четвртак, 20. август 2015.

Letnji favoriti #2015

Dobrodošli na moj blog. :)

Juče sam pisala o mojoj kupovini u Crnoj Gori što možete pogledati ovde
Mnogo vas me je pitalo da napravim post šta nosim od kozmetike na letovanje. Prošle godine sam pravila tematske postove, odvojeno za sunčanje, odvojeno lice, kosa, telo.... Ove godine ne želim da izbacujem takve postove jer nosim gomilu proizvoda na letovanje, s obzrom da dugo ostajem i da boravim u svojoj kući. Smatram da nema onda potrebe da se ograničavam, tako da moji postovi nisu korisni, u smislu da mogu da vam pomognem šta da ponete sa sobm na letovanje.


Ako vas zanima šta sam nosila prošle godine, možete pogledati: sunčanje - ove godine ista postavka za sunčanje. lice, telo, kosa.
Ove godine sam koristila neke proizvode koje sam već pominjala, a ako nisam naći će se u potrošenim proizvodima ili ću ih već negde spomenuti. Zato sam za vas danas pripremila post o mojim letnjim favoritima, jer želim da izdvojim one proizvode koji su mi  se najviše dopali.
Pa da krenemo, uživajte i pišite mi koji su vaši letnji favoriti.


Lice

Anew nutri advance kremu light verziju koristim prvi put. Mnogi su ovu kremu svrstavali u dnevnu, a onu jaču varijantu kao noćnu. Obe kreme nemaju spf i ja bih ih preporučila za dan. I ova light verzija je dosta gusta, odlično hidrira i neguje i pravo je otkriće za mene. Nastavila sam da je koristim i nakon letovanja i spremam vam recenziju.

Avon Care gentle aloe takođe prvi put koristim. Probala sam skoro sve AC kremice i vrlo sam zadovoljna, pa tako i ovom. Planiram da napišem takođe recenziju ove kreme jer su vrlo pristupačne, a dobre. Ova dobro umiruje kožu, meni je super koristila posle sunčanja, baš mi je nekako prijala.

Sun+ dnevnu kremu spf 30 koristim godinama unazad i večiti mi je favorit. Recenziju pogledajte ovde.

Telo



Avon naturals shimmering losion takođe koristim prvi put. Svi su ga hvalili pa sam i ja rešila da probam, a leto je bilo idealno za to. Mackala sam ga kad idem negde, na noge obično, kada sam želela da istaknem boju, jer ovaj losion baš to radi. Ima sitan šimer koji ostaje, ne skida se brzo, a fantastično i miriše. Mislim da može da se koristi tokom cele godine, jer je diskretan, a okej i hidrira kožu.

Victoria s Secret Love Spell cherry bloosom & peach puter je moj prvi VS puter za telo. Dobila sam ga prošle godine, ali sam ga čuvala jer je miris letnji, pa sam htela da ga iskoristim u ovom periodu. Sjajan puter, ima 180g a meni je trajao 5 nedelja! Do sada sam na letovanju trošila oko 400 do 500ml puter za telo, a ovaj mi je poslužio celo leto što mi se najviše i dopada. Jeste da mu je cena viša, ali kako traje dugo isplati se. Dosta je intezivan pa preporučujem da ga koristite ako imate suvu kožu ili u nekom letnjem periodu kada nam je potrebna jača nega. Miris se dugo i zadržava na koži, a puter (sufle) se lako apsorbuje.

Avon Sun+ after sun gel sam kupila zbog smešne cene, reko ako zatreba. Ispostavilo se da je fantastičan, ne lepi se, lako se apsorbuje, a odlično umiri kožu. Ja se stalno mackam sa proizvodima za sunčenje, pa ne gorim, ali mackala sam osobe koje su letovale sa mnom i crvenilo se povuče u rekordnom roku. Hladi kožu, što mi se posebno dopada, prija mi da se mackam sa ovim gelom nakon izlaganja suncu.


Nivea men after shave koristim umesto prajmera i prezadovoljna sam! Pravo oktriće za mene, pogledajte i recenziju.

Essence mountin calling translucent kameni puder sam koristila pri svakom šminkanju na letovanju. Ne znam da li je isti kao matte essence kameni puder koji svi hvale, jer je ovaj moj LE, ali sam vrlo zadovoljna. Sve je na mestu, nema prosijavanja, sve pohvale za ovaj proizvod.

Avon 3u1 highlighter, brnzer i rumenilo sam kupila baš zbog letovanja. Ni jedan od tri proizvoda nije puno pigmentovan, može lepo da se nadograđuje i lepo miriše. Posebno mi se dopada što je praktičan za putovanja, pa ću ga uvek nositi sa sobom kad negde putujem. Spremam vam i recenziju.

Essence rock out rumenilo su svi hvalili, a ja sam tek ovog leta otkrila koliko je dobar. Odlično pristaje uz preplanuli ten, dugo traje, ne trusi se, stvarno sve pohvale.


Panthenol mast nisam nikada nešto puno koristila, ali sam ovog leta ponela ovu divnu kremicu i koristila za skidanje šminke, mackanje crvenila od sunca, mackanje laktova, ruku....sjajan proizvod.

Balea vanila i badem šampon sam ovde izdvojila jer mislim da je idealan za letovanje, ne isušuje kosu, ne sadrži silikone, lepo opere kosu, miriše... jedan dobar šampon, po meni.

Ebelin gumeni sunđer za pranje lica mi je generalno favorit, pa sam htela da ga pomenem i ovde.

Vazelin je odlična stvar za putovanja, za usne, mackanje tela, predeo oko očiju.... vrlo praktična mazalica.


Da li ste probali neki od ovih proizvoda?

Koji su vaši letnji favoriti?

Hvala na pažnji. :) 

4 коментара:

  1. Probala sam samo:
    Avon Care gentle aloe,i meni je odlicna kremica za lice.
    Avon naturals shimmering losion,imam bas taj od vanile,i ja sam prezadovoljna.
    Avon 3u1 highlighter, brnzer i rumenilo,najverovatnije cu ga kupiti,mnogo ga hvale.
    Super post <3 :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Ebelin sundjer je super, pantenol top ten koristim trenutno, a stigla mi je gel krema sa krastavcem i zelenim cajem, pa je isprobavam za more. :) Jedva cekam recenziju za 3 u 1 highlighter, bronzer i rumenilo.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...