субота, 28. новембар 2015.

Frizure za svaki dan*

Danas vam donosim par ideja za neke frizure koje možete nositi svakog dana, u dnevnoj varijanti, na posao, u školu, na faks, u setnju, izlazak....
Ja uglavnom ne pravim frizure, jer volim moju priorodno talasastu kosu kada je pustena. Često stavi tvistere, jer mi oni naprave odlične lokne. Vrhunac moje frizure je da stavim rajf. Za specijalne prilike uvijem kosu kod frizera ili se sama ispeglam. Par puta sam radila i onu rajf kiku. Kosu retko vezuje, jer mi to nekako ne prija, niti mi se dopada.
Ni kao mala nisam volela da mi mama pravi frizure, nekako me je nerviralo da mi čačka kosu, tako da i dan danas nisam ljubitelj frizera.

Sve ovo me ne sprečava da za vas izdvojim neke kul frizure, koje lako možete sami napraviti. Svakako akcenat je na tome da se ne peglate, ne fenirate i ne koristite druge sprave za stilizovanje, kako bi sačuvali svoju kosu.
Uz to, evo javno obećavam da ću se i sama pozabaviti ovim frizurama, da vidim koja meni lepo stoji, pa ću vam sigurno okačiti sličice ovde ili na nekoj od društvenih mreža.

Naravno, ove frizure vam može neko i napraviti, zaista su brze. 













Kakve vi frizure nosite na dnevnoj bazi?

Hvala na čitanju. :)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...