недеља, 12. април 2015.

New in. 1

Kao što sam ranije rekla, sve new in postove koji nisu vezani za Avon objavljivaću ovde. U komentarima pišite šta bi ste voleli da se nađe u recenzijama. :)
Poželela bih i srećan Uskrs svima koji danas slave. Hristos vaskrese! :)

Sve slične postove koje sam objavljivala ranije možete pogledati ovde.


Kupovinu ću kao i uvek podelitit na određene segmente, ovoga puta to su: lilly, oriflame, dm i pokloni. :)


Lilly drogerije

Najveća kupovina bila je u Lilly drogerijama, naravno u više navrata.

Lakovi za nokte

Essence colour&go, 163 hey nude uzela sam ovu sjajnu nijansu, za koju je potrebno 3 sloja za prekrivenost. Lak je odličan, dugo traje i stvarno se bržo suši, četkica je odlična. Platila sam ga 129din.

Essence top coat sparkle sand sam već pominjala ovde. Sjajan top coat, produžava trajanje laka, stvara taj peščani efekat, obožavam ga. Cena 129din.

Golden Rose Carnival 04 sitnie i tamnije roze šljokice, koje se nose preko nekog drugog laka, ja sam mislila da su gušće, zato sam i kupila, ali dopada mi se i ovako. Obožavam šljokice pa dobro dođe za kombinovanje. Cena 241din
 

 Šminka

Aura četkica za senku, volim Aura četkice, pa sam uzela još jednu koja mi se vrlo dopada, koristim je stalno. Košta oko 200din.

Essence senke su 68 i 02 nijanse, vrlo sam zadovoljna njima i spremam uskoro jedan post sa mojim essence senkama. Platila sam ih po 129din.
 

Pantene Oil therapy set

Ovaj šampon i balzam sam uzela jer su bili u setu na akciji, a htela sam da kupim neki šampon. Pantene proizvode nisam baš dugo koristila, pa se radujem isprobavanju. Još nisam krenula da ih koristim jer nisam potrošila one koje trenutno imam. Oko 400 din koštaju zajedno.

Velnea set

Bilo mi je potrebno nešto za skidanje šminke, a kako najviše volim mleka za skidanje, a i ona su najbolja za našu kožu, uzela sam da isprobam ovo Velne mleko za normalnu kožu. Koštalo je oko 250din...a onda mi je prodavačica na kasi rekla da ako kupim kremu za lice koja je 219din, dobijem mleko za 1din. Eto tako sam i kupila ovaj set. Losion je odličan za skidanje šminke, a kremu još nisam isprobala jer trošim moju novu Avon Nutra effects kremicu.  


 Gliss maska za kosu sa keratinom me je dugo privlačila, a kako onu zlatnu redovno koristim, rešila sam da isprobam i ovu. Cena 119din.

Lilly veliki tuferi Obožavam velike tufere, a ovi su još i kockasti, super su skroz. Koštaju manje od 100din. 

Ricinusovo ulje sam kupila zbog svojih trepavica, koje želim da malo ojačam, i za sada mi ide super. Koristim ga oko 6-7 dana, onda napravim pauzu i tako u krug. Platila sam ga malo više od 100din.


Schauma sprej za regeneraciju kose 

Volim ovakve sprejeve, a ovaj do sada nisam isprobala, kupila sam jer miriše na kokos i vrlo sam zadovoljna, Oko 200din. 
 


Oriflame

Posuda za nokte je kupljena jer je vrlo zanimljiva, a i uvek sam imala problem sa potapanjem noktiju, nisam imala odgovarajuću posudu. Sjajna stvar. Plaćena 199din.


Dm drogerije


Gliis maska ovo je zlatna koju sam pominjala, odlična proteinska maska, sve preporuke. 119din.

Fa fresh&dry stik sam kupila jer davno nisam koristila ovakve dezodoranse, uvek korisim roll on i one na sprej. Odličan je stik, stvarno dobro štiti i super miriše. Nosim ga u torbi i stavljam ga posle tuširanja, pred spavanje. Plaćen je 180din.

Balea intesive balzam za usne odličan balzam sa ši puterom koji miriše fino i odlično neguje. Kupila sam ga jer nisam ponela balzam od kuće, a našla sam se u gradu celog dana. Platila sam ga 109din.

Cleanic soft tuferi nisam ih probala pre, a bili su na akciji ispod 100 din.

    
Pokloni

Draga Jovanka sa bloga Šmizletina me je obradovala sa ove dve Nivea Cellular perfect skin kremice. Jedno je krema za okoloočnu regiju, a drugo fluid koji bi trebalo da ujednači ten. Kad skupim utiske pišem recenziju kod mene ili Šmizletine, bićete obavešteni. :)

U Delta city-ju je bio ženski sajam na kom sam dobila Dove tuširalicu, kao i Nivea Dezodorans i Creme Smooth in shower losion. To su sve noviteti i putna pakovanja pa se radujem isprobavanju. Na istom sajmu sam na Nivea štandu testirala svoju kožu gde mi je rečeno da mi je koža normalna, elastičnost odlična kao i celokupno stanje i preporučena mi je linija za normalnu kožu, uz kremu za mešovitu kožu leti, kao i trakice za mitisere.
 

Na blogu Lifestyle blog by Tara Blunt osvojila sam jedan SabiHandame balzam za usne. Ja sam izabrala kokos koji miriše fantastično i jedva čekam da ga isprobam, čim potrošim neki od balzama za usne koji trenutno koristim.



To bi bilo to, kao što sam rekla, u komentarima pišite šta bi ste da recenziram, kao i vaše utiske. Rešila sam da u narednom periodu kupujem samo ono što je neophodno, jer čuvam novac za šoping na jednom putovanju koje planiram. :)

Hvala na pažnji! :) 

16 коментара:

  1. Baš si se lepo ponovila.Gliss maskice obožavam,na desetine sam ih potrošila,doduše više volim zlatnu od crne,Essence sparkle and sand sam isto skoro uzela,spas kada nemam previše vremena da se bavim noktima.Super post :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vidim da su za zlatnu pozitivniji utisci svuda, ali ajde da probam i crnu.. :) e to najvise volim takve lakove, jer obicno nemam vremena. A bas se brzo susi :) hvala ti :)

      Избриши
  2. Mila
    Bas me interesuje ovo mleko i krema Velnea.Obozavam hidratantne kreme i zanima me kako ce ti se ova dopasti jer nista nisam koristila od Velnee.Mene licno zanima jer vidim da volis da kupujes u Liliju,koje kozmeticke marke koje oni prodaju mozes da mi preporucis?Planiram da odem da se ponovim kozmetikom a kako mi Lili nije uopste blizu,moram da napravim plan sta tacno da kupim :) Inace super ti je blog,ja te pratim i na Avon kutku :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :)
      Mleko je odlicno za skidanje sminke, lako skida sminku, nema potrebe trljati, ne iritira, okej mirise...pri tom je jeftino. Sto se kreme tice, stvarno je necu koristi dok ne potrosim Nutra effects, tako da tada javljam utiske.

      U Lillz drogerijama ima skoro sve sto ima i u dmu. Nesto sto samo tamo ima je njihova marka baby&mamma i baby ulje iz te kolekcije je fantazija, a ustvari i cela ta kolekcija je super...ima i vlazne maramice koje su pristupance a odlicne. Ovako najvise uzimam proizvode za kosu, raznih marki....a npr sto se Velnee tice, koja je njihova marka, moja preporuka su gelovi za tusiranje, i kolekcija za kosu sa makadamija uljem. :)

      Избриши
  3. Joj molim te proveri rok trajanja na velnea kremi, ja sam svoju na istoj akciji kupila pocetkom marta a na kutiji je izgleda bio izbrisan rok trajanja sa one providne trakice. Kad sam kod kuce otvorila na teglici je stajao rok 03/2015 :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj hvala ti, isti slucaj je kod mene! Ne mirise cudnol, ali prosao je mart, bas nisu u redu. Mislim svakako sam jeftinije prosla, ali trebalo je naglasiti da je akcija zbog isteka zaliha.

      Избриши
  4. Sad se setih da sam i ja ove Cleanic tufere kupila na nekoj akciji, trajaše mi preko mesec dana...
    Štekći parice za inozemstvo, jedva čekam da vidim taj new in :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala obicne ovakve, ove soft jos nisam :)
      I ja! Mada sam umerena, bice tu samo odabranog drustva. :)

      Избриши
  5. Super su ti noviteti :). Nivein dezić sam dobila u GlamBoxu i super mi je za poneti, kao i kremu za tuširanje. Posebno me interesuje Gliss Total Repair proteinska maska, ispuni mi želju ;).

    ОдговориИзбриши
  6. Obozavam da citam new in postove :)
    Cekam utiske o Sabi balzamu za usne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja, kao i empties postove :)
      Čim potrošim neki balzam, krećem sa mackanjem ovog, pa javljam utiske :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...