недеља, 11. март 2018.

Beautifully ever after priordna kozmetika - deo krema*

Dobrodošli na moj blog. :)

Imala sam tu čast da isprobam neke prirodne proizvode koje proizvodi jedna divna devojka - Beautifully ever after. Ukoliko me pratite na društvenim mrežama, znate da već neko vreme koristim i testiram ove preparate. Danas vam pišem o dezodorans kremi, koja me je najviše zanima od isprobanih proizvoda.

Znate da se trudim da koristim priordne proizvode u što većoj meri i stalno testiram nove proizvođače. Takođe podržavam domaće brendove i trudim se da maksimalno budu zastupljeni na mom blog.



Postoje dve varijante ove deo kremice: sa mirisom lavande i sa mirisom narandže. Ja sam izabrala onu sa narandžom, jer mi je nekako odavala utisak svežine. Krema je napravljena od hladnog ceđenog kokosovog ulja, sode bikarbone, skroba i eteričnog ulja (lavande ili narandže).

Za one koji ne znaju; dezodoransi, roll on, i sve ostale slične stvari koje kupujete u radnjama protiv znojenja izuzetno su toksične i neprijateljski nastrojene prema našoj koži, zatvaraju pore ispod pazuha i sav znoj sa svim svojim toksinima se zadržava u našem telu, stoga sam kao izvanrednu soluciju našla ovu prirodnu dezodoransnu kremu koja odlično služi svrsi i što je najbolje ugodna je našem organizmu. Forme je kao i svaka druga krema, osim što naravno služi da se namaže ispod pazuha, efikasna je, i na višim temperaturama može biti u čvršćem stanju nego što je na nižim.
cena 250 dinara (70ml)*
*Preuzeto sa sajta

Ono što mi se na prvu loptu dopalo je samo pakovanje. Volim kada se proizvod nalazi u staklenom pakovanju, jer tako duže može biti zaštićen, posebno kada su prirodni proizvodi u pitanju. Miris je osvežavajući, ali diskretan, baš kako dezodorans treba da bude.


Nisam očekivala puno od ove kreme, ali mogu reći da me je vrlo prijatno iznenadila. Prvo sam je koristila samo noću, nakon tuširanja, stavim je pred spavanje i ujutru mi je koža pazuha bila mirisna i lepa. Onda sam počela da je koristim i pri dnevnim aktivnostima, ali ne kada znam da će mi biti potrebna maksimalna zaštita. Ipak, znate da nekada neprijatne mirise može sprečiti samo dezodorans. Opet, trudim se da ih kad god je moguće izbegavam. Nisam neko ko se znoji previše, niti mi se često dešavaju problemi sa neprijatnim mirisom, ali volim da budem zaštićena. Mislim da ovake deo kreme i prirodni dezodoransi i bolje deluju kod nekog ko je navikao na njih. Prosto, sve mora da ide postepeno i mislim da neko ko koristi jake dezodoranse, ne može da odjednom pređe na ovako nešto. Kažem vam, nisam ni ja, već kombinujem.


Kremica omekša na toploti, ali ako je držite na hladnom onda se nekako zgusne. Meni se nalazi na sobnoj temperaturi i fino se razmazuje. Kada je dosta stegnuta, oseća se ta gustina i kada je nanosim kao da osećam neke sitne čestice, odnosno čestice sode bikarbone koje mi urade fin piling.

Kremica meni pomaže da moj znoj nema neprijatan miris i nije me izdala ni jednom. Naravno, kao što sam rekla ne koristim samo nju, već kombinujem. Ne znojim se sa njom niti manje, niti više, već uobičajno.

Ne znam kako bi se ponašala na treningu ili kod nekog sa pojačanim znojenjem i problem sa neprijatnim mirisima. Ako neko ima iskustva, volela bih da mi piše u komentarima.



Dodala bih i da se krema sporo troši. Ja je koristim preko dva meseca u proseku svaki drugi dan, a potrošila sam jednu trećinu. Odnos cene i kvaliteta, kao i dobijenog proizvoda je izvanredan. 
Pišite mi vaša iskustva sa deo kremama, baš me zanima. Za porudžbine i informacije kliknite ovde.



Hvala na čitanju. :)

2 коментара:

  1. Odlican post, nisam cula za ovaj brend, ali mi deluje jako zanimljivo ova kremica ^_^ Ne sumnjam da odlicno mirise ^_^

    Nova sam, ako zelis zaprati i uzvraticu, samo ostavi komentar ^_^

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isprobaj, super je. ;-)

      Ne znam da li si upoznata, ali u blogerskom svetu zalraćivanje ne funkcioniše ovako. ;-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...