среда, 10. јун 2015.

Apoteka Lilly Veoma zdrava krema balzam za usne u stiku**

Zdravo dragi moji. :)
Nega usana je veoma važna jer ukoliko usne nisu dovoljno hidrirane ruž za usne neće izgledati lepo. Naglasila bih da je vrlo važno piti dovoljno vode, ako nismo hidrirani iznutra, nećemo biti ni spolja. Mažem često balzame za usne, a posebno ispod karmina. Uvek imam jedan u tašni, jedan pored kreveta i jedan za stolom za šminkanje, ne volim da gomilam više od toga, jer ne bih da mi se neki pokvari. Da li ste raspoloženi za post o mojoj nezi usana?

Danas vam pišem o najboljem balzamu za usne u stiku koji sam ikada probala. Postoji i verzija u teglici, koju nisam probala. U pitnju je Lilly apoteka Veoma zdrava krema balzam za usne.



Pakovanje je vrlo jednostavno, deluje onako apotekarski. Balzam je bio upakovan u kartonsku kutiju, koju sam ja naravno bacila. Balzam ima 4,5 g.

Balzam ima svetlo krem boju, ali je na usnama totalno bezbojan. Vrlo je čvrst, i tek u dodiru sa usnama kreće da polako omekšava. Miris ovog balzama mene podseća na cimet, i to onako vrlo prirodno, ali diskretno, što mi se vrlo dopada.


Ovaj balzam na usnama ne ostavlja nikakav trag, skroz je bezbojan, a ni kasnije se ne uvlačiu u borice niti bilo šta slično. Kada ga nanesete, ne skida se lako, ostaje dok jednostavno ne skinete dok pijete vodu, jedete i slično. Ne stvara potrebu za stalnim mackanjem, što je veliki plus. Većina balzama na tržištu ustvari isušuje usne i tera nas da ih mackamo stalno.


Ja sam ovaj balzam krenula da koristim na proleće, ali mislim da bi za zimu bio idealan. Mastan je, ali ne opterećuje usne. Odlično ih hidrira i oporavlja, a takođe ih čini mekanim. To je ono što sam ja tražila kod svih balzama koje sam probala, ali svakom je nešto falilo ili neka od stavki nije bila na nivou. Kod ovog balzama jednostavno dobijete sve to i slobodno mogu reći da je najbolji balzam u stiku koji sam ikada probala.


Kako sam bacila kutiju, a nisam uslikala, listu sastojaka nemam da vam priložim. Na Internetu je takođe nisam našla, ako je nađem, naknadno ću je ubaciti.

Cena ovog balzama je 100 dinara! Neverovatno niska cena za fenomenalan balzam. Kako sam oduševljena ovim balzamom, sigurno ću nabaviti i balzam u teglici.



Da li ste probali ovaj balzam ili onaj u teglici? Da li koristite neki od Veoma zdrava krema proizoda?

Hvala na čitanju. :)

4 коментара:

  1. Koristimo dosta njihovih proizvoda u kućnoj apoteci , vredi ih imati, poput pantenol kreme, konjske masti i slično. Posebno je bila aktuelna ona mala za ciljano uklanjanje akni, sada više ne deluje ali treba da je proba svako ko ima taj problem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam probala pored balzama samo mleko za skidanje šminke, ali ću sigurno uzeti i pantenol i tako neke mackalice, stvarno su super. :)

      Избриши
  2. Bolje ti je da se držiš ipak ovih u stiku jer je više higijenski, ne kontaminiraš proizvod kada ga stavljaš a sa teglicom moraš prstima da diraš. :)

    Ja sam luda za ovakvim "apotekarkim" proizvodiiima bez mirisa i jednostavnih pakovanja tako da ću verovatno uzeti ovo. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To si u pravu. Zato i šešće korstim stikove. Mada ako je dovoljno mastan, možda se može koristiti na zanokticama, kao neki melem. :)

      Imš sve moje preporuke za ovaj balzam, blago miriše na cimet, kao što rekoh, ali onako prijatno. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...