субота, 5. децембар 2015.

Čaj u pet #9

Dobrodošli.

Ako ste propustili predhodni Čaj u pet, kliknite ovde.

Kako provodite ove Decembarske dane? Ja sam presrećna što nema snega i kiše, a nije ni toliko hladno.

Da li ste okitili kuću za praznike?
Ranijih godina mi smo kitili kuću nakon katoličkog Božića, ali sam ja moje ubedila prošle godine da polovinom Decembra okitimo kuću. Tako će biti i ove godine! Jedva čekam! :)
Na koji način vi kitite kuću? Imam ukrasne, ali ove godine bih uvela neke novine, nešto izmenila, tako da su svi predlozi dobrodošli. I sama istražujem načine za ukrašavanje i sigurno ću vam napisati jedan post o tome.
Ono što je sigurno je da je moja jelka veštačka i tamno zelena. Primetila sam da su bele jelke vrlo popularne, ali se one meni ne dopadaju.



Zanima me da li pravite neke planove za narednu godinu? U smislu šta želite da ostvarite. Ja to pravim svake godine, a ove godine ću sigurno podeliti moje rezolucije sa vama u jednom postu.



Još jedno obaveštenje za vas je da ću u nekom trenutku u toku decembra (najverovatnije za par dana) krenuti sa blogmas postovima. Šta je to? Sigurno ste primetili da na Youtube-u ljudi prave vlogmas, što znači da vloguju tokom celog decembra, do Božiča, a neki i do Nove godine. Kako ja nisam krenula na vreme, najverovatnije ću ovakve postove imati do pravoslavnog Božića (07.01.). Videćemo kako se odvijaju moji planovi.
Poenta je da svakog dana imam novi post. Tu će se naći razne teme, recenzije, tagovi, ideje... sve na šta ste inače navikli, ali apsolutno svakog dana novi post. Znam da to malo teže ide, ali eto, radujem se ovom poduhvatu, a nadam se da ćete i vi uživati. :)



Smišljam šta bi sve moglo da se nađe u ovim postovima, a volela bih da mi i vi napišete neke vaše ideje, o čemu bi ste najviše voleli da čitate u narednom periodu.


Ovim putem vas obaveštavam da sam rešila da do kraja 2015. godine ne jedem ništa slatko.  Krenula sam danas i nadam se da ću uspeti, jer svakako moram da smršam, a svi znamo da je to zimi najteže. Pokušaću i da redukujem ishranu, a izbacivanje slatkiša je neki moj prvi korak. Hoće li neko da mi se pridruži? Ako ste propustili post o mom načinu ishrane - klik ovde.
 Možda napišem i post na temu kako se odreći slatkiša. Javljam vam svakako kako napredujem. :)

Podelila bih sa vama i nagradu koju sam osvojila na fb stranici brenda prirodne kozmetike Herbateria. Imala sam pravo da izaberem jedan proizvod iz njihovog asortimana, i to je bio Afrički šea puter. Prvi put se susrećem sa ovom kozmetikom, tako da javljam utiske.


Hvala na pažnji! :) 

2 коментара:

  1. Ne vidim poentu ovih tekstova.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Procitajte prvi caj u pet, tu je objasnjeno sve.
      Poenta je da kroz ove postove prodjem neke teme koje inace ne pisem, da obavestim o nekim buducim planovima, pisem o aktuelnim temama i slicno.
      Ja ovakve postove redovno pratim na drugim blogovima, a primetila sam da su i vrlo citani kod mene na blogu.

      Naravno svako ima svoj ukus, ako Vas ne zanima, jednostavno citate nesto drugo i to je to. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...