субота, 20. август 2016.

Morski favoriti*

Dobrodošli na moj blog. :)
Nije me bilo neko vreme, kao što znate, bila sam na moru, ali sada sam se vratila i nadam se da će moji postovi biti redovniji. U medjuvremenu sam bila redovna na mom Instagram profilu - ana_beleske, kao i na mom Snapchat nalogu - aninavonkutak. Bilo mi mi drago da me i tamo zapratite, da se družimo. :)

Sad se vraćam na beauty favorite ovog leta, odnosno moje omiljene proizvode koje sam koristila na letovanju. Nema ih puno, već je to odabrano društo i proizvodi sa kojima sam prezadovoljna i koje sam koristila svakog dana.

Avon Srbija Sun+ krem za lice sa zaštitnim faktorom 30 je kremica koju koristim već par godina unazad na letovanju i vrlo sam zadovoljna sa njom. Lagana je, stvrno osvežava, ima taj "fresh" efekat, super štiti i kupovaću je sigurno opet, i sada je koristim u Beogradu kada izlaizim iz kuće. Pisala sam o ovoj kremi na svom drugom blogu Anin Avon Kutak  - klik ovde.



Avon Srbija Sun+ after sun puter za telo sam otkrila ove godine. Odličan, onako "debeo" puter, dobro hidrira, lepo miriše i umiruje kožu. Meni je pakovanje od 200ml trajalo mesec dana, a mackala sam ga naravno svakog dana nakon tuširanja. Zaista odličan proizvod i ne znam kako ga ranije nisam isprobala.


Balea Aqua serum sam koristila i pre letovanja, ali mislim da je najefikasniji bio na letovanju jer je zaista zadržavao vlažnost moje kože i dosta mi pomogao. Obično je na letovanju moja koža nekako dehidrirana i ovakvi proizvodi su mi zaista potrebni. Imate sve moje preporuke za ovaj serum koji je lagane teksture. Koristila sam ga uveče pre ulja za lice, kao i u toku dana kada osetim potrebu na vlažnom licu.



Avon Nutra Effects ulje za lice je proizvod koji sam dobila od kompanije Avon pre letovanja, pa sam se odlučila da krenem sa njegovim korišćem na moru. Koristila sam ga umesto noćne kreme. Dovoljno je par kapi i zaista se ova bočica sporo troši. Ulje omekšava kožu i hidrira je, a mislim da podstiče i regeneraciju kože jer moje lice nije bilo u boljem stanju nakon letovanja, rekla bih, nikada pre. Baš sam oduševljena ovim proizvodom i na mom drugom blogu ću sigurno pisati recenziju.


Morala sam da uvrstim ovde i Macadamia No Tangle četku za kosu koja je najbolja četka koja postoji. Pisala sam o njoj ovde. Odlično raščešljava kosu, ne znam kako sam ranije mogla da češljam kosu bez nje. Zaista je svima preporučujem od srca i mnogo mi je pomogla na letovanju.



Da li ste bi probali neki od ovih proizvoda?
Pišite mi koji su vaši letnji favoriti.


Hvala na čitanju. :)

4 коментара:

  1. Ulje za lice mi se cini kao odlicna stvar :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja mislim da ulje ima moc regeneracije.
    Lice mi je ovog leta u katastrofalnom stanju, napale me akne i ne mrdaju. :(
    Od pre par dana sam pocela ulje da koristim posle kreme nocne i deluje mi kao da mi se oporavlja koza lica...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sjajno, moja koza je normalna ka suvoj, a takodje mi odgovara.
      Vrlo zanimljiv proizvod. :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...