четвртак, 8. јун 2017.

Multiactiv Body&Hand care*

Dobrodošli!

Sigurno ste svi čuli za Multiactiv, domaći brend? Ja sam njihove proizvode koristila još u detinjstvu, ali pre ovih proizvoda koje koristim sada, dugo nisam koristila ništa njihovo. U međuvremenu su napredovali, uveli brojne nove proizvode, ulepšali pakovanja, kvalitet i mogu da pariraju svetskim brendovima.

Danas vam pričam o dva proizvoda iz linije Body&Hand care koja su mi se dopala na prvo korišćenje i zbog njih ću sigurno probati još nešto iz Multiacitv ponude.


Softening losion za telo ima 400 ml i nalazi se u klasičnom pakovanju za losion. Glamurozni losion koji hidrira, hrani i omekšava kožu obogaćen je pažljivo odabranim prirodnim sastojcima i vitaminom E. Ne sadrži parabene. Ekstrakt vodenog ljiljana obezbeđuje koži potrebnu vlažnost i pomaže u očuvanju njenog hidrolipidnog zaštitnog sloja. Kreatin obezbeđuje energiju neophodnu za stvaranje strukturnih elemenata kože, čime ona postaje otpornija prema negativnim spoljašnjim uticajima.

Sastav:  Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Isohexadecane, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Sodium Palmitoylproline, Nymphea Alba Flower Extract, Creatine, Xanthan Gum

Dopada mi se ovaj lagani losion, lepo hidrira, brzo upija i dopada mi se miris. Lagan je i nekako miriše na čisto. Koža je nakon nanošenja mekana i nežna. Ono što je moja mala zamerka je što proizvod malo teže izlazi iz pakovanja.


Zimska krema za ruke ima 100ml i LE je, tako da nisama sigurna do kada će biti u ponudi. Ova krema jeste naznačena kao zimska, ali ja bih je preporučila za celu godinu zbog odličnog kvaliteta.
Krema je namenjena intenzivnoj nezi i zaštiti suve, dehidrirane i oštećene kože. Sadrži alantoin, pantenol i hidrirajući kompleks koji obnavljaju, hrane i hidriraju kožu čineći je mekom, glatkom i elastičnom.

Sastav:  Aqua, Glycerin, Dimethicone, Paraffinum Liquidum Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglycerides, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Panthenol, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Triethanolamine.

Ova krema dobro hidrira i šiti ruke, ali nije onako masna kako smo navikli da su zimske kreme. Lepo upije, ne ostavlja onaj ružan film, ali osećate da imate kremu na rukama. Ja je koristim kod kuće i baš mi odlično štiti ruke. Miris je blag, podseća me na one kreme koje su naše mame i bake koristile nekada. Ne samo po mirisu, već i po kvalitetu.


Multiactive možete naći u Dm i Lilly drogerijama. U manjim mestima ih ima i na drugim lokacijama, pogledajte gde,


Dole je losion, a gore krema za ruke.


Da li ste vi probali nešto iz Multiactiv ponude, što možete da mi preporučite da probam?

Hvala na čitanju!

*Ovaj proizvod sam dobila na testiranje od proizvođača, ali to nije uticalo na moje mišljenje.

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...