среда, 17. мај 2017.

Mr. Black piling za telo Original - kafa*

Dobrodošli dragi moji!

Danas vam konačnom pišem o ovom odličnom pilingu za telo - Mr Black. Već neko vreme ga testiram, ali trebalo mi je vremena da saberem sve utiske, da mogu da vam ih prenesem.


Ko je Mr.Black?

Omiljeno doba dana mu je noć jer tada se dešavaju čudesne stvari. Svoju crnu masku nosi vešto da bi zadržao misteriju koja ga okružuje. Iako mu ni mi nismo videli lice, poznajemo ga po magičnim očima koje sevaju iz crne maske i velikom srcu.
Doktorirao je na temu muško – ženskih odnosa, a specijalizirao sa radom „Šta moderne žene žele?”
Svoje fakultetske dane proveo je uveliko po spa centrima, otuda veština poznavanja svih tehnika ulepšavanja. Iskustvo ga je naučilo, a to je i njegov moto da je „svaka žena lepa, a da je negovana žena nešto izvanredno“.
Omiljena boja mu je crna, sa daškom bele jer sebe smatra klasikom i džentlmenom. Njegov dan počinje jakom, Robusta, kafom, a završava se u satenskim čaršavima beogradskih noći.
On je Mr Black. On je najmisteriozniji Beograđanin. Izvor



Ovaj piling dolazi u četiri varijante: kokos, čokolada, pomorandža i klasična kafa. Moj je original, sa kafom, a rado bih isprabala i kokos jer sam veliki ljubitelj kokosa.
 Kofein je aktivan u smanjenju celulita jer poseduje specifičan enzim koji topi masti unutar naših ćelija. Hrani i omekšava kožu, sprečava gubitak vlage i smanjuje sušenje kože koje izaziva svrab i crvenilo. Piling za telo Mr.Black Orginal je posebno formulisan da ciljano deluje na celulit, strije, akne i ekceme, sa kofeinom od najboljih zrna Arabike (Robuste) sa mešavinom ulja i soli koje održavaju visok nivo hidratacije i regenerišu kožu. Savršena kombinacija pržene i mlevene kafe Robusta, ulja, šećera i soli, dubinski čisti mrtve ćelije kože, regeneriše zdrave ćelije, štiti preterano izloženu kožu suncu od oštećenja, zadržava njenu vitalnost i mekoću. Izvor


Ovaj piling možete koristiti na celom licu i telu, ili ciljano npr. samo za lice ili predeo gde postoji celulit. Ja sam ga par puta koristila onako na celom telu, a više puta ciljajno na butinama i na licu. Piling je namenjen da se koristi par puta nedeljno, svakih par dana.
Brojni su pilinzi ovog tipa na tržištu, pa čak i sami možete napraviti nešto ovako, ali moram da priznam da je ovaj drugačiji i delotvorniji nego onaj koji ja sama napravim. Nešto u njemu ima što izuzetan piling uradi odnosno ukloni izumrele ćelije kože, a opet hidrira fantasitčno kožu.

Pakovanje ima 200g i namenjeno je za 20 korišćenja. Potrebna je zaista mala količina, pa vam možda potraje i duže, zavisi koji deo tretirate. Piling se nanosi na mokru kožu i ostavlja se da deluje nekih 5 do 10 minuta. Kada ga nanosim na lice, utrljam ga da odradim piling, pa ostavim i više od 10 minuta kao neku masku. Fantastičan je - uklanja mitisere, a koža mi je vidno elastičnija, mekša i hidrirana.
 Što se tiče celulita, potrebno je mnogo više od ovog pilinga (ishrana, vežbe, masaže, kreme i sl.), ali generalno ja volim da koristim pilnge usvrhu uklanjanja celulita jer mislim da je važno pokrenuti cirkulaciju.


Tekstura je masna, a piling je jak. Ako volite miris kafe, uživaćete, ovaj piling je doživljaj za sva čula. Ovaj proizvod ne sadrži konzervas i veštačke sastojke. Takođe, nije testiran na životinjama.
Dopada mi se pakovanje jer postoji ovaj praktičan patetnt na otvoru, tako da ste sigurni da je vaš proizvod bezbedan. Pakovanje je otporno na vodu što je još jedan veliki plus za mene.


Ovaj ili neki od drugih varijanti pilinga možete da poručite na sajtu - ovde ili ih kupiti u dm drogerijama.

Mr Black InstagramFacebook.

Da li volite kafene pilinge i da li ste isprobali ovaj?

Hvala na čitanju.


*Ovaj proizvod sam dobila na testiranje od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

14 коментара:

  1. Ja obozavam pilinge i ovaj mi bas deluje interesantno :) Nisam jos imala priliku da ga probam, ali nadam se da hocu :) Odlican post :)

    ОдговориИзбриши
  2. Obozavam pilinge :) Pogotovu kafene..imam ih nekoliko i odusevljena sam ucinkom <3

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam MR. Black, sa mirisom kokosa i zaista sam oduševljena negom koju pruža :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam imala priliku da isprobam ovaj piling, ali prvom prilikom ću ga kupiti :) Meni je K piling fantastičan :) Super post!

    ОдговориИзбриши
  5. Obozavam pilinge ali ovaj ima malo jacu cenu pa ne znam da li cu ga kupovati. :) odlican post <3
    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  6. Koristila sam K Piling koji je nesto slicno ovom Mr. Black ali cu definitivno morati i ovaj probati :) jer pilinga nikad dosta :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam da je K piling bas popularan, ali nisam ga probala. Videcu da ja njega probam.:-)

      Избриши
  7. Probala sam, nastavila sam da ga koristim, odusevljena sam ! Fashion Lover

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...