среда, 23. август 2017.

"Therma Line" dnevna krema sa termalnom vodom za suvu i osetljivu kožu*

Dobrodošli na moj blog.


Mislim da je pravo vreme da pišem o ovoj kremi, jer pruža odličnu hidrataciju onda kada nam je to najpotrebnije, a moja koža vapi za hidratacijom nakon letovanja.

Ova krema je spakovana u plastičnu kutijicu, plave boje, sasvim dobrog kvaliteta. Uglavnom su kreme za lice koje sam koristila u staklu ili tubici, ali je i ovo plastično pakovanje super, a proizvod je održao svoj kvalitet. Pakovanje ima 45ml. Krema je namenja za dan, ali nema zaštitni faktor. Miris je blag, nekako osvežavajući. Proizvođač je Bugarski brend Belita&Vitex.



Krema je lagane teskture, brzo upija, probala sam je i ispod šminke i baš mi prija, lepo pripremi kožu za puder ili toniranu kremu. Koristila sam je i u toku dana, a i kao noćnu kremu. Odlično hidrira lice i imam utisak da se redovnim korišćem koža nekako obnavlja i postaje otpornija. Nakon nanošenja koža je mekana i baršunasta i dobije neki lep sjaj. Kada sam je koristila noću, ujutru sam se budila sa fino hidriranom i jedrom kožom.


 Moja koža je normalna, ka suvoj i ovakva krema mi je baš prijala. Dopada mi se što pruža pravu, trajnu hidrataciju i poboljšava teksturu kože, a ne samo trenutno.


Kremu sam dobila od Planeta Kozmetike, pa je možete i naći kod njih na sajtu. Trenutno je na akciji, ali vidim i da je rasporodata. Nadam se da će uskoro obnoviti zalihe.





Da li ste probale nešto sa sajta Planeta Kozmetike? Kakvi su vaši utisci?


*Poizvod sam dobila na testiranje od distributera, ali to nije uticalo na moje subjetkivno mišljenje.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...