субота, 13. мај 2017.

Max Factor Colour Elixir univerzalna olovka za usne*

Zdravo svima :)

Danas vam pišem o proizvodu koji će se sigurno dopasti onima koji vole dugotrajne i mat karmine.

Ovu Max Factor olovku smo druge blogerke i ja dobile na Serbian Bloggers Day okupljanju. Nisam imala prilike do sada da se susretnem sa ovakvim prizvodom i priznajem da verovatno ne bih sama kupila ovakvu olovku. Prosto nisam verovala da bela olovka koja se koristi kao baza može da deluje.



Olovčica ima 1.2 g, miris je standardni za olovke za usne (ko koristi olovke za usne zna o čemu pričam), ali je taj miris vrlo blag. Olovka je masna i ne ostavlja nikakvu boju, odnosno providna je. Lako se nanosi, a kada se nanese nekako se setuje brzo, pa sa njom treba i brzo raditi.



Olovka se brzo setuje i ako nemate ništa na usnama, gornja i donja usna se lepe jedna za drugu. Mislim da olovka radi po tom principu da zalepi proizvod za sebe, pa faktički kako se setuje, setuje i matira i taj karmin. 
Probala sam je i sa totalno "sheer" ruževima i ova olovka je i njih matirala i zaista drastično produži vreme trajanja karmina. Ne stvara nikakve grudvice, ali imate blag osećaj zatezanja, kao i sa nekim tečnim mat karminima. Proizvod se ne razliva i po proizvođaču ova olovka može da se koristi sa različitim vrstama ruževa. Radi sve čemu je i namenjena - matiranje i dugotrajnost.
Mali problem može da bude to što je ova olovka dodatni korak pri šminkanju. Meni se često dogodi da zaboravim da je nanesem pre karmina. Takođe, ako želite da dodate naknadno još karmina, trebalo bi da skinete sve, pa da opet nanesete olovku, a preko karmin.




Ova olovka košta nešto manje od 1000 dinara, a trenutno je na akciji u Lilly drogerijama, cena je 499din. Eto prilike za one koje zanima ova olovka, da iskoriste popust.


Od Max Factor kompanije smo dobile još neke proizvode, a recenziju Smooth Miricle prajmera za lice pogledajte ovde.


Da li ste probali ovu olovku ili neki sličan proizvod?
Hvala na čitanju! :)
*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

6 коментара:

  1. Ova olovka je perfektna! Odlican post <3

    Poseti moj blog ukoliko zelis: cleopatrassecret.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Imam GR olovku koja je na istu foru i nikako je ne koristim, uopste nemam naviku za ovakvim olovkama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas to i kazem, mnogo puta zaboravim da je nanesem. :-) Ovakve olovke nisu neophodne, ali mogu dosta da pomognu oko karmina koji nisu mat. ;-)
      Hvala na komentaru. ;-)

      Избриши
  3. Nisam do sada probala ovu olovku ali generalno obozavam njihove proizvode <3
    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja baš dugo nisam koristila ništa njihovo, tako da mi je ova olovčica otkriće. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...