уторак, 11. јул 2017.

Farmasi karmini*

Dobrodošli!

Kao što znate, na Serbian Bloggers Day druženju sam dobila paket Farmasi proizvoda. Farmasi je brend koji dolazi iz Turske i prodaje se putem kataloške prodaje.

O kuglicama za lice koje stalno koristim sam pisala ovde. Danas ću vam pisati o karminima koje sam isprobala. Ranije sam čula kako su Farmasi karmini odlični, ali nikako da isprobam neki. U ponudi su različite varijante, a ja sam isprobala jedan mat, jedan iz elegant linije i jedan iz true colour linije.


True Color i Elegant ruževi imaju po 4g. Oba su u plastičnom pakovanju koje je upakovano u kartonsku kutiju. True Color ruž je pravi lagani, kremast ruž, ne isušuje usne i ima sjajnu završnicu. U ponudi je čak 25 nijansi, što je odlično. Ja sam dobila nijansu 23,
Icy Pink, koja je za mene nekako previše lila, pa sam je prosledila drugarici. Ovaj ruž je lagan, ima blag miris i nije previše dugotrajan, ali uz olovku se to može popraviti.


Što se tiče Elegant ruževa, njihovo pakovanje je baš lepo, mat. U ponudi je 10 nijansi i ovaj ruž je dugotrajan. Ne isušuje usne, ima mat završnicu, a opet je kremast. Baš mi se dopada, jer se ne skuplja i nije onako težak kao mat ruževi, a opet je mat i zaista dugotrajan. Miris ovog ruža je sladunjav, kao neki keks. Moja nijansa je 09 Nude.


Matte tečni ruževi su pravi mat tečni ruževi. Brzo se setuje, isušuje usne, dugotrajan je, dovoljan je jedan sloj, ali ja volim da nekad stavim i dva. Skida se postepeno, što je plus, mada sam primetila sada kad je toplo vreme da se skuplja u boricama i da se onako mrvi. Miris je slatkast, takođe kao kod Elegant ruža. Pakovanje ima 4ml i lep aplikator. U ponudi je 6 nijansi. Ovaj ruž bi trebalo da uvećava usne, mada ja nisam primetila. Moja nijansa je 1 Mauve Pink.






Da li ste probali Farmasi ruževe i kakvi su utisci?

*Ovaj proizvod sam dobila od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

2 коментара:

  1. Probala sam ove ruževe i jako mi se svidjaju. Mislim da Farmasi generalno ima jako dobre proizvode.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas na sve strane cujem da su ljudi zadovoljni njihovim karminima.
      Što se tiće samih proizvoda meni nešto odgovara, nešto ne što je normalno :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...