понедељак, 24. август 2015.

Nivea men sensitive after shave balzam kao podloga za šminku**

Nastavljam moj plan da skoro svakog dana objavljujem postove. S obzirom da sam mesec dana bila odsutna, i zaslužili ste više postova u ovom periodu. U planu mi je da uvedem i neke stalne rubrike, imam jednu ideju, nadam se da će se uskoro realizovati.

Pratite li Nikkie na njenom YouTube kanalu?
Ako ne, trebalo bi, devojka je fenomenalni umetnik. Ja je redovno pratim već par meseci, i tako sam i naletela na informaciju da se Nivea sensitive after shave balzam može koristiti kao podloga za šminku tj. prajmer.
Ako neko ne zna, uloga podloge-prajmera je da produži trajanje šminke i omogući duže trajanje proizvoda. Ja nisam nikad nešto bila zaluđena za ove proizvode, jer ni jedan koji sam probala nije ispunio moja očekivanja. Kada sam probala after shave u te svrhe, iznenadila sam se.....



Moja verzija je cool, koja ujedno i hladi lice, što je plus. Imam ovu mini verziju, koja mi traje već 2 meseca, a dobila sam je na nekom ženskom sajmu u TC Delta City.


Ovaj balzam koristim nakon kreme za lice, po celom licu, fokusirajući se na T zonu. Ne koristim ga pri svakom šminkanju, ali sada leti češće nego što bih to radila kada je hladnije.
Tekstura je gelasto-kremasta, lako se apsorbuje i pomalo je lepljiv dok se ne razmaže.

Nikkie kaže da je ovaj proizvod efektan jer sadrži glicerin, a on "lepi" proizvode za sebe.


Kada nanesem ovaj balzam, moja šminka ne mrda celog dana. Da li je to puder, bb krema, korektor... ništa ne mrda tokom celog dana. Čak ni kada je bilo pretoplo, sve je tu. Nisam verovala da ovako nešto može toliko da pomgne, ali sada kada sam istestirala, vidim da je moguće. 
Čini mi se da šminka i izgeda nekako lepše sa ovim proizvodom, ten mi je nekako ujednačenijii, valjda se puder-bb krema bolje rasporedi po licu.


Nisam sigurna koliko košta veliko pakovanje, ali čini mi se oko 400 dinara, što mislim da je povoljno, jer će vam proizvod trajati dosta dugo. 




Da li ste probali da koristite ovaj balzam kao podlogu? Kakvi su vaši utisci?
Hvala na čitanju. :)

4 коментара:

  1. I ja sam ovo videla kod Nikkie, a pre toga kod nase youtube-erke Bibi, koja je to videla kod Nikkie :D Bas me vuce da probam, ali me nesto drugo muci. Ja imam prosirene pore, a cini mi se da ovo ne moze to da resi, tj. da ih popuni, jer vecina baza koje kamufliraju prosirene pore imaju silikon. Ili gresim?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da da, videla sam i ja kod Bibi, ali tad sam već koristila uveliko. :)

      Probaj obavezno, stvarno traje dugo šminka sa njim. Mislim da pore ne umanjuje, jer nema silikon, kao što neke baze koje umanjuju pore imaju. Ja za pore koristim onaj Balea prajmer, samo na taj deo nanosim, ali ne stalno, jer mislim da ne valja silikon svaki dan na lice da stavljamo. :)

      Избриши
  2. Nisam probala ali vidjela sam i ja kod Nikkie davno i mogla bih pokušati. Mislim da imam negdje tog balzama u kući :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...