понедељак, 10. октобар 2016.

Maybelline Baby Skin prajmer - Instant pore eraser

Zdravo svima.
Kada je Maybelline izbacio Baby lips balzame za usne ceo svet je poludeo za njima i svi su želila da imaju bar neku aromu. Kako su verovali u svoj novi proizvod rešili su da i liniju prajmera odnosno podloga za lice nazovu slilčno Baby Skin.

U ponudi su tri prajmera, a mislim da se ovaj za umanjivanje pora i zaglađivanje kože izdvojio, jer svi žele lepu i zaglađenu kožu, zar ne? Još ako proizvod deluje, a povoljan je, to je pun pogodak.
Naravno i ja sam se odlučila baš za ovaj i oduševljena sam.

Ovaj prajmer je silikonski i potpuno je providan. Potrebna je mala količina i lako se nanosi. Koristim ga uglavnom samo tamo gde imam proširene pore, ispod očiju, a pređem i bradu i čelo. Par puta sam ga probala i preko celog lica i bila vrlo zadovoljna.

Pakovanje ima 22ml što je znači da će vam ovaj prajmer trajati zaista dugo jer je dovoljna vrlo mala količina pri jednom nanošenju. Ja moje pakovanje imam od Nove Godine i nisam potrošila ni trećinu, a redovno ga koristim. Miris je blag, čini mi se da ovako miriše i Balea prajmer koji ima sličnu funkciju i o kom sam pisala ovde.


Dopada mi se efekat ovog prajmera, stvarno umanji pore, zagladi kožu i čini mi se čak da produžava i vreme trajanja šminke. Kada se stavi preko celog lica napravi finu barijeru između kože i pudera/bb kreme čineću ten lepšim.



Probala sam i neke skuplje prajmere koji rade sličnu stvar i mogu da kažem da ovaj prajmer može da im papira u svemu. Kvalitet je odlčan i nadmašuje cenu koja je čini mi se oko 450 dinara (bar sam ga ja toliko platila).

Preporučujem ovaj prajmer svima koji imaju problema sa proširenim porama i koji traže odličan, povoljan, drogerijski prajmer.
*Želim da naglasim da je moja koža normalna, ka suvoj i da ne znam kako se ovaj prajmer ponaša na masnoj koži.
Takođe, pripazite jer silikonski prajmeri ne odgovaraju svima i možda nisu najidealnije rešenje za svaki dan.




Da li ste vi probale ovaj prajmer ili neki iz baby skin linije? Kakvi su vaši utisci? Pišite mi.
Hvala na čitanju. :)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...