понедељак, 15. мај 2017.

Farmasi kuglice za lice*

Dobrodošli na moj blog!

Da li ste se do sada susreli sa Farmasi kozmetikom? U pitanju je Turski brend, baziran na prirodnoj bazi, ne testira se na životinjama, a prodaja se vrši preko kataloga. Uz Avon i Oriflame, Farmasi se polako ubacuje na naše tržište. Na Serbian Bloggers Day druženju sam dobila paket njihovih proizvoda. Ranije sam imala prilike da probam njihov šampon i masku sa lukom koji mi se nisu dopali, ali svakako sam dala priliku ovom brendu. Najviše me zanima njihova šminka.


Danas vam pišem o kuglicama za lice u njihovoj ponudi.
U ponudi su tri različite varijante kuglica: beached bronzer, blushing bronzer i colour corrector.
Sve kuglice imaju po 20g proizvoda i upakovane su u plastično pakovanje sa sunđerom ispod poklopca. Plastične kutije su upakovane u kartonske, pa su zgodne za nošenje i odlaganje. Miris je nekako parfemski, ali se ne zadržava. Lično bih više volela da kuglice nemaju nikakav miris, ali sasvim mi je okej ovako. 





CC korektivne perlice su namenjene za celo lice, da daju neki suptilni sjaj. Ja ih pretežno koristim kao suptilan highlighter i tako mi najviše i odgovara. Kada se ove različite nijanse kuglica stope daju odličan sjaj licu. Probala sam da ih i pomešam na ruci sa puderom ili bb kremom i dopada mi se ta svežina koja ova kombinacija daje. 



Beached Bronzer je fenomenalan bronzer sa blagim sjajem. Oduševljena sam ovim kuglicama i samo njih koristim od kada sam ih dobila. Mislim da će još bolje izgledati kada dobijem malo boje tokom leta. Odlično se blendaju, boja je dugotrajna, lepo se nadograđuje, nijansa je odlična, prava bronzana, koja ne ide u narandžasto. Imate moje preporuke za ovaj proizvod!




Blushing bronzed su kuglice koje su kao neko rumenilo tj. uz bronzane kuglice u pakovanju se nalaze svetlije i tamije roze nijanse. Ono što meni ne odgovara je što je ovo rumenilo dosta sjajno i ne dopada mi se kako izgleda na mom licu tokom dana. Uveče je sasvim okej, suptilno je i fino, ali preko dana se na dnevnom svetlu baš vidi taj šimer. Probala sam ga i kao highlighter, ali nisam preterano oduševljena.
Sa druge strane, probala sam ga na mami kada sam je šminkala i njoj baš pristaje, da joj neku prelepu svežinu licu, tako da ću ove kuglice proslediti njoj. Što se tiče kvaliteta, jednak je sa bronzanim i cc kuglicama, samo prosto meni ne odgovara.




Ono što mi se ne dopada kod ovih kuglica je što se dosta truse. Posebno CC kuglice i rumenilo. Dosta ostavljaju prašine okolo po stolu, drugim proizvodima i to me nekad baš iznervira. Bronzane kuglice se čini mi se manje truse.

Ove kuglice možete da pronađete u Farmasi katalogu, cena varira od kataloga do kataloga i potrebno je da nađete Farmasi konsultanta preko koga možete kupiti ove kuglice.

Da li ste vi probale ove kuglice?
Pišite mi šta mi preporučujete od Farmasi šminke da probam.:)

Hvala na čitanju! :)


*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

6 коментара:

  1. Imam korektivne kuglice od Avona i dopada mi se da ikh koristim kao hajlajter preko dana, kao sto kazes, daju bas suptilan sjaj :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da, mislim da uh nikada ne bih nanosila preko celog lica, ali kao highlighter su super.
      Pozdrav :-)

      Избриши
  2. Одговори
    1. I ja . :) Mada kada žurim obično mi neka kuglica ispadne i smrska se na podu :D

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...