уторак, 23. фебруар 2016.

Macadamia No Tangle četka za kosu

Ovu četku sam dobila za rođendan preo manje od mesec dana, brzo sam je zavolela pa sam rešila da vam napišem moje utiske o njoj.

Četka je plastična, u dve boje i nalazi se upakovana u plastičnu providnu kutiju, koju sam ja naravno bacila pre slikanja. Na pakovanju su neke informacije o četki.



Četka je namenjena za lako raščešljavanje kose, tvrde da smanjuje lomljenje kose i da se može koristiti i na mokroj i na suvoj kosi.


Mogu slobodno da kažem da je ovo najbolja četka koju sam probala u životu. Moja kosa je talasasta, pa je ne koristim pri svakom češljanju, jer uvek malo ispravi lokne, pa moram da budem pažljiva. Ko je izmislio ovu četku doneo je pravu revoluciju u češljanju.



Baš zbog moje talasaste kose, najviše volim da je češljam dok je mokra, jer ako čekam da se osuši, onda se ona ispravlja i frizura mi gubi smisao.

Zato me je i zanimalo kako će se ova četka ponašati na mokroj kosi i oduševljena sam. U par poteza očešljam svoju kosu srednje dužine, a otpalih dlaka ima minimalno. Naravno da će se uvek naći neka dlaka koja otpadne, ali neuporedivo kosa manje opada u odnosu na četkanje standardnim četkama.


Naravno, koristim je i na suvoj kosi i zaista je lako raščešljam. Prosto nisam verovala dok nisam probala, iako sam pročitala brojne pozitivne recenzije na Internetu. Mislim da je stvar u veličini ovih bodljica i njihovom rasporedu, jer je neverovatno kako ova četka raščeljava i kako ne čupa ni malo.



Ovu četku možete da kupite u Alexandar Cosmetic prodavnicama, kao i na online, na njihovom sajtu ovde. Na sajtu možete da se informišete gde se sve nalaze njihove radnje.

Cena četke je 875 dinara i od srca je svima preporučujem, oduševićete se!





Da li je neko od vas probao ovu ćetku?

Hvala na pažnji! :)

12 коментара:

  1. I moja preduga kosa voli ovu cetku i zahvalna joj je :) Meni se prvo nisu svidjali oblik i boja, cuj, zelena cetka- dugo sam je izbjegavala da mi ne vristi u torbi :D Medjutim, bitno je kako radi posao, a oblikom sam se kasnije odusevila, fino legne u ruku. :) Super cetka!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Boja i oblik uopste nisu vazni kad je nesto tako dobro. :)
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  2. Stvarno je odlicna. Minimalno cupa kosu i brzo rasceslja i mokru i suvu kosu.

    ОдговориИзбриши
  3. Ja ovo čudo definitivno moram da probam. Nekad plačem i češljam kosu koliko se začupa. Prirodna mi je pa je haos sa njom :D

    ОдговориИзбриши
  4. Moja ljubimica već više od godinu dana, i dalje je ko nova, savršena je 😊

    ОдговориИзбриши
  5. Prvi put sam videla ovu cetku kad sam se sisala sad skoro. Moja kosa je tanka i brzo se mrsi. Uvek je problem mokru je ocesljati. Bila sam zatecena kako me je frizerka lako ocesljala. Odma sam je pitala gde da nadjem to cudo od cetke. Nisam imala vremena da je odma kupim, ali prvom prilikom hocu.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...