim da ova baza nije za masne kapke. Ja nemam masne ali cini mi se da je npr Avon baza dosta suvlja i pogodnija za masne kapke. Ako ti ona nije odgovarala, nisam sigurna kako ce ici sa ovom.
      Hvala na lepim recima i pozdrav ☺

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...