понедељак, 27. март 2017.

Zimski favoriti #2017

Dragi moji, danas vam pišem o mojim zimskim favoritima. Primetili ste da nisam često praktikovala ovakve postove, ali sam sad rešila da nešto ovako pišem na kraju svakog godišnjeg doba, jer znam da mnogi vole ovakve postove, pa i ja sama.

Bez dodatnog blebetanja, krećemo sa proizvodima.

Prva je anticelulit krema, jer sa borbom protiv celulita treba krenuti na vreme, tokom zime. Uz vežbe i pravilnu ishranu ova krema zaista pomože. Trošim trenutno drugo pakovanje i prezadovoljna sam. U pitanju je prirodna krema protiv celulita od bre
nda Prirodna kozmetika Iva, a detaljnije sam o njoj pisala ovde.




Ova kremica za lice mi se odmah dopala, čim sam krenula sa korišćenjem. Odlična je za nas sa suvom kožom, za zimski period. Ova krema nema spf pa sam je koristila kao noćnu i baš mi je odgovarala. Kada sam potrošila pakovanje, i prebacila se na nešto drugo, dodatno sam potvrdila da je ova krema spas za zimske dane. Inače, krema je od brenda Cafune i zove se Luksuzna krema grašak. O njoj sam pisala više ovde.



Ova dva Mandala - prirodna kozmetika obožavam! Puter za telo je najbolji koji sam probala. Hidrira fenomenalno i super je za suve delove (laktove i pete). Detaljnu recenziju pogledajte ovde. Kremica za ruke miriše na jaffa keks! Baš je onako masna i odlična za zimski period. Baš mi je pomogla (i pomaže i dalje) oko zanoktica i nege ruku. Koristim je uveče pre spavanja. Staklena ambaža mi je hit!


U mom postu gde sam pisala o Zimskoj nezi lica - klik sam pominjala ovu noćnu masku za lice iz Avona. Fantasična je kao dodatni korak i koristim je 1 do 2 puta nedeljno. Zaista lepo hidira i nekako zaštiti kožu, posebno od grejanja.


Ovaj parfem je postao moj omiljeni ove zime. U pitanju je Avon Life by Kenzo. Dugotrajan je, odsečan, a opet ženstven. Divan je za zimu. Bočica je takođe po mom ukusu.


Ovu The Balm paletu sam kupila u Januaru i mislim da je od tada non stop koristim. Paleta se zove The Manizer Sisters i u sebi sadrži mini verzije tri popularna proizvoda. Tu su Mary-Lou Highlighter, Cindy-Lou highlighter i Betty-Lou bronzer. Kvalitet je odličan i sva tri proizvoda su vrlo nosiva, uz svaki ten. Najviše koristim Mary-Lou jer je baš moćan highlighter. Nažalost ove palete kod nas nema u ponudi, ali ja sam je poručila preko Ivs Corner prodavnice. To je devojka iz Novog Sada, koja prodaje šminku koje nema kod nas, sve je sigurno i od srca vam je preporučujem. Sliku sam malo posvetlela, da bih je ukombinovala u post, ali budite sigurni da je u pitanju original.


Sledeća stvarčica je Avon četka za rumenilo. Ovo je baš dobra četka, najbolja za rumenilo koju imam. Mislim da bi bila zgodna i za bronzer. Dlačice su fenomenalne, super izbleda proizvod, kvalitetno je urađena...


Veliki sam ljubitelj Avona i naravno da je pola proizoda koje uopšte posedujem iz njihovog asoritimana, tako da se naravno i još jedan proizvod našao u favoritima. To je Avon Magix Mineral Crush lak za nokte. Moja nijansa je Diamond i u pitanju je pravi teksturan. Traje na noktima po 7 dana i daje baš super efekat. Volim da koristim ovakve lakiće tokom cele godine, ali zimi su mi nekako posebno dragi.

 Još jedan proizvod koji sam kupila u Ivs Corner prodavnici jer ga nema kod nas je Maybelline Insant Anti Age Effect korektor. Znate sve one fascinacije stranih jutjuberki i blogerki? Sve je tačno. Ovo je bukvalno najbolji korektor svih vremena! Baš mi odgovara, nekako lepo posvetli taj deo, prekrije šta treba, a lagan je. Dopada mi se i način apliciranje, mada sam mislila da neće. Moja nijansa je 01 light.


Essence I Love Extreme maskaru su svi hvalili, a ja nešto odlagala da je isprobam. Fantastična je. Ogroman volumen, dužina, sve. Ako volite silikonske četkice, volećete ovu maskaru. Još uz to, jeftina je, košta oko 350 dinara. Preporučite mi još neku maskaru iz Essence kolekcije?


Da ne bude da samo hvalim Mary has a gun prirodne sapune (usput, najbolji prirodni sapuni koje sam probala), pohvaliću balzam koji pravi ista devojka. Ja imam aromu kokosa i mackam ga svaki dan. Super hidrira, omekšava i štiti usne. Stvara lep osećaj na usnama, miriše fino i obožavam ga! :)


Essence make me brow maskaru za obrve stalno pominjem i znate da obožavam. Super proizvoda za nas koji imamo okej obrve, a samo želimo da ih malo ulepšamo. U ponudi su dve nijanse, a ja imam tamniju. Mislim da ću uzeti i svetliju, pa ih kombinovati jer bi mi odgovarala i malo svetlija nijansa. Proizvod se takođe sporo troši, koristim ga već mesecima redovno i nisam ga potrošila.


Balea šampon za dubinski pranje je proizvod koji svako treba da ima. Kosa nam je stalno opterećena raznim proizvodima i zaista nam ponekad treba dubinsko pranje, kako bi je zaštitili i povoljšali njen kvalitet. Koristim ovaj šampon svaki treće pranje i vrlo sam zadovoljna. Opere kosu odlično, a ne isušuje je.



To su bili moji favoriti, koji su vaši? Trenutno sabiram utiske za prolećne favorite, kao što sam i obećala, pisaću ovakve postove na kraju svakog godišnjeg doba. Da li ste probale neki od ovih proizvoda i koji su vaši utisci?



Hvala na čitanju!

5 коментара:

  1. Favoriti su ti bas super, ta theBalm-ova paletica mi je na wish listi. Jedva cekam da je kupim, odlicno izgleda. Jedino ne znam kako bih Betty-Lou kombinovala sa svojim tenom. Kako je ti koristis? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. :-) Betty-Lou je na mebi diskretan bronzer. Ima sitne cestice ali se one jedva primecuju. Mislim da ce mi leti jos vise odgovarati. :-)

      Избриши
    2. Super :) Razlog vise da ga i ja kupim :)

      Избриши
  2. Wow odlican post ! I ja takodje obozavam prirodnu kozmetiku i deginitivno cu probati puter za telo ! Super slike i odlicno napisano :)#Samokazem

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti draga Tijana na lepim recima! :-)
      Obavezno isprobaj ovaj puter! :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...