среда, 22. април 2015.

Tag: Potroši 4 do 4. Jula***

Drage moje,
danas vam donosim jedan projekat, naravno trošenje je u pitanju. Ja sam uživala u trošenju u predhodnim projektima, i sada želim da učestvujem i u ovom jer je kratak, nije zamoran, već zabavan. Kako nisu samo Avon proizvodi u pitanju, post objavljujem na ovom blogu.
Tag sam videla kod Vine, link za video koja generalno pokreće ovakve tagove kod nas i uživao u tome. To je najvažnije, uživati u trošenju.
Uskoro se završava projekat potroši 5 do 1. maja, tako da smo spremne za novo trošenje.
Ja tagujem:

Naravno, pozivam i sve ostale blogerke da nam se pridruže. Možete i preko instagrama samo da odradite ovaj projekat, ja sam okačila sličicu takođe na Instagram Anin Avon kutak, pa mi se možete tamo pridružiti (i vi koji niste blogeri, slobodno, bolje da nas je što više). Tagujte me da znam da ste se odazvali, i možete koristiti hashtag #finish4by4thofjuly.

Vina je izdvojila 7 proizvoda, jer Vina je Vina, obožava da panuje i troši, a ja ću izdvojiti 4 proizvoda, kao što pravila nalažu.
 Na svim proizvodima obeležila sam koliko proizvoda ima u pakovanju.

 Avon Care krema za ruke 3u1 za ruke, nokte i zanoktice

Volim Avon Care kreme, skoro samo njih i koristim ali ovu volim najmanje. Nekako, dobro neguje, ali ako se pretera napravi se onaj kao sloj i onda se ona ljušti, onako u delovim.  Ne mogu mnogo da razmišljam oko mackanja ruku, pa me to malo nervira. Ne dopada mi se ni miris. Trenutno je koristim kod kuće, i ostala je oko 1/3 proizvoda. Taman da potrošim do kraja projekta, pa da je ne koristim neko vreme. Krema je u pakovanju od 100ml.



Avon nail expert gel baza

Volela sam ovu bazu i mislim da je super, ali onda sam kupila on drugu bazu, svetlo roze boje koja je fenomnenalna. A pre nekog vremena sam kupila i Evelin 8u1 tretman, pa ovu bazu nikako da stignem da koristim. Stvarno je nema puno, pakovanje ima 12 ml,a ostala je 1/3. 




Balzam za usne Freška gora čokolada

Recenziju ovog balzama pročitajte ovde. Balzam je super, ali ostavlja malo beli trag, pa ga koristim kod kuće. Ističe mu rok na jesen, pa tamn da ga potrošim ranije. Nije mnogo ostalo, ali nije to jedini balzam koji koristim, tako da ovo ne predstavlja mali zalogaj, videćemo kako će ići.
 


Avon Spootlight parfem

Ovo je moj omiljeni parfem iz Avona! Kada ga stavim svi me pitaju koji je parfem u pitanju, nekako mi baš pristaje. Pri tom je odličnog kvaliteta, dugo traje i predivno miriše. Pakovanje ima 50ml i vidite da meni nije ostalo puno, ali pored ovog mirisa koristim još mnogo njih, pa je ovo ipak velika količina. Imam još jedno neotvoreno pakovanje, tako da sam rešila da ga potrošim u narednom periodu i od svih proizvoda ću najviše uživati u trošenju ovog parfema.
 

Kako vama ide trošenje proizvoda? Volite li ovakve postove?

 

Možete vaše trošenje i da mi napišete u komenarima, na fb stranici ili kao što sam rekla na instagramu, biće mi drago da i vas pratim. :)

 

Hvala na čitanju. :)

6 коментара:

  1. E baš je ovaj tag ono što mi je trebalo :D... Kozmetike se toliko nakupilo, a ni jednom proizvodu se ne vidi dno :D... Hvala za tag <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ubićete me sa ovim tagovima za trošenje ali pošto si me ti tagovala odradiću :). Inače već sam rekla da volim da trošim svašta kad mi šta padne na pamet ali naći ću nešto što je onako pri kraju :D. IZVINI za brisanje komentara poludela mi tastatura, slobodno ukloni , ljubim te <3

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...