петак, 11. децембар 2015.

Blogmas #5 - Moji omiljeni beauty YouTube kanali*

Dobrodošli.:)
Prijavite se za nagradnu igru na blogu ovde.

Ranije nisam toliko pratila beauty You Tube kanale, ali od kako sam otvorila blog Anin Avon kutak, sve više i više sam imala želju da gledam YT kanale, tako da ih sada više pratim nego blogove.

Što se tiče domaćih blogera (mislim i na region), pratim apsolutno svaku YouTube devojku, to vidim kao neki vid podrške, dosta njih je pre toga vodilo ili paralelno vodi blogove, tako da ih smatram svojim koleginicama. 
Ja sam pratioc svih naših blogova, ali ne pratim ih sve redovno, u smisli da gledam skoro svaki video. Zato u ovom postu izdvajam one koje najviše pratim sa domaće scene, a tako i one inostrane. 

Moj omiljeni domaći YT kanal je Vina.
Vina je jedna divna duša, tako požitivna, inspirativna, kreativna, a s druge strane imamo isti tip kože tako da mi super odgovaraju njeni saveti i informacije koje nam prenosi. Neverovatno zanimljiva devojka koju bih mogla da gledam satima.


Sledeći naš kanal koji redovno pratim je moja draga blogokoleginica Ana2Cats.
Zanimljiva, iskrena, drži pažnju i pre svega apsolutno verujem u njene preporuke. Od pre par meseci ima i bebu pa je pokrenula neke porodične teme, što mislim da je sjajno!


Sledeći kanal koji redovno pratim je Bisera Bibi.
Ono što mi se najviše dopada je što je žena kompetentna da priča o beauty temama i stvarno verujem u sve što preporuči ili jednostavno prenese nama. Ima prijatan glas, zanimljiva je, iskrena makar na svoju štetu i skroz simaptična.


Suncica Milic je sledeći kanal koji redovno pratim.
Beskrajno slatka i simpatična, a volim i što pretežno koristi dostupnu drogerijsku šminku, ima divne tutorijale, iskrena je i pozitivna.



Pomenula bih i one koje takođe rado gledam: TheCasualPrincess, Natalij B, Selvija makeup, Ema Milojević, Sofija Grijak, Tatjana Bela, Manianas.com, Dejana Erić, Andrea Tripković, Milena Dugalić, Šmizletina se pridružila skoro yt zajednici, Ivana B., Ana Minić, By Danijela, Ilona.....


E sad idemo na par stranih koje redovno pratim.
Pre svih tu je čuvena Carli Bybel.
Zanimljiva, profesionalna, odlični tutorijali, prirodna, fenomenalna devojka.



Sledeća je Tati.
Kao kod Ane2Cats, nekako joj verujem sve što kaže, deluje baš stručno, prelepa je, obožavam njen ten i sviđa mi se što postuje videe redovno, tako da je nikad ne zaboravite, nekako uvek je tu.


Naravno tu je i NikkieTutorials.
Šta ta devojka radi sa šminkom, ono je umetnost. Ja samo zinem, gledam i ne verujem. Tako dobro barata sa šminkom da je neverovatno. Dopada mi se i njen smisao za humor.


Ništa manje bitna tu je i Nicole Guerriero.
Sjajan make up umetnik, duhovita, pravi zanimljive snimke... Retko gledam druge vlogove, ali kod nje volim čak i takav tip video. Beskrajno je zanimljiva i simpatična.


I na kraju, dodala bih i ThatsHeart.
Ona ima još jedan kanal gde vloguje, i taj pratim vrlo često, njeni vlogovi su ti koje sam pomenula da jedino gledam. Presimpatična je i ona i ljudi u njenom okruženju, totalno je pozitivna, draga i zanimljiva.



Jel pratite vi neki od ovih kanala? Pišite mi u komentarima vaše omiljene kanale.
Takođe vas pozivam da i vi podržite ove kanale domaće koje sam navela. Širimo ljubav!

Hvala na pažnji!

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...