недеља, 6. септембар 2015.

Posetite Pariz / Visit Paris

Dobrodošli! Dugo sam razmišljala na koji način da formiram ovakav post, šta da isteknem, da li da to bude vodič šta posetiti, ili da budu neke zanimljivosti i na kraju sam zaključila da slike govore više od reči. Toliko čitamo o ovom gradu, sigurno već znate dosta, tako da želim samo ovim slikama da vas motivišem da posetite Pariz. Šta god rekla ostaću nedorečena. Ovaj grad je nešto fantastično, jednostavno morate da ga posetite bar jednom u životu, jer vredi videti onu lepotu, umetnost i istoriju.
Ovaj post je jedan poziv vama da vidite Pariz, i da kroz ove slike osetite, nadam se, bar trunku te lepote.


Hello, welcome to my blog. I have long thought about form of this post, what to point of, whether it be travel guide or some interesting things about Paris, and finaly I deceided that pictures speak louder than words. We know so much about this city and with this pictures I want to motivate you to visit Paris. Whatever I say I will stay wordless. This city is so fantastic, you must visit it once in your life. It is worth seeing that beauty, art and history. I hope that my pictures will relay you little part of that beauty.








Ovim putem želim da vas obavestim da ću od sada da pišem i na Engleskom jeziku. Na to sam se odlučila jer želim da imam čitaoce i van Srbije, kako bi moja razmišljanja stigla do što više ljudi. Naravno, neće uvek biti isti tekst na oba jezika, jer neke informacije nisu važne toliko, posebno kod kozmetike. Nemam mnogo iskustva u pisanju na Engleskom, pa se nadam da mi nećete zameriti ukoliko grešim. Vremenom će verujem sve biti bolje.

I want to say to you that in future I will be wriiting in English too. I deceided to that step because I want to convey my thoughts to people outside Serbia, and to find readers in other countries. I do not have so much expirience in writting in English and I hope that you will not mind it to me if I am making some mistakes. I belive that the time everything will be better.






Odlučila sam i da stavljam ime bloga na fotografije, da bih prečila zloupotrebe. Posebno kod ovakvih fotografija. Šta mislite da li da stavljam ime bloga ili link bloga?






Hello my new frinends. You can follow me on social medias:
Instagram -  /anin_avon_kutak/
Fb page - Beleške još jedne Ane
I will try to write in English there too.
If you like my blog, please click on the buttom on the right and follow my blog.






Imam zaista puno fotografija i mislim da će ove koje sam izabrala da vam se dopadnu.
*Sve fotografije sam uslikala ili ja ili neko od mojih prijatelja.

I have a lot of pictures from Paris, and I think that you will love it this which I choose it for you.
*All the pictures are mine or of my friends.









Kako vam se dopadaju fotografije? Da li ste posetili Pariz i kakvi su vaši utisci?

Do you like my pictures? If you vidited Paris, write me in comments your impressions.


Hvala na pažnji!

Thank you, see you soon! :) 

13 коментара:

  1. Bila sam, grad mi se nije svidio. Nikada mi se nije desilo da manje uživam na nekom putovanju, a bila sam baš uzbuđena sve dok nisam došla xD Ne znam, kada ga uporedim s nekim drugim gradovima u kojima sam bila, Pariz mi je najmanje drag i vjerovatno se nikada tamo ne bih vratila xD Zato mi je Rim vrh :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takav sam i ja imala utisak tada kada sam otišla, ali ipak kultura i istorija govore u prilog ovom gradu. Jesam tada više očekivala, ali je opet lep na svoj način. Nije grad u kom bih živela, ali svakako imam želju da odem opet. Kako vreme prolazi, a ja gledam slike, sve mi je nekako draži.
      U Rimu nisam bila nažalost, ali ostali gradovi u Italiji u kojima sam bila su mi fenomenalni! :)

      Избриши
  2. Nisam ga posetila, ali imam ogromnu zelju mada cula sam da je dosta ljudi na neki nacin razocarano, verovatno zato sto su ocekivanja prevelika pre putovanja i sve deluje prelepo na fotografijama, a ovako nije bas sve tako divno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znas to je veliki grad, svakakve se stvari desavaju, ali vredo ga posetiti, ima dusu nekako. To je ono sto ga cini posebnim :)

      Избриши
  3. I ja ostadoh bez teksta :) Pariz je, nakon nekih Italijanskih gradova, na vrhu liste gradova koje očajnički želim da posetim. Mojoj najboljoj drugarici bi odlaskom u Pariz verovatno bila ostvarena životna želja. Svakodnevno mi puni glavu pričama o Parizu, nemoguće ga je ne voleti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pariz, London, Rim... Njih svi zele da vide. :) ja u Londonu i Rimu nisam bila pa bih volela da odem.
      Hvala puno :)

      Избриши
  4. odlicna prica o jednom gradu u slikama

    ОдговориИзбриши
  5. Stavljaj oznake na svoje fotografije, to i ja radim. Možeš neki logo da napraviš sa imenom bloga :) Samo proveri neke greškice u kucanju, a inače mi se baš dopadaju i fotografije i uopšte tema o putovanju :)) Pozdav :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i mislila, sa ovakvim fontom mi malo deluje bezlično. Hvala puno. :)

      Избриши
  6. Super slike...tako mi nedistaje Pariz uzivo da kad sam videla post na tvom blogu odmah sam se dala u rezervaciju avionske karte...svako ko moze treba da poseti Pariz jer iako se nekome ne dopada mozda grad zbog kulture i tradicije vredi i to videti :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Apsolutno se slazem sa tobom! :)
      Drago mi je da sam te podstakla da putujes, provedo se nezaboravno! :) hvala na komentaru :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...