петак, 24. фебруар 2017.

Prirodna kozmetika Mandala puter za telo*

Dobrodošli!
Puteri za telo su nešto što volim da koristim, posebno zimi i leti, kada moja koža zahteva jaču negu. 

Na moje veliko zadovoljstvo, ostvarila sam saradnju sa Priordnom kozmetikom Mandala koja je nova na našem tržištu. Na testiranje sam dobila body butter i kremu za telo. Mislim da sam se u oba proizvoda zaljubila na prvo mackanje! Fantastični su! Zato sam i rešila da napišem dva posta o ovim proizvodima, da ih ne spajam u jednu celinu, jer oni to zaslužuju.


Mandala, prirodna organska kozmetika je ručno rađena, sa sedištem u Beogradu. Naravno, proizvod možete da dobijete gde god da se nalazite u Srbiji. Ono što ja cenim je kad proizvođači prirodne kozmetike sa nama dele određene savete pa uživam da ih pratim na facebook-u Mandala kozmetika, kao i na Instagramu @mandala_natural.


Ono što je mene odmah oduševilo su staklena pakovanja odnosno ove divne teglice u kojima se proizvod nalazi. Baš me je to nekako odmah kupilo. Nije ceo asortiman u teglicama, zavisi od proizvoda do proizvoda, ali svejedno, dopadaju mi se pakovanja.


BODY BUTTER od 120ml je specijalno napravljena krema na bazi ši buter (shea buttera) za kožu ruku i tela. Pored ši butrera u sastav ove kreme ulazi i kakao buter, bademovo ulje, kokosovo ulje, vitamin E, lavandino ulje, ylang ylang ulje i biljni glicerin.

Bitno je da naglasim da su svi sastojci 100% prirodni. Proizvodi nisu testrani na životinjama.
Svi proizvodi imaju rok trajanja 3 meseca od datuma otvaranja upravo zbog toga što ne sadrže nikakava hemijska sredstva i konzervanse.


Tekstura ovog putera je baš puterasta, odnosno onako dobro izmiksana. Čim se proizvod nanese na kožu postaje nekako mastan i uljan i otavlja film na koži. Moja preporuka je da ovaj proizvod koristite pred spavanje, ili tako kada ste kod kuće.

Miris je na prvi momenat kao lavanda, ali seti se i taj kakao uz kokos, tako neka slatkasta mešavina. Nisam ljubitelj mirisa lavande, ali mi se u ovoj kombinaciji baš dopada. Miris se dugo zadržava na koži.


Ova puter idealan je za sve suve delove, ali može da se koristi i na normalnoj koži, ništa ne smeta. Ja ga najviše koristim za pete i laktove, baš se primeti razlika. Zimi imam problema sa suvim petama, a uz svakodnevno korišćenje ovog putera nemam brige. Koristim ga ponekad i na celom telu i vrlo sam zadovoljna negom. Baš onako dobro omekša i zaštiti kožu. Reći ću vam kada potrošim pakovanje, ali mislim, bar za sada, da je ovo moj omiljeni puter koji sam ikada probala!

Cena ovog putera je 1050 dinara i trajaće vam uz redovno korišćenje ta 3 predviđena meseca od otvaranja, sigurno. Ja ga mackam oko mesec i po dana i taman sam na pola.


Hvala na čitanju!

2 коментара:

  1. Interesantno! Volim ovakve putere i zaista su nezamenljivi u nezi suve kože!

    ОдговориИзбриши
  2. ja volim da koristim puter za tijelo jer mi je zimi koza vise suha i volim da je njegujem necim jacim kao sto je puter :D ambalaza im je mnogo lijepa :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...