уторак, 21. јун 2016.

Catrice cosmetics - preporuka*

Ćao drugari.:)

Kao što mnogi od vas već znaju, Catrice je stigao u Srbiju i to u DM drogerije.
Za one koji ne znaju, Catrice je drogerijska šminka, jednostavnog pakovanja i nižeg cenovonog ranga, ali odličnog kvaliteta.
Nisam kod nas kupila još uvek ništa, ali jesam ranije u inostranstvu, tako da vam danas pišem o proizvodima koje sam isprobala, a sa svima sam zadovoljna.



Rumenila, svako ko koristi Catrice preporučiće vam rumenila: Ja u svojoj kolekciji imam tri, jedan iz standardne linije, a dva u limitiranom izdanju.

Rumenila iz standardne linije odlikuje kvalitetan proizvod, koji se uopšte ne trusi, dobra boja koja može da se nadograđuje i jednostavno pakovanje. Boja koju ja imam je peach nijansa, tako da je ne koristim baš stalno, ali nakon leta mi baš odgovara. Vrlo se sporo troši.


Rumenilo u dve boje koje je iz LE kolekcije je takođe dobrog kvaliteta, ali u nešto večem, praktičnijem pakovanju. Vrlo nosiva nijansa i baš ga često koristim.


Sledeće rumenilo je kao rumenilo i highlighter u jednom, vrlo je nosivo i disktretno i njega i najčešće koristim. Posebno kada je toplije vreme. Mislim da ovo rumenilo sada viđe i nije LE, već da je u skopu standardne kolekcije, ali nisam sigurna.



Baza za senku je nešto što me je vrlo zanimalo, a svi su je hvalili, pa sam i ja rešila da isprobam. Odlična je, produžava trajanja senke i pravi senke intezivnijim. Ono što sam ja primetila je da je nakon 7 meseci upotrebe krenula da mi malo masti kapke i da kada nosim šminku ceo dan (10 sati), a toplo je, senke ne izdrže. To se u početku nije dešavalo, verovatno je baza promenila strukturu. Svakako odnos cene i kvaliteta je odličan, pa je preporučujem.



Camuflage korektor je opet stvarčica koju svi hvale i pominju, mogu reći sa pravom. Zaista odličan korektor, super je za podočnjake i tamne flekice, dovoljna je mala količina, lepo prekriva. Jedino što mora da se brzo blenda, jer se brzo setuje. Ne uvlači se u borice. Ja sam svoj potrošila i sigurno ću kupiti novi.


Lakovi za nokte su nešto što preporučujem. Odlična četkica, boje, tekstura, brzo se suše i dugo traju. Nemam zamerki.



Da li ste vi probali neki Catrice proizvod? Pišite mi vaše preporuke, sada kada su nam ovi proizvodi dostupni, sigurno ću isprobati još nešto.


Hvala na čitanju. :)

4 коментара:

  1. Imam korektor u teglici i super mi je za nepravilnosti na licu, brzosusevi top coat koji je takodje odlican i jednu divnu mat senkicu koja je isto super. Verujem da ce i ostatak proizvoda koje budem probala biti dobri :)

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Probala sam jedan lak, karmin i neki kao hajlajt u olovci i to mi je bilo ok sem laka nije mi se dopao, al svakako imam u planu da probam neku od paletica senki kad počnem sa mackanjem opet :).

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...