недеља, 23. август 2015.

Idea - online prodavnica**

Zdravo svima.

Rešila sam da izbacujem postove češće, nadam se skoro svakog dana, kad mogu. Svoje predloge mi pišite, jer bih volela da znam šta je ono što vas najviše zanima. Posebno bih volela da proširim one rubrike koje nisu vezane za kozmetiku i šminku.

Ideju za ovaj post dobila sam danas kada sam prvi put iskoristila mogućnosti koje pruža Idea prodavnica. Uvek sam razmišljala ko to kupuje online, kako je to u neku ruku neobično i kako sigurno postoji gomila problema pri poručivanju hrane online.


Pre nekog vremena, kada je par mojih poznanika bilo vrlo zadovoljno uslugom Idea online prodavnice krenula sam da razmišljam kako bih i ja mogla da iskoristim ovakav mehanizam kupovine.


Kada sama moram u prodavnicu, obično mi je nezgodno da kupujem više kabastih proizvoda ili tečnih, pa se odlučujem za manje, ali češće kupovine. To može biti poprilično zamorno, posebno kada sam u gužvi, što znači da nemam dovoljno vremena da stignem da više puta odem do prodavnice.

Takva se situacija desila i juče, a imala sam gomilu proizvoda koje želim, pa sam rešila da isprobam ovakav način kupovine i taman sa vama podelim svoje iskustvo.



Da bi ste kupovali na Idea online prodavnici, potrebno je da se prvo registrujete putem idea sajta.
Popunite neke osnovne podatke i to je to, registrovani ste. Ukoliko imate Super karticu, pri registraciji upišete i broj vaše kartice, tako da se bodovi dodaju pri kupovini. Naravno možete i promeniti broj kartice u budućnosti, ukoliko budete imali drugu karticu.

Ponuda je velika, akcije su dobro obeležene, postoje sličice proizvoda, a sam sajt je dobro urađen, jednostavan je, tako da ga svako ko poznaje rad na računaru može koristiti.
Super stvar je i što možete menjati adresu isporuke, tako da vam proizvodi mogu stići i na neku drugu adresu.



Kada sve željene proizvode dodate u korpu, prelazite na odabir vremena isporuke. Proizvodi mogu najranije sutradan da vam stignu, a možete izabrati i termin par dana kasnije. Uz to birate i satnicu isporuke, koja ide u intervalu od 2h (npr. ja sam izabrala termin od 11 do 13h, i paketi su stigli nešto nakon 12h.

Ukoliko nekog od proizvoda nema, bićete kontaktirani da vam se proizvod zameni, ako to želite.

Minimalni iznos za dostavu je 3500din, a dostava je besplatna.


 Ja sam namerno poručila i kozmetiku, povrće, zaleđene proizvode, piće, hranu, i sve je bilo odvojeno i lepo zapakovano u kese pa u kutije.
Sve je takođe bilo sveže i u roku trajanj. Uz kutije dobijete i račun. Možete plaćati u gotovini, preko računa, karticom, kao fizičko lice ili firma.



Mislim da je ovo super način za kupovinu kada niste u mogućnosti da odete u nabavku, kada su deca sama kod kuće ili prosto ako volite kupovinu preko interneta. Svakako preporučujem Idea online prodavnicu, jer je sigurna i pouzdana, iz mog iskustva i ja ću nastaviti da kupujem na ovaj način kada mi je potrebno da tako nabavljam namirnice.

Da li ste vi nekad kupovali u Idea online prodavnici i kakvi su vaši utisci?


2 коментара:

  1. Nisam do sada kupovala preko Idea online prodavnice, ali Vina je par puta snimala videe o tome, ona je prezadovoljna uslugom, vidim sada i ovaj post, pa mislim da ću i ja naručiti nešto kada mi bude neophodno :) Vidim da je sve stvarno korektno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam to kod Vine videla, što je naravno i doprinelo da se odlučim za kupovinu. Probaj, nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...