четвртак, 9. март 2017.

Elegantna četkica za šminkanje + nakit*

Zdravo svima.

Pre nekih mesec dana krenula sam sa testiranjem prelepe i elegantne četkice koju sam dobila od Instagram prodavnice - Džidžanindže - @dzidzanindze_shop.



Četkica deluje baš elegantno i lepo. Prala sam je više puta i ni jedna dlačica nije ispala. Deluje kao da je kvalitetno urađena. Videćemo da li će se boja sa drške skidati u budučnosti, ali za sada izgleda kao nova. Izrađena je od sintetičke dlake.


Ovu četkicu koristim za bronzer-konturisanje i za highlighter. Za konture je odlična jer je dosta precizna, a opet nekako flafasta da može da izblenda proizvod.
Za highlter mi je takođe dobra, jer taman nanese proizvoda koliko treba. U početku sam je više koristila za bronzer, a sada više za highlighter jer ne konturišem često svoje lice, a highlighter baš volim. Svakako preporučujem je za obe namene. :)



Pored ove četkice, odnosno četke, izabrala sam i slatke minđuše u obliku ruže, kao i prsten sa belim kamenom. I minđuše i prsten su dobri za svaki dan i vrlo nosivi. Baš sam zadovoljna.



Pored četkica i nakita, na Dzidzanindze shop-u možete naći različite praktične sitnice. Bacite pogled i na njihovu fb stranicu - dzidzanindze.

Hvala na pažnji! :)

6 коментара:

  1. Ana draga, predivan post, zaista odlična recenzija! Na sjajan način si nam prezentovala ovu jako simpaticnu cetkicu! Do sada nisam koristila nijednu nalik njoj ali se radujem da je probam.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Cetkica je prelepa, bas deluje luksuzno i elegantno :)

    ОдговориИзбриши
  3. Super je cetkicaaa ,stvarno prelijepa nadam se da ces uzvratiti komentar ,ja uzvracam pracenjem al iskreno ?!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na komentaru. Kada neka druga blogerka komentarise, ako je ne znam od ranije svakako posetim blog. :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...