среда, 20. септембар 2017.

Čaj u pet: jesen

Dobrodošli na moj blog!

Da li znate da nam dolazi jesen za dva dana? Ja sam još uvek u elementu leta i ne mogu da zamislim da će sada da krenu kiše, čizmice, kaputi i jesenje boje. Nekako mi je ovo leto brzo prošlo, tako da će mi sigurno trebati vremena da se naviknem.


Ono što je super kod jeseni je da je idealna za učenje (čim je hladnije ostajemo duže kod kuće), tako da ću ja ovo vreme iskoristiti da više učim i položim ispite koji su mi ostali. Malo sam se opustila, mislila da ima vremena, pa je sada red da se sve privede kraju. Odnosno, kraj fakulteta nije kraj, već jedan početak. Početak poslovne karijere i nekog odraslog života. Moram da priznam da se ponekad i uplašim sve te odgovornosti. Ali nekako i jedva čekam, volim da uživam u novim i nepoznatim stvarima.


Još jedna super stvar je da je jesen idealno vreme da krenete da se pripremate za naredno leto, fizički. Ako želite da sledećeg leta izgledate lepo i da se osećate još bolje, moj predlog je da sad krenete sa treniranjem. Ono što vam možda može pomoći je post o tome kako ja motivišem sebe da istrajem u treniranju pogledajte ovde. Kao i šta jedem - pogledajte ovde. Ovo meni pomaže, što naravno ne znači da će i vama, ali lepo je deliti svoje iskustvo sa drugima. Ako se i vi borite sa kilogramima, pišite mi vaša iskustva


Posvetiću se ovoj rubrici u narednom periodu više, jer želim da više pišem o lifestyle temama. U moru isprobavanja proizvoda nekako ne nađem vremena da iskažem neko svoj mišljenje na drugim poljima ili podelim neka svoja iskustva sa vama. Žao mi je zbog toga, jer volim kozmetiku, ali isto tako volim i da pišem.

Baš mi je nekako lepo ovaj post, ovako, bez slika. Znam da slike privuku ljude, ali meni je uvek bio važniji tekst i taj sadržaj, moje reči koje delim sa vama.


Jesen. Miris kiše. Čajevi. Filmovi. Pozorište. Druženje. Sveće. Knjige. Kreme za telo. Debele čarape. Šljive. Ajvar. Pita. Cimet. Džemperi. Kaputi. Šetnje. Lepi kafići. Beograd. Putovanja. Duže spavanje vikendom. Topla čokolada.
Jesen će i ove godine ipak biti lepa. Sigurna sam. Važno je da u svemu nađemo nešto lepo i da se radujemo malim stvarima, jer te male stvari i čine život i daju nam smisao.


Do skorog čitanja, vaša ja.


Hvala.




5 коментара:

  1. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Jako lijepo si dočarala jesen <3 Meni je to omiljeno godišnje doba :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti! Meni definitivno nije, više volim leto, ali kao što sam rekla, u svemu treba naći nešto lepo. :-)

      Избриши
  3. Prelep post!Obozavam jesen,smatram da je prelepo doba godine,a volim i hladno vreme i nosenje kaputa.😄Zapratila sam te na blogeru jer smatram da ti je blog veoma zanimnjiv,pa ako kozes zaprati i ti mene ovde i bicu aktivnija na tvom blogu https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...