понедељак, 17. октобар 2016.

MAGI sapun Kakao i Zova + nagrađivanje*

Dragi moji.

Danas opet pričamo o magarećim sapunima, a ako ste propustili predhodni post o još jednom Magi sapunu sa mirisom nevena kliknite ovde.
Jedna porodica koja proizvodi magareće mleko odlučila se da napravi i sapune sa ovim mlekom. Magareće mleko je poznato kao vrlo lekovito i kao odličan sastojak u borbi protiv mnogih bolesti. Ovi sapuni sadrže 20% magarećeg mleka.

Prvi put sam čula za ove sapune u emisiji na rts1 i baš su me zainteresovali. Naravno da sam odmah stupila u kontak sa njima, a oni su bili ljubazni da mi pošalju par sapuna na testiranje. Dobila sam sapun sa nevenom,  sapun sa kakaom i zovom, kao i jedan dečiji sapun u obliku kučeta.
Bio je presladak, ali sam ga brzo potrošila i nisam stigla ni da ga uslikam.

MAGI sapuni su izradjeni od biljnih ulja (palmino, kokosovo) i magarećeg mleka (svaki sapun sadrži  oko 20% magarećeg mleka), uz dodatak eteričnih ulja i lekovitog bilja, bez konzervansa.
Prednost ovih sapuna je što omekšavaju i čiste kožu, omogućavajući njenu ishranu. Mineralni sastav čine kalcijum i fosfor, koji deluju na kožu tako što je oslobađaju od izumrlih ćelija i omogućuju koži da bude čista. Tako, koža mnogo efikasnije dubinski usvaja lipide, koji je hrane, daju joj elastičnost i potpomažu usvajanje vitamina.
Svi proizvodi od magarećeg mleka su ručno pravljeni, bez dodatka kalijum - hidroksida, koji isušuje kožu.
Kompleksno dejstvo magarećeg mleka služi kao odlična prevencija ekcema i psorijaze.
MAGI sapuni potpuno uklanjaju nečistoće, a pritom čuvaju prirodnu vlažnost kože. Namenjeni su svim tipovima kože, čak i onim najosetljivijim.
U ponudi su: MAGI sapun sa nevenom; MAGI sapun sa ovsom i medom; MAGI sapun sa kakaom i zovom; MAGI sapun sa mentom i MAGI sapun sa čajnim drvetom.

MAGI kakao & zova neguje iritiranu i upaljenu kožu. Izuzetno je sredstvo protiv neprijatnih mirisa, svraba, ekcema, pega i fleka. U kombinaciji sa kakaom, koji obiluje vitaminima A, B, C, D, E i K, pomaže koži da se obnovi i ojača. Podstiče mikrocirkulaciju i deluje u borbi protiv starenja. 
Meni je ovaj sapun više odgovarao nego onaj sa nevenom. Dopada mi se kako miris tako i njegov kvalitet, odnosno učinak na mojoj koži. Odgovara mi za pranje ruku i tela, a i za lice jer mi ne isušuje lice, a lepo ga očisti. Nemam problema na koži pa ne mogu da vam kažem kakav je tu efekat i da li ovaj sapun deluje.

Volim prirodne sapune i stvarno vam savetujem da sebi omogućite luksuz da bar ruke perete sa prirodnim sapunima.


Za sve inftomacije i poručivanje posetite njihov sajt: Magi sapuni.
Posetite i njihovu fb stranicu --- Magi sapuni facebook, a odlična vest je da ih sada ima u ponudi i u Makedoniji!



Naravno, to nije sve. Rešili smo da obradujemo i nekog od vas i omogućimo toj osobi da isproba sapun sa magarećim mlekom.

Jedna osoba osvojiće dva sapuna, MAGI sapun sa čajnim drvetom i sapun sa mentom.

Magi sa čajnim drvetom efikasno deluje protiv bakterija, virusa i gljivica, kondiloma i bradavica, peruti i seboreje. Regiliše masnoću kože i pomaže kod ujeda komaraca i sunčanih opekotina.


MAGI menta na koži deluje antibakterijski, antivirusno i umirujuće. Veoma je efikasan u sprečavanju i lečenju brojnih infekcija. Neutrališe crvenilo.
Prijavljujete se na facebook stranici mog bloga Beleške još jedne Ane
Igraćemo se do 24.10. do 22h kada ću izabrati pobednika putem random.org sajta.

Nagradna igra je otvorena za sve koji mogu da prime paket na teritoriji Srbije.
Ukoliko nemate facebook, možete da se prijavite i ovde u komentarima, samo ostavite bilo kakav komentar (ne računaju se duple prijave).
Srećno svima!
Hvala na pažnji!

9 коментара:

  1. I ovom sapune ima i njih ovom pozitivnom dejstvu na kozu sam dosta citala i slusala,pa bih se veselila i da isprobam cuvene Magi sapune,i naziv im je sladak.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slobodno ih kontaktirajte i poručite, odlični su :)
      *Napomena je da se za Vas računa jedna prijava s obzirom da ste se prijavili i na fb stranici. :)

      Избриши
  2. Stvarno deluju zanimljivo, svakako vredi probati :)

    takojato.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Deluju interesantno🙂,sve pohvale za tebe i tvoj blog.

    ОдговориИзбриши
  6. Divno :) da li ih ima negde po zdravim hranama u Bg-u? Ili se iskljucivo preko njih narucuje? Sve pohvale za blog:)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...