субота, 18. јул 2015.

Potrošeni proizvodi br. 2

Zdravo svima.:)
Moji omiljeni postovi na drugim blogovima su postovi o potrošenim proizvodima, a vidim da su i moji čitani, na oba bloga. Više recenzija na jednom mestu je meni pun pogodak. Pred letovanje sam rešila da bacim prazne bočice, da me ne čekaju, pa otuda i nama stiže post.

Kosa

Pantene oil therapy šampon i masku sam kupila u setu za nekih 400din. Šampon mi ne odgovara, prejak je, otežava mi kosu i nekako je ne opere lepo. Ne znam da li je tako sa brendom, ili je u pitanju samo ovaj šampon, nisam pre koristila Pantene šampone. Sa druge strane, regenerator je sasvim okej. Fino omekša kosu, raščešlja je i lepo neguje. Još nešto, ne dopada mi se ni miris ove kolekcije, nekako je težak.
Gliss masku prvi put koristim u ovoj varijanti, pre sam samo zlatnu. Fino ojača i omekša kosu, super miriše, ali nekako mi je zlatna bolja. Svakako bih kupila nekad i ovu, da rotiram.


Lice

Velnea set za normalnu kožu - mleko za skidanje šminke i krema za lice sam kupila neplaniranu. Htela sam mleko, a onda mi je prodavačica ponudila da kupim kremu, koja je bila jeftinija od mleka i onda mleko dobijem za dinar. Naravno da sam iskoristila akciju. Ispostavilo se samo da kremi ističe rok tog meseca. :( Tako da smo je mama i ja koristile non stop, kako bi je potrošile na vreme. Krema mi se ne dopada, ne hidrira lepo lice, ne dopada mi se ni miris i nekako imate stalno potrebu da obnavljate mackanje sa njom.
Losion za skidanje šminke je sasvim dobar, sa druge strane. Super skida šminku, ne iritira i dugo traje. Još je i povoljan - oko 200din.
Potrošila sam još jedne Ebelin tupfere, one veće. Sjajni tuferi, najbolji koje sam probala.


Telo

Tuširalice, uvek ih ima najviše. Znate da ne volim Nivea gelove za tuširanje, ali ovaj sam dobila na poklon. Fino miriše, ali posle njegovog korišćenja ja osećam i dalje svoj dezodorans.
Balea Cabana Dream isto miriše fantastično, limitiran je, pravi letnji. Ali, i sa njim osećam svoj dezodorans i dalje nakon tuširanja. To nije bilo slučaj sa drugim Balea gelovima, oni su mi među omiljenima.
Fa magic oil je sjajan uljani gel, baš lepo neguje i nekako fino klizi po koži. Meni se ovaj miris ne dopada, nekako miriše previše parfemski, a ja takve gelove ne volim. Ali, postoji i druga varijanta, pa možda nju isprobam.

Balea limeta po ko zna koji put ovde. Malo mi je dosadio, stalno ga koristim, pa ću sad malo neke druge da isprobavam.
Fa pink passion dezodorans sam dobila uz neki drugi fa dezodorans koji je bio okej, ali ovaj je previše parfmisan, a ja parfimisane dezodoranse ne koristim. Malo ga je mama koristila, zatim ja prskala po kući, ali onda se pokvarila prskalica, pa ga bacam, nije potrošen.
Nivea invisible je jedan fenomenalan dezodorans! I štiti i nema fleka sa njim i fino miriše. Pun pogodak što su mi poklonili ovaj tester, kupiću ga sigurno.
Alverde neven krema za ruke se dugo vukla, sa putovanja na putovanje i sada je potrošena. Super neguje, baš je dobra za hladnije dane i zgodna je za tašnu.
Baby ulje za telo mamma&baby Lilly obožavam! Već ste ga i viđali, jeftino je, odlično neguje i super miriše. Svima preporučujem
Razno

Oriflame smokey paleta je bila fina, okej pigmentovana, malo se više trusi, ali istekao joj je rok i sada smrdi, pa sam rešila da je bacim. 
Afrodita kamilica aceton mi se ne dopada jer teško skida lak, previše smrdi i bočica je nezgodna, otvor je preveliki pa dosta proizvoda iscuri ako ste nespretni kao ja.
Freshness vlažne maramice za tašnu sam sačuvala da bih vam rekla da su ovo najbolje male vlažne maramice. Baš su fino natopljene, lepo mirišu i dobra im je tekstura.
Dontdent vodicu za ispiranje usta svima preporučujem jer je najpovoljnija na našem tržištu, a efekat je jednak kao sa mnogo skupljim. Postoji više varijanti, taman za svakoga. :)Da li ste koristili neki od ovih proizvoda? Kakvi su utisci?

Hvala na pažnji. :)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...