петак, 22. децембар 2017.

Delicija prirodna kozmetika balzam za usne + nagrađivanje*

Dobrodošli!

Pre nekog vremena sam dobila na testiranje nekoliko Delicija kozmetika proizvoda.

Ovu kozmetiku pravi jedna divna dama iz Kragujevca, koja svu svoju ljubav ulaže kako bi ovi proizvodi ispali što bolji. U ponudi se za sada nalaze: puter za lice i telo, melemi i balzami za usne, pilinzi i sapuni.

Ja sam imala prilike da probam jedan puter za lice i telo, dva sapuna i balzam za usne. Danas vam pišem o balzamu koji sam izabrala sa aromom bounty, jer znate da obožavam kokos.

Balzam je klasičan, na odvrtanje, dovoljno mastan, ali nije ni tvrd ni previše mekan.



 U ponudi su: bonuty, late machiato, mojito, bombonjera, pralina, ledena kocka.

Ono što mi se dopalo kod mog balzama je što miris kokosa nije previše intezivan niti onako veštačke arome. Oseća se blag miris, ali pravi kokos.



Sastav: pčelinji vosak, kokosovo ulje, ulje slatkog badema i vitamin E.


Balzam je fin na usnama, ne lepi se, dugo se zadržava i hidrira fantastično usne. Posebno ovakve balzame volim da koristim zimi, jer mi se od grejanja suše usne. Primetila sam da se i ne troši brzo, jer nije mekan, što je veliki plus.



Kako je sada vreme praznika i poklanjanja, želele smo da poklonimo i vama nešto, da imate priliku da uživate u Delicija kozmetika proizvodima.

Paket se sastoji od: balzama za usne po izboru i piling kocki po izboru.


 Nagradna igra traje do 27.12. do kraja dana, a prijavljujete se na Facebook stranici i mom Instagram profilu. Sva pravila pisaće vam tamo, a pobednika biramo putem sajta random.org. Srećno!


Hvala na čitanju!

1 коментар:

  1. Predivni su proizvodi draga 😍
    Ukoliko želiš pogledaj moj blog. Nova sam,pa bi mi veoma značilo ❤

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...