недеља, 31. мај 2015.

New in.2

Ćao svima. :)
Nakon postova o potrošenim proizvodima Avon, Ostali brendovi, vremene je za jedan post o novitetima. Nema ih toliko puno, ali je prošlo mesec i po dana od predhodnog posta, pa ću neke proizvode uskoro i potrošiti. Još pored toga nisam kupovala ništa 10ak dana sigurno.

Balea carstvo

Znate da volim Balea proizvode, tako da sam ih naravnih i sada kupovala.
Tu su Krema za telo kokos, koju sam koristila prošle godina na letovanju klik ovde i oduševljena sam. Fantastično neguje, miriše super i pakovanje ima 500ml i zaista dugo traje. Sve preporuke sa moje strane.
Sapun za ruke sa mirisom maline sam sada prvi put kupila, super miriše, a i inače često kupujem Balea tečne sapune i dopune, odlični su. Dezodorans dry ste i ranije viđali u sličnim postovima, baš i u postu koji sam gore pomenula, jer sam ga koristila na letovanju prošle godine. Mama je potrošila predhodni dezodorans pre mene, pa ga je ona uzela. Preporučujem svima Balea dezodoranse jer su odlični, a pristupačni. Balea mini univerzalna kremica je nova verzija ove Balea univerzalne kremice sa mirisom maline. Pakovanje je preslatko, a probala sam kremicu sa trešnjom ranije i odlična je za lice i ruke. Balea šampon vanila i badem je moj prvi Balea šampon. Nisam ga još isprobala, ali fantastično miriše, a i čula sam pohvale za ove Balea šampone. Cabana dreams gel za tupiranje iz LE kolekcije sam morala da uzmem zbog odličnog mirisa i preslatkog pakovanja. Miriše na marakuju i breskvu. Nisam ga još isprobala, ali redovno kupujem Balea gelove i preporučujem ih svima. Mleko za skidanje šminke ste viđali i ranije. Posle par drugih mleka, opet se vraćam ovom. Lagano je, super skine šminku i ne isušuje kožu.


ESSENCE proizvode sam nabavila  na akcijama, sve su LE kolekcije i radujem se isprobavanju. O paleti senki i mono senki sam pisala ovde. U kartonskim pakovanjima su Rumenilo like an uforgettable kiss, duo blush, nijansa je 02 pink me, i highlihter aplelbackchen 01 pretty pink dirndl. Oba proizvoda se vrlo truse i slabije su pigmentovana. Nisam ih dovoljno testirala, ali generalo za sada nisam zadovoljna. Puder za fiksiranje, mountain calling 01 snow alert! koristim od kada sam ga kupila i vrlo sam zadovoljna kvalitetom. Kremasto rumenilo, 01 iss that you santa, iz kolekcije Come to town. Nisam ga nosila, samo probala i vrlo je lagano, nije intezivno, mislim da je super za leto. Olovka za oči sun kissed 01 hello summer je isprobana samo na usnama, dosta je suva, ali je vodootporna tako da dugo traje. Lakovi koje sam uzela su šljokičasti, zlatni  i srebrni top coat i roze sjajni lak sa hrapavim efektom, oni kažu šećera, nijansa je 02 good girls wear peach. Nisam ih isprobala, ali imam neke essence lakove od ranije kojima sam oduševljena. Sve sam platila ispod 200din.


Catrice proizvodi nisu u ponudi u Srbiji, a ja sam svoje kupila preko Limunda. Svi proizvodi su bili novi, nisu ni taknuti. Catrice rumenilo iz standardne kolekcije sam dobila pre par meseci i oduševljena sam, tako da sam odlučila da kupim i ovo LE rumenilo C01 Floral OrnARTment. Koristila sam ga par puta i vrlo mi se dopada. Platila sam ga 199din. Catrice lakove sam uzela u setu, za 180din. Nisam ih još isprobala, a nijanse su redom kao na slici: C01 Team Lucky Mustard, 910 Oh my goldness i 460 in the bronx. Svi lakovi su iz limitirane kolekcije.


Ebelin veliki tuferi, standardna priča, najbolji! Afrodita aceton sa nevenom je okej, ali je otvor nezgodan, skoro svaki put mi iscuri deo proizvoda napolje, a nisam znala da je otvor toliko veliki kada sam kupovala. Ebelin beauty blender sam konačno našla i kupila. Opravdano je hvaljen, ali se jako teško pere. Vademecum četkicu sam dobila pri kupovini u novootvorenom dm-u u Ušću. Odmah sam počela da je koristim i vrlo sam zadovoljna.


Da li ste probali neke od ovih proizvoda? Utisci?
Pišite mi u komentarima da li želite recenzije nekih od ovih proizvoda :)

Hvala na čitanju.

4 коментара:

  1. Анониман31. мај 2015. 20:48

    Mila
    Ova krema od kokosa mi deluje zanimljivo,koliko kosta?Probacu je sigurno jer obozavam kokos.Esence lakove sam koristila i uglavnom su ok a ovo rumenilo mi deluje zanimljivo ali sacekacu da pises vise o njemu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. 399din košta 500ml, nekada bude i na akciji, pa još niže. :)

      Odlična je, čini mi se da ima još jedna tako krema, šea puter ili slično. :)

      Избриши
  2. Baš si se lepo ponovila, Balea me oduševi uvek pa verujem da će i tebe sve ove nove stvarčice a Essence odličan ulov mogu ti reći, ja nisam ništa išla davno da gledam od nekih obavezica mora da je sve otišlo već :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :) Balea je neprikosnovena. :) Baš sam dosta essence stvarcica uzela, tako se potrefilo :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...