понедељак, 6. фебруар 2017.

Moja rođendanska torta*

Ako me pratite na Instagram-u ili Facebook-u, sigurno ste videli da sam objavila sliku moje rođendanske torte, koju sam dobila od poslastičarnice Don Juan.

Toliko sam bila srećna što ću imati posebnu tortu, napravljenu po mom ukusu, a što je najvažnije jedinstvenu. Bila sam nestrpljiva da vidim kako će sve na kraju ispasti, jer divnim ljudima iz ove poslastičarnice dala sam samo smernice, ostavljajući na njima da upotpune izgled torte, jer ipak su oni profesionalci.


Moja očekivanja su nadmašena. Torta je odlična, u svakom smislu. Divila sam se kako su proizvodi napravljeni kao da su pravi i bukvalno mi je bilo žao da krenem da je sečem.



Moram da priznam da sam ljubitelj voćnih torti, ali sam se na preporuku odlučila za tortu Pikaso - mus od tri čokolade. Nisam pogrešila, torta je izvanredna i svi gosti su bili oduševljeni. Tako je fina i kremasta i mislim da bi bila odličan izbor za dečije rođendane. Verujem da bi se svidela svakom detetu.



Don Juan poslastičarnica se nalazi na dve lokacije: Durmitorska 3a i Resavska 11. Mogu da odgovore na sve važe želje i zamisli, a vrše i dostavu na torte teže od 2.5 kg.(moja je bila između 2.5 i 3 kg, da možete da se orjentišete po njoj). Ako posetite neku od lokacija petkom ili subotom, trenutno postoji akcija kafa+kolač za 230 dinara.

Posetite njihovu fb stranicu, da vidite fotografije predivnih torti, a i da se informišete za sve što vas zanima --- Don Juan Poslasticarnica.
Naravno tu je i Instagram, gde takođe možete da uživate u fotografijama - @donjuanposlasticarnica i @donjuannew

Sada vas ostavljam da uživate u fotografijama.

















Nadam se da ste uživali, hvala na čitanju. :)

*Tortu sam dobila na poklon, ali to nije uticalo na moju objektivnost.


2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...