понедељак, 14. децембар 2015.

Blogmas #8 - Sapuni Gameo Beograd - sapun Hilandar*

Dobrodošli na moj blog.
Nagradna igra je u toku, tako da klik klik.

Znate da sam pre više od mesec dana dobila neke sapune na testiranje od Radionice Sapuna Beograd i o njima sam pisala ovde.
Pre par dana, pisala sam vam o Maksim sapunu, a danas pišem o sapunu sa Vizantijskim motivima iz manastira Hilandar.

Mislim da ga dovoljno dugo testiram i želim da sa vama podelim svoje utiske. Ako vas zanima ova tema, nastavite da čitate.
Sapun je kockastog oblika, ne znam gramažu, ali po mojoj slobodnoj proceni mislim da ima i 100g ako ne i više. Taj kockasti oblik je možda malo u početku čudan, jer ne znate kako da uhvatite sapun, ali kad se ivica ublaže i naviknete se kroz par dana, nema problema. Sapun ima zaštitnu foliju, a preko nje i nalepnicu sa listom sastojaka.



Sastojci: Saponifikovane masti i ulja masline, kokosa, palme, goveđeg loja, ricinusa, kakao i shea butera, mirisna i etarska ulja Tussah svila.
Miris je blag, ali se zadržava na koži, a ja nekako u njemu osećam i lavandu.


Odlučila sam se da ovaj sapun koristim najviše kod pranja ruku, ali sam ga naravno isprobala i kod pranja lica i tela.
Što se lica tiče, nekako mi nije odgovarao, sapun je bogat uljima i to se oseća pod kožom tela, ali za moje lice pomalo deluje isušujuće, možda bi nekom sa masnijom kožom više odgovarao. Ja nisam do sad našla ni jedan sapun koji mi ne isušuje lice, tako da možda je to samo do moje kože.


Što se tiče korišćenja na telu i rukama, oduševljena sam. Ovaj sapun mi je baš prijao, savršeno opera i hidrira kožu, ne isušuje ni ruke čak posle više pranja. Zbog ulja, meni se vrlo dopada osećaj koji imam dok perem ruke ovim sapunom, mislim da je idealan za ovo hladno vreme.
Kod tuširanja apsoltuno spere sve neprijante mirise, kao i pirise od dezodoransa.
Sapun se ne rastvara i dugo traje.


Posebna stvar je lepota ovog sapuna, mislim da je savršen kao poklon. Toliko je lep ovaj rad da je meni bilo žao da krenem da ga koristim..


Puna cena ovog sapuna je 200 dinara, ali je trenutno na web shop-u 150 dinara. Zavirite na web shop. Sapune možete poručiti i na telefon 063/287195.


*Proizvod sam dobila od Sapunske radionice "Terazije", ali to nije imalo uticaja na moju objektivnost.

4 коментара:

  1. Ja sam imala priliku da ga koristim. Odlican je. Pravi dobru penu a pri tom ne susi ruke. Postojan je, ne "ugnjecavi" se. Za svaku je preporuku. Inace smatram da su domaci rucno pravljeni sapuni kvalitetniji od industrijskih.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se,tek kada se neko vreme koriste prirodni sapuni, vidi se razlika i ja sada imam zelju da prirodne sapune koristim uvek. :)

      Избриши
  2. Zaista je dobra ideja za poklon, prelepo je upakovan :)
    Nije mi se dopalo samo sto je naziv ispisan flomasterom :(
    Odlicne fotografije :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, lepše bi bilo da je naziv ispisan na ovom papiriću gde pišu karakteristike. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...