уторак, 24. април 2018.

Rešenje za masno teme glave i suve krajeve kose - Ecolab Karite SPA

Dobrodošli!

Muči vas masno teme i suvi krajevi kose? Često se dešava da kolekcija koja pomaže kod masnog temena, ne doprinese nezi vaše kose - pa krajevi postaju brže oštećeni.

Moja kosa je takva. Ne mogu da kažem da su mi krajevi baš skroz suvi i skloni pucanju, ali je dlaka tanka, pa moram da koristim hranljive maske. Sa druge strane, teme se masti i perem kosu na neka 3 dana. Koristim i baby puder u srhu produženja dana između dva pranja, ali me generalno to mašćenje temena nervira.

Pre godinu dana sam uradila balayage, sa blanšom, tako da se trudim da moja kosa bude uvek maksimalno hidrirana.

U saradnji sa divnim ljudima iz Kedrove priče imala sam prilike da isprobam liniju proizvođača Ecolab iz Rusije koja je baš namenjena kosi kakvu ja imam. Dobila sam na probu šampon i masku za kosu, a na sajtu sam videla da postoji i ulje za suve krajeve iz iste linije. Po slikama vidite da je to bilo još zimus. Želela sam da potrošim potpuno oba proizvoda (taman su mi zajedno trajali i u isto vreme sam ih potrošila).






Šampon je namenjen kosi koja se masti i ima 350ml. Skroz je lagan, lepo opere kosu, a ni malo je ne oteža. Mene podseća na one šampone za bebe, ne sadrži parabene i sulfate. Kosa nakon njega bude rastresita i lepršava. Miris je pravi biljni - za mene lep. Cena je 689din.
Šampon mi nije isušio teme ni malo, nije me teme svrbelo i slično. Zaista je potpuno nežan.



Maska za kosu balansirajuća “Oporavak i ojačavanje” KARITE SPA
98% sastojaka biljnog porekla
Organski ekstrakt zelenog čaja
  • poboljšava krvotok,
  • ojačava,
  • stimuliše rast kose i
  • sprečava njeno opadanje
Ekstrakt sapunskog oraha poboljšava strukturu kose.
Ulje biljke karite sadrži u jedinstvenim proporcijama korisne masne kiseline i masne kiseline spojene sa glicerinom, vitamine E,F,A i D koji pomažu
  • dubokoj ishrani i
  • hidriranju.
Maska je idealna za kosu koja je u korenu masna, a pri vrhu suva
bez parabena i silikona.
Težina: 200 ml
Cena: 950 din


Sastav INCI: Aqua, Organic Camelia Sinensis extract (Органический экстракт Зеленого Чая), Butyrospermum Parkii Butter (масло Карите), Aesculus Hippocastanus (экстракт Каштана), Theobroma Cacao butter (масло Какао), Glycerin, Salvia Officinalis extract (экстракт Шалфея), Behenamidopropyl Dimethylamine, Sapindus Mukurossi Extract (экстракт Мыльного Ореха), Glyceryl monostearate, Glyceryl Stearate SE, Perfume, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl alcohol




Meni se maska vrlo dopala! Da li je kombinacije sa šamponom ili do same maske, ne znam, ali baš nekako oporavi kosu i pripremi je spoljne uticaje. Probala sam da je držim i tih preporučenih par minuta, a ostavljala sam je i po 30min na kosi i jednako sam bila zadovoljna rezultatima. Miris je biljno slatkast, a tekstura gusta. Lepo se rasporedi po kosi, a lako se i ispira.
 

Kosa nakon korišćenja ove kolekcije bude mirisna, mekana, lepršava i stvarno hidrirana. Na dodir je odmah mekana i lakše se raščešljava, a kasnije stvarno deluje nekako hidrirano i na dodir je baš onako kako treba - mekana, ali ne previše.

Nakon 2 meseca korišćenja, mogu da potvrdim da mi se kosa manje masti, odnosno duže ostaje čista. Ja sam je svakako prala dva puta nedeljno, ali sa nekim drugim kolekcijama je nakon 48h primetno postajala masnija, odnosno videlo se da nije čista, a sa ovom kolekcijom i tada deluje nekako kao da sam je prala tog dana. To mi se baš dopalo!



Spisak radnji Kedrova priča gde možete pronaći različite brendove organske kozmetike pogledajte ovde.
Proizvode možete da poručite i na sajtu ovde.

Imam još dva proizvoda Ecolab koje testiram, pa vam javljam utiske. Sigurno se neću zaustaviti na ovome, želim da isprobam još njihovih proizvoda. Pišite mi ako ste isprobale nešto što se nalazi u ponudi Kedrove priče.



Hvala na čitanju!

5 коментара:

  1. Nisam cula za ovu kozmetiku ali definitivno cu da je isprobam jer imamo isti problem. Ptedivna recenzija ��❤

    ОдговориИзбриши
  2. Do sada zaista nisam čula za ovu kozmetiku, ali čini mi se izuzetno kvalitetna, mada izgled može da vara, takođe, može i da znači da ne mora svima pomoći. Ali svakako ću preporučiti prijateljima koji imaju taj problem ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...