недеља, 25. септембар 2016.

MAGI sapun Neven*

Zdravo svima. :)

Danas vam donosim priču o jedinstvenim sapunima koji se prave sa magarećim mlekom. Da, dobro ste pročitali, mnogi od vas nisu ni čuli za ovo mleko, a kamoli probali. Jedna porodica koja proizvodi magareće mleko odlučila se da napravi i sapune sa ovim mlekom. Magareće mleko je poznato kao vrlo lekovito i kao odličan sastojak u borbi protiv mnogih bolesti. Ovi sapuni sadrže 20% magarećeg mleka.


Prvi put sam čula za ove sapune u emisiji na rts1 i baš su me zainteresovali. Naravno da sam odmah stupila u kontak sa njima, a oni su bili ljubazni da mi pošalju par sapuna na testiranje. Dobila sam sapun sa nevenom,  sapun sa kakaom i zovom, kao i jedan dečiji sapun u obliku kučeta.
Bio je presladak, ali sam ga brzo potrošila i nisam stigla ni da ga uslikam.

Par dana nakon što sam sapune dobila sam otišla na more, tako da sam krenula sa testiranjem tek sad u Septembru. Dans vam pišem o sapunu sa nevenom, a sapun sa kakom i zovom upravo testiram.





MAGI neven na koži deluje antibakterijski, antigljivično i umirujuće, tako da je veoma efikasan
kod upala vena, hemoroida, akni i bradavica.
Ja ovih problema nemam, tako da ne mogu u tom smislu da vam prenesem svoje utiske, ali ću vam svakako reći svoje mišljenje.

Sapuni su lepo upakovani, ne sadrže konzervans i sadrže prirodne sastojke.

MAGI sapuni su izradjeni od biljnih ulja (palmino, kokosovo) i magarećeg mleka (svaki sapun sadrži  oko 20% magarećeg mleka), uz dodatak eteričnih ulja i lekovitog bilja, bez konzervansa.

Prednost ovih sapuna je što omekšavaju i čiste kožu, omogućavajući njenu ishranu. Mineralni sastav čine kalcijum i fosfor, koji deluju na kožu tako što je oslobađaju od izumrlih ćelija i omogućuju koži da bude čista. Tako, koža mnogo efikasnije dubinski usvaja lipide, koji je hrane, daju joj elastičnost i potpomažu usvajanje vitamina.
Svi proizvodi od magarećeg mleka su ručno pravljeni, bez dodatka kalijum - hidroksida, koji isušuje kožu.
Kompleksno dejstvo magarećeg mleka služi kao odlična prevencija ekcema i psorijaze.
MAGI sapuni potpuno uklanjaju nečistoće, a pritom čuvaju prirodnu vlažnost kože. Namenjeni su svim tipovima kože, čak i onim najosetljivijim.
U ponudi su: MAGI sapun sa nevenom; MAGI sapun sa ovsom i medom; MAGI sapun sa kakaom i zovom; MAGI sapun sa mentom i MAGI sapun sa čajnim drvetom.


Sapun se kod mene pokazao odlično, super očisti ruke, ne miriše intezivno i stvara pravi osećaj čistoće nakon korišćenja.
Zaista se sporo trošio, a lepo peni. Probala sam ga i za tuširanje celog tela i bila vrlo zadovoljna, nije isušio moju kožu.


Probala sam da ga koristim i za pranje lica, ali mi nije odgovarao, jer mi je pomalo zatezao i isušivao kožu.(moja koža je normalna, ka suvoj)

Volela bih da isprobam i ostale sapune, a preporčujem i vama jer je zanimljivo koristi ovakve sapune, mislim da magareće mleko može dosta da doprinese našoj koži. Ako imate neki od problema, koje ovi sapuni rešavau, tim pre da se odlučite da ih probate.


Za sve inftomacije i poručivanje posetite njihov sajt: Magi sapuni.

Posetite i njihovu fb stranicu --- Magi sapuni facebook, a odlična vest je da ih sada ima u ponudi i u Makedoniji!




*Ovaj proizvod sam dobila od kompanije, ali to ni na koji način nije uticalo na moje mišljenje.

Hvala na pažnji! :)

4 коментара:

  1. Isprobala sam ove sapune i mislim da su odlični.
    Inače volim prirodne sapune jer su oni odlični za našu kožu.
    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  2. Mome tipu kože ne odgovaraju sapuni, ali moja tetka kaže da su njoj odlični. Odličan post, originalan naziv bloga. :)

    aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...