петак, 29. мај 2015.

Moje essence senke**

Zdravo svima. :)
Sigurna sam da sve moje dame imaju nešto od Essence proizvoda u svojoj kolekciji. Ja moram da priznam da sam dugo odolevala, nisam verovala u kvalitet ovih poizvoda, a sada ih polako otkrivam. Pored senkica imam neke lakove, koje sam već pominjala, kao i rumenila.
Essence proizvodi su pristupačni, moderni, prate trendove, a uz to su kvalitetni. Naravno, ne mogu svi proizvodi svakom odgovarati, ali po vrlo pristupačnoj ceni možete dobiti odlične proizvode.
Napominjem da sam sve svoje senke kupila na nekim akcijama koje često možem naći po drogerijama i parfimerijama. Kod nas Essence proizvode možete naći u Dm i Lilly drogerijama, kao i u nekim parfimerijama.
Slikala sam boje bez baze na ruci, kako bi ste videli koliko su senke pigmentovane.

Paleta

Imam samo jednu paletu, i to četvorobojnu paletu koja nije u standardnoj ponudi, već je  bila u okviru limitirane kolekcije Good girl BAD GIRL. Moja paleta je u broju 02, Once I was an angel. Paleta ukupno ima 5g i mislim da nije jednaka količina svake od četiri senke, ili su bar napravili da tako izgleda.
Pakovanje je plastično, čvrsto, jednostavno i skroz providno. U paleti se nalaze crna, pink, zlatna i tamno ljubičasta senka. Crna senka je mat sa malo šljokica, koje se bukvalno ni ne vide. Ostale senke su sjajne, posebno zlatna, prava šimerasta senka. Senke su izuzetno pigmentovane, ne truse se, posojane su, a uz bazu ne mrdaju. Vrlo sam zadovolja i preporučujem ovu paletu, ako je negde možete naći.



Mono senke

Najviše mono senki imam iz osnovne ponude, mada mi se čini da su sve ove boje izbačene jer sam ih ja kupovala pre koji mesec kada su bili sniženi proizvodi koji izlaze iz asortimana. Svakako ove senke su oko 200din. Sve se nalaze u plastičnom, providnom pakovanju, ali ono se lako uništava, meni je na 3 senke već slomljeno. Sa jedne su se skinula i slova, ali to stvarno nije važno. Senke su dobre, možda malo slabijeg kvaliteta od senki iz palete.
Pigmentacija im je dobra, ne truse se, postojane su sa bazom. Sve moje boje su sjajne, ali trenutno je u ponudi mat kolekcija, koja me vrlo zanima. Senke imaju 2,5 g što je za mono senke super.



Tamnije nijanse su nešto intezivnije, dok su svetlije manje pigmentovane, ne truse se, ali nekako se odmah pri nanošenju lako blendaju. Super su kao highlight ispod obrva i u uglu oka.



Beach Cruisers

Ovo je takođe limitirana kolekcija, iz koje ja imam 2 mono senke. Pakovanje je u boji i jače je od standardnog pakovanja mono senki. Ovde dobijate i više proizvoda, 3,5g.
Senke imaju sitne šljokice, ali ih nema previše, i nisu sedefaste senke, već nekako mat sa šljokicama. Pigmentacija je srednja, ne truse se i super se blendaju. Ovo su tyv. wet&dry senke koje se mogu koristiti sa suvom ili mokrom četkicom, zavisno kakav efekat želite da postignete.
Moje nijanse su, 01 life is a beach i 03 girls just wanna have sun!.



Metal Glam  nijansa 06, miss tangerine

Ovo je jedina senka sa kojom nisam baš zadovoljna. Senka se trusi, nije toliko postojana, ali je pigmentacija dobra. Okej se blenda, dobra je za uglove oka, ili da se stavi po celom kapku preko neke senke. Jedino što me nervira to što se previše trusi, pa je nanošenje malo teže. Još jedna stvar koja mi je zasmetala je ta, što je po površini senka imala puno šljokica, i onda su se nakon par korišćenja te šljokice potrošile, a sama je sedefasta, baš metalni neki sjaj. Fora je što sam ja želela pravu šljokičastu senku, i zato sam je i kupila. Pakovnje je okej, jednostavno i ima 2,7g. Ovo je jedina senka iz Essence kolekcije koju sam probala, a ne bih je preporučila. Naravno, možda nekom drugom baš ovakva senka odgovara.
ž



Evo ih na kraju sve senkice zajedno. :)




Da li volite essence proizvode? Šta bi ste mi iz njihovog asortimana preporučili?
Da li ste probali njihove senke? Utisci?

Hvala na čitanju. :)

8 коментара:

  1. Imam dosta Essence proizvoda i bas ih volim, ali sam tek pre 2 dana kupila njihove senke prvi put, i to Quattro 07 over the tapue, i bas sam se razocarala. Boje su veoma lepe i to je to. Definitivno su najslabije pigmentisane senke koje sam probala do sada, i uzasno se blendaju. :(

    ОдговориИзбриши
  2. Bas bezveze. Iznenadila sam se. Mozda je ova moja LE dobra jer je ta limitira linija u pitanju?
    Meni se quattro bas i najvise dopada. Najpigmentisanija je, super se blenda i sve....
    Zao mi je sto tvoja nije takva... :/

    ОдговориИзбриши
  3. Essence proizvodi su uglavnom super! Najviše mi se sviđa sjenilo 70 :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja bas cesto koristim broj 70. Slazem se da je Essence sminka uglavnom dobra. :-)

      Избриши
  4. Анониман30. мај 2015. 17:29

    Rado kupujem Essence sminku, svasta sam probala i uvek bila zadovoljna (sem ajlajnera u flomasteru, osusio se brzinom svetlosti). Imala sam paletu All About Nude i bila je odlicna u svakom pogledu, ne znam da li je jos ima u prodaji. Iz tvoje kolekcije najlepse su mi mono senke :). Preporucujem ti rumenila, maskare, olovke za usne, ruzevi su dobri takodje. Kristina

    ОдговориИзбриши
  5. Ja bas smekam olovke za usne, svi ih hvale. :-) imam jednu, ali iz LE kolekcije i nije bas neka, tj malo je suvlja.
    Koju bi mi maskaru preporucila?
    Imam jedno rumenilo i highlighter, ali nisam zadovoljna..u onom kartonskom su pakvanju.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман30. мај 2015. 23:51

    I meni su bile lose 2 olovke za usne/oci iz LE :/. Odlicna je Multi Action maskara ( u pitanju je ljubicasto-crna, a ima i roze-crna, verovatno je i ona dobra ), sad koristim Lash Princess i mogu ti reci da je izvrsna. Probaj Silky Touch rumenila, imala sam nijansu Sweetheart, super su :) Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...