петак, 4. септембар 2015.

Potrošeni proizvodi br. 3

Kao i mnogi od vas, i ja obožavam ovakve postove. Mnogo toga može da se sazna, korisni su, zanimljivi... nekada prosto sednem za lap top i tražim razne postove o potrošenim proizvodima, bukvalno satima mogu da ih čitam.

Neke od proizvoda sam slikala na moru, a neke kod kuće. Šta sam potrošila od Avon proizvoda možete pogledati ovde. Naravno, neke proizvode sam zaboravila da sačuvam, neke je potrošila mama nakon mog odlaska sa mora, ali vi mi naravno nećete zameriti. :)

Pa da krenemo. :)
Kosa

Na moru sam koristila i potrošila Schauma keratin regenerator, kojim nisam naročito zadovoljna. Nekako je lagan, nisam primetila neku posebnu negu, a nije ni miris baš nešto. Ne znam da li je to zato što je na moru moja kosa zahtevala jaču negu ili je nešto drugo u pitanju, svakako nisam zadovoljna. Platila sam ga na akciji ispod 200din. Da li ste probali druge Schama regeneratore i koji su vaši utisci?
Afrodita kopriva i pantenol šampon sam prošle godine koristila kao bazu za čuveni zdrav šampon. Imala sam dve takve boce, i potrošili smo obe ove godine. Zdrav šampon je super stvar i stvarno kosa raste dosta od njega, ali mislim da ovaj aforditin šampon malo isušuje kosu, pa ga nisam koristila stalno. Mislim da jedan košta oko 300din, bar sam ih ja tada platila na akciji toliko.
Gliss keratin tubicu koristim po ko zna koji put i mislim da je ovo najbolja minutna tretmanska maska na našem tržištu, svima je preporučujem. Košta oko 100din.

Kako imam samo još jedan proizvod za kosu, na ovoj slici se našao i sa nekim proizvodima za telo.
Balea LE tropical dream šampon je odličan. To je i prvi Balea šampon koji sam probala. Super pere kosu, omekšava je, miriše bogovski.. Na moru sam koristila i Balea Vanila šampon i vrlo sam zadovoljna. Bočicu nemam, mama je koristila za poslednjih par pranja, a ja već nisam bila tu. Platila sam ga ispod 200din, mislim 179din.


Telo

Dove go fresh je moj omiljeni dezodorans. Volim njegov miris, a i stvarno dobro štiti. Dove dezodoranse inače volim, baš mi prijaju. Jurim akcije, pa sam ga platila 220din.
Neutro Roberts natural dry mi nije odgovarao. Nekako se ponaša kao dezodorans bez aluminijuma, a ima aluminijum u sebi. Miriše nekako kao blagi muški dezodorans, a vremenom mi ni to nije prijalo. Kupila sam ga jer je bio na akciji 199din, a nikad pre nisam probala Neutro Roberts dezodoranse. 

Sun Dance spf 30 krema za sunčanje za bronzani ten mi je koristila prošle i ove godine. Sjajno miriše, super šititi, vrlo sam zadovoljna.. Ubuduće ću kupovati sun dance proizvode za sunčanje jer mislim da su izuzetno dobri, a povoljni. Košta oko 450din.
 Victoria s Secret love speel cherry bloosom & peach puter za telo je moj prvi VS puter za telo i prezadovoljna sam. Znam da mu je cena malo jača, ali meni je 180g trajalo 35 dana na moru, uz svakodnevno mackanje. Pisala sam o njemu i u postu o letnjim favoritima. Ovaj moj je kupljen u Engleskoj i koštao je 11 funti.
Fa vitamin spa gel za tuširanje je super gel, pravi letnji, onako osvežava i miriše divno. Fa gelovi su povoljni, a često idu i kao poklon, ja sam ovaj baš tako dobila.  I zasebno može da se nađe za 150din. Ja volim da menjam gelove za tuširanje, pa ih kupujem na akciji, od najpovoljnijih, uzmem onaj sa najlepšim mirisom.


Balea cocos krema za telo je božanstvena krema, super miriše, odlično hidrira, a brzo upija i drži kožu dugo mekom. Sve pohvale i preporuke. Ima čak 500ml, a cena joj je oko 350 do 400din.
Balea limeta gel za tuširanje sam dobila za 1din uz neke kupljenje proizvode. Sjajno miriše i pravi je izbor za leto. Volim balea tuširalice, ali ova mi je posebno odgovarala. U prodaji je obično oko 150din.




Ostalo

Lilly tupferi nisu baš moji omiljeni, malo grebuckaju i imaju tendenciju da se rasture. Jedino što su povoljni, ispod 100din.
Solvente aceton ima u Cg na svakom koraku, ali mi se ne dopada. Jeftin je, oko 1e, ali jak je i nije baš efikasan. To su neki Italijanski acetoni, ima par varijanti.
Nivea maska protiv mitisera apsolutno ne radi svoj posao, baš sam razočarana. Košta nešto iznad 100din, ima dva dela.
Sun dance maska za lice nakon sunčanja jer dm proizvod, novitet, kome sam se baš radovala. Nisam zadovoljna, Balea maskice su mi bolje. Za masku nakon sunčanja mi fali taj osvežavajući momenat. Ispod 100 din. Ispade da mi se na ovoj slici ništa ne dopada. :D


Cleanic soft tupferi su odlični. Uvek su na akciji, ili se dobija nešto tupfera gratis. Ovi soft mi se posebno dopadaju. Platila sam ih ispod 100din.
Oriflame baby puder je najbolji puder za kosu (koristim ga kao suvi šampon), koji sam ja ikada probala. Na akciji je oko 200-300din.
Balea pearls maska za lice je super, lepo hidrira i omekšava kožu. Košta ispod 100din.
Essence sjajni lak, ne znam broj niti nijansu, nigde ne piše.. Znam samo da ga više nema, ja sam ga platila 129din kad su izbacivali kolekciju. Mnogo je dobar, traje danima, onako ima hrapaviju teksturu, pun je šljokica, mnogo lepo izgleda na noktima... Bukvalno od kada ga imam, njega sam najviše mazala.
 


Da li ste probali neke od ovih proizvoda?

Pozdrav i hvala što me pratite. :) 

14 коментара:

  1. Ovakvi posti su stvarno popularni; super je saznati koji proizvodi su odlični, koji ne... a da ne kažem kakvo je veselje kad ima mesta za nove beauty stvari ;)) xx Maja
    ❤ http://majasmuffin.blogspot.si/

    ОдговориИзбриши
  2. Afrodita sampon cu obavezno probati, posto i ja planiram da napravim zdravi sampon (verovatno imamo isti recept :) )! Moja sestra ga je koristila i jako je bila zadovoljna pa bi i ja probala! Samo sto je ona imala problem naci dobar sampon od koprive a mislim da bi ovaj bio odlican!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Po meni ovajdosta isusuje, mozda bi baby sampon bio bolji izbor. Javi utiske. :)

      Избриши
  3. Dove dezadoranse koristim i super su. Dopada mi se ova Balea kokos krema, deluje mi bas primamljivo. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Gde mogu da nabavim balea proizvode? U mom gradu nema DM pa me interesuje da li moze online da se nadju?

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...