недеља, 30. април 2017.

7th Heaven maska za lice sa mineralima iz Mrtvog mora*

Dobrodošli!

Danas završavam svoje Aprilsko prolećno čišćenje sa još jednom 7th Heaven maskom za lice. Predhodno ste mogli da čitate o Hot Spring Sauna i Cucumber Peel-off maskama.


 7th Heaven u svom asortimanu ima maske za lice, maske za oči, maske za stopala i maske za muškarce. Do sada nisam probala ni jednu masku iz njihove ponude, ali kada sam se informisala više od njima, baš mi se dopada asortiman, tako da ću sigurno kupiti još neku. Inače sam ljubitelj maski u kesicama, jer one u tubicama su u velikoj količini, teže ih je potrošiti, često mogu da se pokvare ili stegnu. Za one koji više vole tube, neke od maski mogu da se nađu i u tubama. Ove njhove kesice nisu male, i mogu da se iskoriste za nekoliko korišćenja. Otvorenu kesicu sam uvila u kesu za zamrzivač i ništa se nije steglo, prosulo ili slično. Ove maske su pogodne za vegane i nisu testirane na životinjama.


Maska ima 20g i dosta je onako koncentrovana i gusta. Namenjena je za kombinovanu i masnu kožu, ali u uputstvu na našem jeziku piše da mogu da je koriste i oni sa normalnom kožom. Kako je moja koža normalna, ali su mi obrazi ponekad suvi, masku nisam nanosila na obraze, već samo na T zonu i na deo ispod očiju gde imam proširene pore. Zbog ovoga sam u testiranje uključila i tatu koji ima masnu kožu lica. Maska je namenjena za čišćenje lica i sadrži minerale iz mrtvog mora. Znate da su čest sastojak maski za čišćenje lica minerali iz mrtvog mora, pa sam znala da će ova maska sigurno biti dobra.

Maska se nanosi na oprano, mokro lice i drži se nekih 15 minuta. Maska se postepeno suši i na kraju ju je potrebno isprati vodom. U mom slučaju sam primetila da na nosu, gde imam više mitisera, maska je nekako nestajala, kao da je jače delovala i čistila taj deo lica.


Maska baš dobro očisti lice, vidno ukloni dosta mitisera, a koža je nekako mekana, glatka i naravno čista. Posebno se taj efekat video kod tate, koji ima masno lice, ali i u mom slučaju, dopalo mi se što ukloni lepo mitisere, jer imam problem sa njima. Mene ja maska i malo stezala pre nego što sam je skinula, a tatu nije. Nakon maske sam nanela hidrantu kremu, kao što inače radim i svakako mislim da vam je ona potrebna, kakvo god lice da imate. 
Naglasila bih i da se meni nije dopao miris ove maske, oseća se nekako na jod, odmah me je podsetilo na neku bolnicu ili dom zdravlja. 


Sjajna stvar je da ove maske možete da poručite i online: klik ovde.
Nakon testiranja ovih maski želala bih da vam kažem da sam oduševljena njihovim kvalitetom i da svaka od ovih maski radi ono čemu je namenjena. Dopadaju mi se i pakovanje, aplikacija, sastav, tekstura, efekat... Svako od ovih pakovanja je dovoljno za više korišćenja, što je još jedna super stvar. Zaista nisam očekivala da ove maske tako dobre budu, jer ih nisam ranije probala niti sam mnogo čitala o njima. Sada bukvalno razmišljam koju ću sledeću da isprobam, tako da ako ste probali neku koju ja nisam, pišite mi u komentarima vaše utiske.

Ovim putem bih se zahvalila kompaniji 7th Heaven na prilici da ove maske isprobam i učestvujem u njihovom projektu.

*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

6 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...