недеља, 1. октобар 2017.

Potrošeni proizvodi br. 11*

Dobrodošli!

Pretrpana sam potrošenim proizvodima! Valjda se leti više mackam, pa prosto se sve brže troši. Dok vam ovo pišem, kesa mi je skoro već puna za naredne potrošene proizvode. Ovde će se naći proizvodi koje sam potrošila na moru, plus proizvodi koje sam trošila kod kuće. Slučajno sam na moru zajedno sa ostalim proizvodima uslikala i Avon proizvode, pa ćete utiske o njima pročitati na mom drugom blogu Anin Avon kutak. Izvinjavam se unapred na prljavim pakovajima i slično, ali znate kako je sa potrošenim bočicama. Pa da počnemo. :)


 Balea prskalicu za kosu za sunčanje imam od prošle godine, a sad sam je dokrajčila. Ona je namenjena kako za sunčanje tako i za nakon sunčanja. Sa ovakvim proizvodima nikad ne znaš da li deluju, ali ove godine sam se prvi put farbala i mogu reći da je boja izdržala, nije se sprala i kosa mi nije požutela. Što znači da je proizvod delovao. Dopada mi se kako omekša kosu nakon pranja, laka je za raščešljavanje, a i fino miriše.

Velnea šampon sa medom je odličan! Lagan, fino peni, lepo očisti kosu, a dobro i miriše. Vrlo je povoljan, platila sam ga na akciji 99 dinara. Svi ti Velnea jeftini šampono su mi super, dok mi regeneratori ne odgovaraju.

Genera latte&cocco balzam je lagan, lepo raščešlja kosu, ali ne možete da očekujete ne znam kakvu negu. Na letovanju sam koristila i maske za kosu i kokosovo ulje, a ovaj regenerator mi je bio samo dodatni korak za raščešljavanje. Lepo miriše i povoljan je.

Garnier Ultra Doux avocado oil je odličan regenerator, jedan od boljih koje sam probala. Koristila sam ga kao masku i imam sve reči hvale. Omekša, raščešlja, zagladi, neguje, hidrira, kosa bude nekako punija, regeneriše kosu.. Da li ste probali šampon iz iste linije i kakvi su vaši utisci? Ovaj balzam ću kupovati iznova i iznova.
 
Benton Cacao Moist and Mild dnevna krema za lice mi je baš odgovarala za leto. Benton je inače Korejanski brend, a oni su mi poslali ovu kremu da isprobam, uz još neke testere. Kremica je stigla brzo što je velika pohvala. Lagana je, ali lepo hidrira, ima spf, nema miris, pogodna je za osetljivu kožu, nekako hladi i osvežava lice, idealna za nakon sunčanja. Uživala sam dok sam je koristila i volela bih da isprobam još nešto od ovog brenda. Od testera sam probala i kremu za okoloočnu regiju i podjenako sam oduševljena, vrlo bogata i prava nega.

Gliss Total Repair maskice za kosu ste imali prilike i ranije da vidite. Dopadaju mi se jer pružaju instant rešenje, gde za samo minut do dva dobijete adekvatnu negu. Ova bočica mi je super za letovanje ili kada žurim, a dovoljna mi je za 3 korišćenja na krajevima.
 

Dm Sun Dance sprej za sunčanje spf 50 je sprej namenjen za sport. Potpuno je transparentan i momentalno upija u kožu. Ne lepi se, nije mastan i vodootporan je. Miris je kao kod muškog dezodoransa. Ovaj sprej je uglavnom koristio moj momak jer on ne voli da se macka, ali sam ga probala i ja i definitivno je moj favorit. Pored benefita koje sam navela, ovaj sprej stvarno dobro štiti i sam raspršivač je dobar, proizvod ne leti svuda, već lepo ciljano. Trajao nam je neke 3 nedelje, što je sasvim okej za ovakav sprej, znači da se ne troši brzo.

 Dm Sun Dance losion za sunčanje spf 20 je odličan! Primećujete da volim sun dance proizvode za sunčanje. Mislim da je odnos cene i kvaliteta super, pogodni su za osetljivu kožu, mene ne iritiraju i zaista dobro štite. Ovaj losion ima miris kokosa, što je kod mene svakako još jedan veliki plus.


Potrošila sam i ovaj Balea pink grejp roll on koji je baš bio fin. Lepo je štitio, dopada mi se miris i ne sadrži alkohol. Stalno kupujem Balea roll on i dezodoranse u spreju i mogu da ih pohvalim, odlični su.


Balea gelove za tuširanje volim, znate da ih ima skoro u svakim potrošenim proizvodima. Ova After Sun mi je skroz super nakon sunčanja, lepo miriše, smiri kožu i nekako je dobro očisti. I ostala tri mirišu super, ne isušuju kožu i pakovanja su slatka. Nastaviću redovno da ih kupujem, naravno.

Nivea Cream Soft vrlo hidrantna kupalica mi se dopala, mada nisam neki ljubitelj Nivea kupkica. Miris je blag, dopada mi se, a hidratacija je stvarno na dobrom nivou. Mislim da je idealan za zimu.


 O Multiactiv losionu pročitajte nešto više ovde, baš mi je prijao. Miris je lep, hidratantan je, neguje fino i u pitanju je domaći brend, što svakako podržavam.

Krauterhof vaselin sam trošila baš dugo. Koristila sam ga za negu peta, laktova, zanoktica, ponekad za okoloočnu regiju i usne. Vrlo koristan proizvod.

The Body Shop piling se raspada, odnosno pakovanje se raspada, ali je proizvod divan. Miriše lepo i dopada mi se kako pilinguje telo, nije pregrub, a nije ni lagan, taman kako treba.

Byphasse univerzalna krema mi se dopala, kao i mojoj porodici. Svi smo je mackali i brzo potrošili, a recenziju pročitajte ovde.

 

Ebelin tupfere redovno kupujem, posebno ove veće i mislim da su idealni za skidanje šminke.

Zoja Zec serum obožavam, kao i moja mama. Vrlo nam je prijao, hidrira kožu fantastično i odlična je dopuna dnevne rutine. Recenziju pročitajte ovde.

7th Heaven Cucumber peel off maska za lice lepo osveži lice, da koži neki sjaj i elastičnost. Baš mi se dopada i preporučujem je za leto. Više o mojim utiscima čitajte ovde.


Genera Collutorio vodica za ispiranje usta je kupljena u CG, nisam sigurna da je ima kod nas. Trebala nam je vodica, ova je bila na akciji, pa smo se za nju odlučili. Jača je i dopada mi se.

Dent-a-dent Fresh Lilly drogerije vodica za ispiranje usta je nešto blaža, ali mi se dopada. Cena je vrlo pristupačna.


Essence SunDance LE olovka za oči je lošeg kvaliteta. Brzo se osušila pa je pucala. Inače je tamno narandžasta sa šljokicama. Fino je izgledala i bila dugotrajna, ali to pucanje mi je baš smetalo.

Essence I love extreme maskara je jedna od boljih koju sam probala. Fantastična je! Svi su je hvalili, a meni je trebalo dosta vremena da je probam. Zaista daje odličan volumen. Preporučujem ako volite silikonske četkice. Ne suši se brzo, ne pravi grudvice, ne preslikava se..

Gerovital CC krema je odlična! Dobila sam ovaj mini tester koji mi je dosta duo trajao. Nijansa je bila nešto tamnija za mene, pa sam je uglavnom mešala sa drugom kremicama. Daje odličnu prekrivenost, sve pohvale.



 Lilly drogerije oil based aceton je moj omiljeni aceton i uglavnom ste njega viđale u ovakvim postovima. Najbolje skida lak za nokte, definitivno.

Essence cookies&cream lak za nokte je bio odličan, kao i svi essence lakovi. Baš volim njihove lakove, tekstura i četkica su odlične.

Flormar lak sa šljokicama / bordo i ljubičastim/, ne znam naziv mi se dobro pokazao. Baš sam ga dugo koristila, ali se u prenosu do mora valjda ugrejao, pa je postao ovako čudan. I onako je malo ostalo, tako da mi nije žao.

Golden Rose Rich lak ima odličnu četkicu, veliki izbor boja, ali je tekstura malo gušća. Dugotrajnost, bar kod ove nijanse nije jača strana, ali uz dobru bazu i top coat sam se snalazila.


Dm BabyLove puder je moj omiljeni puder za suvo pranje kose. Sve mi se dopada, tekstura, miris i efekat.

Oriflame spiced citrus krema za ruke mi se vuče od prošlog decembra u torbi. Dopada mi se tekstura, jer je lagana, idealna je za torbu i neki instant efekat. Miris je bio vrlo intezivan, zimski.

Balea deo krema sensitiv se vrlo dobro pokazala. Uglavnom sam je koristila kada sam kod kuće ili nakon brijanja. Mislim da svako treba da ima nešto slično, jer zaista treba da se odmorimo od dezodoransa. Ne sadrži parabene, alumijum i alkohol.

Da li vi podržavate akciju Čep za hendikep?
 


Hvala na čitanju!

Šta ste vi isprobale od ovoga?

2 коментара:

  1. Nisam koristila niti jedan proizvod. Ali o dosta proizvoda sam čula dosta, dosta pohvala, tako da neke planiram uskoro uzeti ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...