субота, 4. април 2015.

Omiljeni lakovi ovog proleća**

Ćao svima. :)
Ovo je prvi pravi post na mom novom blogu, zbog čega sam vrlo srećna. Danas vam pišem o mojim omiljenim lakovima za ovo proleće, a tu su se našli Essence, Avon, Golden Rose, i Evelin kao nezamenljiv top coat. Inače volim da nosim neke svetlije nude nijanse, a poslebno u proleće. Lakove koje ću vam pokazati u ovom postu samo rotiram ovih dana i uživam u njima.








Evelin 8u1 tretman za jačanje noktiju

 Ovaj tretman sam koristila po uputstvu, svaki dan po jedan sloj, tako dve ture. To je bilo pre neka 2 meseca, a od tada ga koristim kao bazni lak i prezadovoljna sam. Moji nokti ne pucaju, ne listaju se i stvarno su jači. Nisam nikada imala velike probleme sa noktima, ali dešavalo mi se da pucaju, a sada toga nema, stvarno su jači. U budućnosti ću napisati zasebnu recenziju, jer ovaj proizvod to zaslužuje.





Essence cookies&cream, nijansa 01 cake po, thats top!

Essence lakovi su pravo odkriće za mene, stvarno nisam verovala da su tako dobri. Ova nijansa je prelepa, nokti izgledaju vrlo uredno i negovano. Na noktima deluje kao da ima i neke roze boje u sebi, na bočici se to ne vidi. Essence lakovi imaju odlične četkice i dugotrajni su. Nažalost ova linija je LE, nema je više u ponudi.
Essence beach cruisers nijansa 04 life is a beach

I ovaj lakić je u okviru LE letnje kolekcije. Ipak ja od kada sam ga nabavila zimus mažem ga baš često. Lak je sjajne zlatne boje sa efektom peska. To znači kada ga dodirnete osećate onako sitne čestice, stvarno kao pesak, a tako i izgleda. Nisu te čestice intezivne, kao kod teksturaca, ali daju baš dobar efekat ovom laku. Odličan je!
Avon nailwear nijansa well being

Nijansa za sve prilike, tokom cele godine. Volim lakove sa kojima nokti deluju lepo i uredno. Već sam imala ovaj lak ranije, i kada se pojavio na akciji morala sam da ga nabavim, mada imam još par sličnih lakova. Isti slučaj kao sa essence lakovima, samo ih vrtim u krug. Volim Avon lakove, vrlo su postojani, pigmentovani i imaju odličnu četkicu.
Golden rose rich color nijansa 10

Fenomenalna boja koju rado koristim. Dopada mi se četkica, mislim da je najbolja koju sam ikada koristila. Boja je odlična, bukvalno je jedan sloj dovoljan. Ono što mi se ne dopada je to što se ovaj lak brže skida od lakova koje inače koristim. Mnogi hvale ove lakove, i napomenuli su mi da ja možda imam masniju nokatnu ploču, ali zašto mi se onda drugi lakovi ne skidaju brzo? Nije da meni smeta, i onako mi jedna boja brzo dosadi, pa volim da menjam, ali samo houću da naglasim da sa trajnošću ovih lakova nisam zadovoljna.



Essence top coat sparkle sand

Efekat peska koji ima gore pomenuti beach curisers ima i ovaj lak. U pitanju su sitne peskovite čestice sa sitnim šljokicama. Odličan nadlak, koristim ga u kombinaciji i sa essence i sa drugim lakovima i prezadovoljna sam. Dopada mi se efekat koji stvara, jer je nekako umeren, a i produžava trajanje laka za nokte, i imam utisak da se brzo suši, brže nego essence lakovi za nokte. Po meni jedno od otkrića godine. :)






Koji su vaši omiljeni lakovi ovog jesena? Koje boje najčešće nosite?


Hvala na pažnji! :) 

2 коментара:

  1. Obožavam ove Golden Rose Rich color lakove i skoro godinu dana samo njih kupujem. Nije bitna nijansa imam ih nekoliko. :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izbor boja je super, kao i četkica, ali lakovi nisu dobrog kvaliteta, jer se brzo skdaju. Još jedan problem za mene je što ih retko nalazim. Gde ih kupujete?

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...