петак, 15. мај 2015.

Potrošeni proizvodi 1.**

Zdravo svima. :)
Ovo je prvi post o potrošenim proizvodima na ovom blogu, ali moj 6 post uopšte o potrošenim stvarčicama. Od mog predhodnog posta ovog tipa, prošlo je skoro tri meseca, a taj post možete videti ovde.
Kao što sam već pominjala na fb stranici, postove o potrošenim Avon proizvodima, objavljivaću na mom drugom blogu Anin Avon kutak, a postove o ostalim potrošenim proizvodima ovde. Ako vas zanimaju moji predhodni postovi u ovoj kategoriji klik ovde.

Krećemo polako, nakupilo se tu dosta sitnica. Volim ovakve postove i redovno ih pratim na svim mogućim blogovima, jer tako saznajem osnovne informacije o mnogim proizvodima, posebno onim za svakodnevnu upotrebu.
Cotoneve tufere, 100 kom rado kupujem, sasvim su dobri, pristupačni su i preporučujem ih iako su mi ebelin tuferi bez premca. Na akciji budu ispod 100din. Lilly watte tufere, u ovoj veličini (to su oni veći, kao ebelin što ima), prvi put koristim i oduševljena sam. Kockasti su, a jako kvalitet i sjajni za skidanje šminke, jedan je dovoljan. Ne znam cenu, nisam ih skoro kupila, ali preporučujem ih, za razliku od Lilly tufera u standardnoj veličini, koji su mi nekako grubi i krune se.
Nivea sapun borovnica sam sačuvala da vam preporučum jer sjajno miriše i miris se baš dugo zadržava. 
Bic Miss Soleil su najbolji brijači, ovog tipa, uvek koristim ovakve, nikada one što kao duže traju, kojima menjate žilete i sl. Meni jedan ovaj Bic traje mesecima, a dobija se 4 kom za oko 450din. Sada su na akciji u dm za oko 270 din.


 Garnier ultra doux sa kajisijom i bademom sam kupila jer ne sadrži parabene i silikone. Baš je prijao mojoj kosi, jer je nekako super očisti, a ne isušuje. Sjajno i miriše. Koštao je ispod 200din. Kupila bih opet, kao i neke druge Garnier šampone, jer mi odgovaraju.
Velenea maska repair, koja je ustvari leave in tretman, a ja nisam čitala pri kupovini. Toliko je loš tretman, da sam čekala da istekne rok da bih ga bacila. Pristupačan je, ali slepljuje kosu, masti je i meni miriše neprijatno
Loreal preference šampon, tj. mini pakovanje ovog šampona od 44ml sam dobila od moje drage Tijane sa bloga Sreća je zdravlje. Šampon sam nosila na put, i posle toga koristila kod kuće. Ovo je bilo dovoljno za moja tri pranja, jedno mamino, i dečko je takođe na putu prao, a on ima dosta gustu kosu. Šampon je sjajan, nekako ojača kosu, dlaka je nekako iznutra očvršćena, i nema naelektrisanja i slično. Nisam sigurna da postoji ovaj šampon u normalnoj verziji ali ima sve moje pohvale.



Oriflame swedish spa gel za celulit ima prijatan miris, kod mene izaziva neki efekat grejanja, i skroz je lagan. Efekte smanjenja celulita i zatezanja nisam primetila, nekako sam više za kreme, osim u slučaju bršljan gela koji mislim da je sjajan. Ne bih je kupovala više. Cena je oko 400din.
Balea celulit gel krema, koju sam dobila na Dm Srbija stranici mi  se više dopadala od Oriflame gela. Postoji efekat hlađenja, ali nekako stvarno zateže i zaglađuje kožu. Nisam je redovno mackala, ono baš dva puta dnevno, pa da mogu da kažem da stvarno deluje, ali mislim da je jedna od boljih kremica, a pristupačna je. Mislim da je cena oko 300din.

Dove kremasti gel kokos i jasmin je prva dove kupka koju sam ja probala. Možda i jesam koristila nekad kao mala, ali ne secam se. Ova kupka je kremasta, sjajno peni, još bolje miriše, a odlično neguje. Pravo otkriće za mene i sigurno ću probati druge mirise, čekam akcije. Dove deep nourshing kremasti gel sam dobila na nekom sajmu žena u Delta city tržnom centru i oduševljena sam. Nega je savršena, preporučujem. Ove mini verzije inače koštaju ispod 100din, ali se ne isplate po meni. Nivea creme smooth sam takođe dobila i dopada mi se nega koju pruža, a za divno čudo i miris. Ono što mi se ne dopada da nakon dugotrajnog trljanja pazuha sa ovom kupkom, ja i dalje osećam miris svog dezodoransa. 


Oriflame ruž Pink Passion pokušavam da potrošim još od ovog projekta, pa kako nije išlo, ja sam ga uz pomoć još nekih ruževa, pretvorila u rumenilo. Kako da od karmina napravite rumenilo pogledajte kod Sunčice Milić na youtube kanalu klik klik. Ja sam za ovo prvi put čula kod nje, odmah napravila i oduševljena sam! :) Ovaj ruž inače ima prelepu boju, ali nije postojan. Ne verujem da bih ih kupovala opet. Cena oko 300din.
Lilly lak twenty one, u nijansi 13,  imam već godinama i konačno sam ga potrošila. Nijansa je prelepa, ali četkica je loša, i postojanost nije baš sjajna. Postojan je samo uz dobre top coat lakove, ili neke šljokice. Imam još jedan ovakav lak i ne bih ih opet kupovala.


Lilly zdrava krema apotea mleko za skidanje šminke obožavam i kupujem s vremena na vreme. Mislim da ga je i bilo u potrošenim proizvodima. Sjajno mleko za skidanje, ako volite mlekom da skidate šminku. Košta nešto iznad 200din.
Blendamed delicate white pasta za zube je super, vrlo sam zadovoljna i često je kupujem jer je bukvalno stalno na nekoj akciji.
Oriflame essentials nourshing maska za lice je okej, zadovoljna sam, lepo omekša kožu, hidrira je i fino miriše. U setu idu dve kesice (ja sam drugu poklonila Šmizletini) i koštaju oko 100din.


Care puder za bebe iz Maxija je jedan od boljih pudera koje sam probala. Ja koristim baby pudere na kosi, kao šampon za suvo pranje. Fino i miriše, i skroz je jeftin, ne znam tačnu cenu.
Balea roll on malina sam kupila jer sam mislila da nema aluminijum kao i dezodorans sa istim mirisom, ali ustvari samo nema alkohol. Odlično štiti i miriše. Košta ispod 200din i sigurno bih ga kupila opet.
Lilly uljani aceton je aceton koji najčešće kupujem, odličan je, a košta oko 150din.




Da li ste probali neke od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?

Hvala na pažnji! :)

8 коментара:

  1. Lepo si troškarila :). Za Loreal šampon se slažem odličan je kao i balzam ali nisam ni ja gledala ima li full size negde :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Saznaćemo. :) Pa nakupilo se, još plus avon proizvodi, nema više mesta u kesi u kojoj odlažem. :)

      Избриши
  2. Анониман15. мај 2015. 18:54

    Iako su mi Ebelin tupferi neprevazidjeni, probacu i ove kockaste Lilijeve zbog tvoje preporuke. I ja obozavam Soleil brijace :). Garnier s kajsijom je takodje dobar, a probacu i VZK mleko (koristim micelarne za skidanje sminke, ali probacu i mleko, sto da ne:)) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj, mene su iznenadili. :) Ja inače koristim samo mleka za skidanje, nekako ne verujem micelarnim vodama. Par dermatologa mi je reklo da nisu najadekvatnije sredstvo za skidanje šminke, pa ih nisam ni probala.
      Hvala ti na komentaru. :)

      Избриши
  3. Dove šamponiu su mi trenutno favoriti, odlični su, njeguju kožu :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...