петак, 17. новембар 2017.

Golden Rose - Lash Plumping Maskara i Prajmer za trepavice*

Dobrodošli!

Danas vam pišem o jednoj maskari i prajmeru za trepavice, koje sam dobila na Serbian Bloggers Day druženju. Sve informacije o Golden Rose proizvoda možete pronaći ovde.


Maskara dolazi u crnom debelom pakovanju, u jednoj nijansi - black. Ima 13ml. Poseban momenat za mene je klik efekat pri zatvaranju, tako da sam sigurna da je maskara dobro zatvorena. (znate kako maskare umeuju da se ulepe i teško ih je zatvoriti). Preporučujeno je da se potroši u roku od 6 meseci od otvaranja, što ja svakako i radim jer u jednom trenutku koristim samo jednu maskaru. Ovu koristim već nekih mesec dana pa sam sad skupila utiske da vam ih prenesem.


Maskara bi trebalo da pruži volumen i gustinu uz produžavanje trepavica. Takođe, trebalo bi i da razdvoji trepavice i da omogući da se one ne slepljuju.

Ono što ja mogu da kažem je da se sve ispostavilo kao tačno, maskara definitivno radi svoj posao.


Četkica je poprilično debela, kao što vidite, tako da verujem da neće odgovarati nekom sa sitnim očima ili baš kratkim trepavicama. Moje oči su veće i super mi odgovara. Mogu lepo sa njom da izvučem trepavice, one se ne ulepe, a budu odlične. Za dan je dovoljan jedan sloj, a za veče može fino da se nadograđuje. Nije previše tečna, a opet nije ni suva, tako da može fino da se osuši.
Daje baš dobar volumen i mogu da kažem da je za moje trepavice jedna od najboljih koje sam probala.

 
Cena ove makare u Lilly drogerijama je 589din, a u Golden Beauty Shop-u i manjim parfimerijama bi cena trebalo da bude još niža.

 
 Prajmer za trepavice ima 9ml, providno-bele je boje, sa klasičnom četkicom za maskare. Sadrži provitamin B5 i trebalo bi da da veći volumen i da produži trepavice. Takođe bi trebalo da se potroši u roku od 6 meseci. Nešto je tečnije teksture. Miriše kao svaka maskara.


Probala sam ovaj prajmer i sa Golden Rose maskarom i sa nekim drugim maskarama i generalno efekat je bio isti. Ovaj prajmer stvarno može da pomogne, posebno da produži trepavice. Ono što je caka je što većina nas preskače ovaj korak i pored svih ostalih stvari, ovo nam oduzima samo dodatno vreme. Ja retko posežem za ovim proizvodom, iako mi se dopada. Generalno sam zadovoljna svojim trepavicama, tako da ga uglavnom koristim za neke večernje varijante.


Koristim ga tako što ga nanesem na trepavice jednog oka, pa odmah nastavim sa nanošenjem maskare. Ukoliko nanesem na oba oka, dešavalo se da se na drugom oku prajmer osuši, a bolji se efekat postiže kada je prajmer još vlažan, bar u mom slučaju.


Cena ovog prajmera u Lilly drogerijama je 369 dinara, a na drugim mestima ga verovatno možete naći i po nižoj ceni.



Smatram da su Golden rose maskare odlične, imaju veliki izbor, pa svakako preporučujem da ih pogledate. Koja je vaša omiljena Golden Rose maskara? Da li koristite prajmere za trepavice?

Hvala na čitanju.





4 коментара:

  1. Ovih dana sam opsednuta maskarama. Pogotovo da natrpam onako fino nju na donje trepavice.. ok, to sam samo ja. U svako slucaju, fino si mi pomogla u pazarenju (ha, nisam skoro koristila tu rec) sledece maskare. Odlicna, detaljna (!) recenzija. Odusevljena sam :)) Zapratila sam te <3

    Volela bih da pogledas moj blog ------
    http://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga.☺ Ja na donjim slabije koristim, ali volim da vjdim kod drugih. :-)

      Избриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...