петак, 7. април 2017.

Mary has a gun prirodni sapuni*

Zdravo društvo :)
Pre nekog vremena sam od drage Marije koja pravi ove Mary has a gun sapune dobila neke od sapuna po mom izboru, kao i jedan balzam za usne (sa aromom kokosa).
Već sam vam hvalila i balzam i sapune na facebook-u i instagramu, a sada je konačno došao red da vam nešto više napiešem o njima. Kao što sam i rekla ranije, ovo su najbolji prirodni sapuni koje sam probala do sada. Pod tim mislim sapun za opštu upotrebu (ruke i telo), ne za neki konkretan problem ili slično.


Dobila sam tri standardna sapuna: Big Blue, Vanila Sky i Sweet Berries, kao i dve manje verzije, zgodne za putovanje: Fresh Summer i Winter Fairytale.
Današnju recenziju ću bazirati na Sweet Berries sapunu, jer sam njega prvo koristila.

 

Svi Mary has a gun sapuni imaju prelepo pakovanje! Baš mi je nekako originalno, jer nisam primetila da se prirodni sapuni ovako pakuju. Nekako su baš moderni i šik.



Ovi sapuni su odlični. Minimalno se rastapaju i omekšavaju pri korišćenju, odlično operu ruke, predivno mirišu, miris se zadržava na koži i lepo izgledaju i ispod papira. Koristim ih najviše za ruke i telo, ali sam probala i na licu i lepo ga očisti, a ne isuši ga. Inače mi je koža lica normalna, ka suvoj, tako da generalno ne perem lice sapunom, ali ovi mi prijaju. Mislim da su vrlo delikatni i pogodini za osetljivu kožu.



Meni je svaki od ovih sapuna dugo trajao (još nisam sve potrošila, ali kažem za ove koje jesam), duže nego što sam očekivala. Navikla sam da se prirodni sapuni ponekad malo "raspadaju", ali sa ovim to nije slučaj. Mislim da je trajao duže nego mnogi veći sapuni. Baš sam prezadovoljna.





Evo ih i ova dva manja, praktična sapuna.


Poredd ovih sapuna, u ponudi je još dosta aroma, a za više detalja obavezno pogledajte fb stranicu. Ja jedva čekam da isprobam sve mirise! Posetite i Marijin Instagram @mary_has_a_gun.

Da li ste probali ove sapune i kakvi su utisci? Koje prirodne sapune vi volite?

 Hvala na čitanju!

*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

8 коментара:

  1. Divni su, moram da ih nađem! A i balzam za usne mi se čini zanimljivim. ;) Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Kako imaju slatka pakovanja :) Ovo mornarsko me je odusevilo :D

    ОдговориИзбриши
  3. Koristila sam Big blue i potrpuno sam odusevljena. Odlican je za ruke, uopste ne isusuje kozu.

    ОдговориИзбриши
  4. Postovane dame,prvo moram reci da se i ja bavim izradom domacih sapuna .Mi izmedju sebe znamo ko sta radi ,ko pravi sapune ispravno a ko prodaje maglu.Molim Vas da shvatite da sve carobne moci koje procitate na pakovanju ne postoje.Ako Vas interesuje pisacu Vam o tome ali sapun nije sredstvo za negu pa za ime sveta on je na Vasoj kozi tek par minuta dok se tusirate.Koliku carobnu moc bi trebao da ima da za tih par minuta postigne cudo.Pa i lek za glavobolju kada popijete on se rastvara u zelucu pa to traje.Nema sapuna bez kausticne sode i zato dobro razmislite sta od tih carobnih sastojaka prezivi spajanje sa njom.Kakva kozja mleka,gline, lekovite travke itd.No da ne smaram previse to da li Vam isusuje kozu ili ne zavisi od toga koliko su stavili kokosovog ulja.Malo je nas koji to radimo savesno ostalo ili iz neznanja ili namerno prodaju maglu.Ako hocete vise informacija rado cu Vam dati. Sto se tice ovih sapuna koje je mlada dama isprobala gotovo sigurno mislim da znam ko ih je pravio i ako sam u pravu onda cu reci da je ona jedna iz nase grupe koja to radi ispravno i kvalitetno.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Ljiljana, hvala na ovako dugačkom komentaru!
      Potpuno se slažem sa Vama, ne možemo da očekujemo od sapuna ne znam ni ja šta kad ne on najviše zadužen za čišćenje.

      Mene vrlo zanima ova tema jer baš volim sapune na prirodnoj bazi. Javite mi se na aninkutakbg@gmail.com ili na Instagram/FB stranicu imam par pitanja za Vas!
      Pozdrav!:-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...