петак, 12. јануар 2018.

Golden Rose Metals kolekcija - prvi utisci*

Dobrodošli!

Danas vam pišem svoje utiske o Golden Rose Metals kolekciji. Dobila sam ove proizvode pre par nedelja, pa sam želela da podelim neke svoje prve utiske sa vama.


Ove Golden Rose proizvode možete da pronađete u Golden Beauty Shop-u, Lilly drogerijama i u nekim lokalnim parfimerijama.


Sada tek vidim da jedan proizvod, odnosno rumenilo i ruž u jednom nisam fotkala, a koristim ga svaki dan - Lip&Blush Velvet Touch. Svakako ide rezencija tog proizvoda uskoro, pa javljam svoje potpune utiske. Taj proizvod i nije naznačen kao deo Metals kolekcije, već deo standardne kolekcije, rekla bih.

Proizvodi koje stalno koristim od kada sam ih dobila, pored rumenila/karmina su tečni iluminator, Sculpting paleta i teči highlighter.


Paleta sadrži tri proizvoda - bronzer, highlighter i rumenilo. Od svakog proizvoda dobijete po 4,5 g. Paleta sadrži i ogledalo, ali nema četkicu. 



Paleta je odlična za putovanja, ali i za svaki dan. Čim ne znam koji ću proizvod da stavim, ova paleta mi je nekako sigurica. Najviše koristim bronzer. Iako deluje toplo, na mom licu je taman kako treba. Rumenilo je breskvasto, sa dozom sjaja. Highlighter idealan za dan. Uskoro sledi recenzija ove divne paleta, pa ću detaljno sa vama podeliti svoje utiske. Za cenu od oko 900 dinara dobijete sjajna tri proizvoda. Preporučujem početnicima kao i onima kojima treba dobra paleta za svaki dan koju mogu lako da ponesu.





Tečni iluminator koristim bukvalno svaki dan! Jednu pumpicu mešam sa puderom ili toniranom kremom, a nekad ga nanesem iznad jagodica pre pudera. Daje vrlo lep, svež izgled licu i jedan je od mojih otkrića godine. Super se ponaša i na starijoj koži, daje baš divan izgled lica. Nijansa je Starlight i mislim da je to jedina nijansa u ponudi.




Highlighter je u pakovanju sa aplikatorom, kao sjaj za usne. Moja nijansa je 04 sunlight. Planiram da nabavim i neke druge nijanse jer se super ponaša i kao tečna senka. Kad se osuši, ne mrda. Aplikator je dobar pa je lak i za nanošenje. Dobijete 4,5 ml proizvoda.



Što se tečne senke tiče nju sam isprobala tek 2 ili 3 puta i nisam sigurna da li mi se dopada. Boja je fina, lepo se nanosi, brzo osuši, ali imam utisak da bledi tokom vremena i briše se sa kapka. Moram da je još testiram da vidim kako mi se čini. Moja nijansa je 105 mink.
 

Što se soft kiss lip markera tiče probala sam ga samo jednom, ne može bukvalno da se skine, čak i nakon proizvoda za skidanje vodootporne šminke, nekako ostane malo. Swatch mi se jedva skinuo. :)
Aplikator je malo nezgodan, ali se proizvod ne oseća na usnama, kao da imate neki stejn, koji ne osećate. Vrlo zanimljiv proizvod, možda kao baza za neke druge karmine. Testiraću pa javljam. Moja nijansa je 04.


Balzam i bazu za karmin, metals ruž u olovci i lak za nokte sam ostavila vama, očekujte u nekoj nagradnoj igri da ću to podeliti. 
Dole pogledajte i kako izgledaju gore pomenuti proizvodi.



Da li ste vi isprobali Metals kolekciju i kako vam se čini?


Hvala na čitanju. :)



*PR proizvodi

6 коментара:

  1. Predivan post draga. Zavidim ti na svim proizvodima koje si dobila. Predivni su. 😄❤

    Ukoliko zelis pogledaj moj blog. Nova sam pa bi mi neizmerno znavilo ❤💋

    ОдговориИзбриши
  2. Sve mi se dopada iz nove kolekcije! Ali trio paletica me najviše mami <3 Planirala sam Sleek-ovu paletu da uzmem, ali mislim da će ova za skoro 1000 din manje raditi odličan posao.

    ОдговориИзбриши
  3. soft kiss lip...zabrinjavajuća je činjenica da ne može da se skine xD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene malo to brine. Pre neki dan sam stavila na usne ujutru - stajao je bukvalno kad sam legla na spavanje i dalje. 😀

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...