среда, 19. август 2015.

Letnji izveštaj + kupovina Crna Gora**

Zdravo svima.

Kako ste? Kako provodite leto?
Ja sam kao što mnogi od vas znaju bila na odmoru u Crnoj Gori pet nedelja. Fino sam se provela kao i uvek, vreme je bilo odlično, a voda još bolja. Obožavam leto i vreme koje provodim u Crnoj Gori. Volela bih jednog dana i da živim tamo, dopada mi se život na moru, ta doza opuštenosti i puno sunčanih dana u godini.
Odmarala sam, čitala, plivala, a vreme je proletelo neverovatnom brzinom. Sada sam kod kuće, polako krećem sa spremanje ispita i vraćam se svojim obavezama. Sada mogu i da pišem i da nastavim da se družim sa vama. Prijao mi je odmor, ali mi je nedostajalo pisanje. Na more nisam nosila lap top, tako da sam postove izbacivala samo prvih dana, automatski, koje sam imala spremne ranije.

Hvala vam puno što ste čitali moj blog i dok nisam bila aktivna, puno mi to znači.


Danas ću vam predstaviti i svoju mini kupovinu u Crnoj Gori. Želela sam neke proizvode kojih kod nas nema, a opet nisam htela da teglim gomilu, samo odabrao društvo se našlo tu.



U Cosmetics Drogerijama u ponudi postoje Makeup Revolution i Catrice brendovi kojih kod nas nema. Sa Catrice proizvodima sam se susrela i ranije, ali MUR proizvode nisam imala prilike da probam. Cosmetics drogerije se nalaze u svim većim mestima u Crnojori, lepo su sređene, prostrane i imaju bogatu ponudu.
Ja sam se odlučila za jednu paletu i jedno rumenilo.

Essential mattes 2 je bila moj izbor, jer mi se dopada što su sve nijanse mat, a takvih nijansi nam uvek treba, a i sjajne su za kombinovanje. Paleta se nalazi u skrom pakovanju od čvrste plastike i ima 14g. U paleti se nalazi 12 nijansi koje se sjajno stapaju. Paletu još uvek nisam isprobala, ali sam pročitala mnoge dobre recenzije i verujem da je ova paleta sjajna.
Platila sam je 6,49e.


Želela sam da uzmem neko od Catrice rumenila iz standardne ponude jer imam jedno i prezadovoljna sam. Na akciji je bilo ovo Iluminating Blush u nijansi 010 I Am Nuts About You, mislim da je novitet, pa sam se odlučila da ga isprobam. Sjajno se stapa sa lice i mislim da bi ova nijansa svima pristajala. Rumenilo ima 5g.
Platila sam ga 3,7e.

 


U drogeriji Kuća hemije, koja se u par mesta u Cg naziva i parfimerija Dama možete naći brend Beauty UK. Ova drogerija je slična našim Lilly drogerijama, imaju i Velnea brend. Ja sam se odlučila za čuvenu Posh Palette no1 - Eden. Paleta ima 10g i 10 nijansi senki dobijate u njoj. 2 nijanse su mat, a sve ostale su sjajne. Zemljani tonovi su u pitanju, opet jako zgodni za kombinovanje i nosivi svakog dana.
Platila sam je 7,77e.



U ovoj drogeriji je bila akcija da jeftiniji proizvod iz beautyuk asortimana koji kupite dobijate sa 50% (čini mi se da akcija traje do kraja avgusta). Sada kad razmišljam, možda sam mogla da uzmem još jednu paletu. :D Ipak, odlučila sam se za rumenilo, opet jedno neutralno Blush & Brush no.3 upper east side. Rumenilo ima 5g. 
Platila sam ga na tom sniženju od 50% 1,9e.


Dok sam se šetkala, naletela sam na Freeman maske za lice u kesicama. Kod nas sam u dm drogerijama viđala one velike tube, a ove kesice samo u online prodaji. U Kući hemije u ponudi je više od 10 ovakvih maskica, a ja sam se odlučila za ove dve, koje su namenjene hidrataciji lica.
Obe sam platila po 0,99e.




Nadam se da vam se dopada moja kupovina u CG. Sigurno ću pisati recenzije nekog od ovih proizvoda, kada ih istestiram lepo, a vi mi pišite u komentarima ako želite da čitate recenziju nekog od ovih proizvoda.


Hvala na čitanju.

;)

8 коментара:

  1. Na odlicne proizvode si potrosila svoj novac. :)
    Ova Revolution paletica mi je jako primaljiva. :D
    Freeman maskice bih volela da probam jer ih svi hvale :)
    Odlican post draga <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pažljivo sam birala. :)
      Ima raznih takvih paleta, mislim da svi treba da nabavimo po jednu. :)
      Hvala ti. :)

      Избриши
  2. Super kupovina!
    Volela bih da probam neki od Beauty UK proizvoda.
    A trenutno sam u potrazi za nekom vecom paletom...tako da ova Make Up Revolution deluje super, samo sto je nema kod nas. :/
    Cekam recenzije paleta. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da češ imati prilike da nabaviš nešto iz njihovih asortimana. :) Baš sam zato to i birala, šta nema kod nas.

      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  3. Super izbor :) bas mi se svidja Revolution paleta, boje su prelepe, a takve najvise volim za smokey efekat...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :)

      I meni, mislim da je od svih njihovih paleta, ova najpraktičnija. :)

      Избриши
  4. Volela bih da procitam recenziju MUR palete, bas me interesuje utisci.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Planirala sam recenziju jer mi se paleta za sada dopada, naravno jos malo cu je testirati da bih vam prenela utiske. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...