уторак, 31. март 2015.

Alverde tonirana dnevna krema**


Ćao svima. :)

Kako vodim blog Anin Avon Kutak, rešila sam da neke postove koji nisu fokusirani isključivo na Avon prebacim ovde, na moj novi blog. Mislim da će tako neki postovi dopreti i do čitaoca koji nisu zainteresovani za Avon i nadam se da će vam se dopasti. Post je objavljen 16.10. i možete ga pogledati ovde.
Ovu kremicu sam dobila u dm nagradnoj igri, Najbolji Alverde bloger. Stigao je paket Alverde proizvoda u kojem je bila ova kremica. Kutiju sam bacila, pa vam ne mogu napisati listu sastojka, niti slikati kutiju.
Ovo je prvi proizvod koji nije Avon, a da sam rešila da pišem o njemu na blogu. Razlog je to što mi se ova kremica veoma dopala, i mislim da je vredna moje pažnje.
Alverde je prirodna sertifikovana kozmetika, proizvod je pogodan i za vegane, i za vegetarijance. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa i bez sastojaka na bazi mineralnih ulja. Proizvod je dermatološki testiran. 
Proizvođač kaže:  
"Tonirana dnevna krema sa nevenom i ćilibarom, za sve tipove kože. Kombinacija ćilibara, ekstrakta nevena iz kontrolisanog biološkog uzgoja i biljnog glicerina neguju kožu dajući joj svež, prirodno toniran ten. Negujuća formula hidrira kožu, a mineralni pigmenti izjednačavaju nejednakosti i problematična mesta na koži."
Način upotrebe: Ravnomerno naneti na očišćenu kožu dok je kod posebno suve kože potrebno prvo staviti odgovarajuću dnevnu kremu pa tek onda toniranu."
Pakovanje je od 50ml, napravljeno od meke plastike, praktično za istiskavanje. Ima plastičan čep koji je vrlo kvalitetno izrađen i lak za upotrebnu.
Ova krema dolazi u jednoj nijansi, koja se lako stapa sa tenom, pa je pogodna za različite nijanse tena. Ja sam počela da je koristim sada na jesen, gde je moj ten u nekoj normalnoj beloj boji, i super mi odgovara. Ne znam da li bi mi odgovarala i kada pocrnim.
 Krema je srednje gustine, vrlo je kompaktna, lako se razmazuje i stapa sa tenom. U prvom trenutku kada je nansete, kao ja na slici na ruku deluje kao da ne odgovara tenu, ali lako se stapa i nanosi. Nije potrebna neka ogromna količina, standardno. U kremi se, kao i kod većine Alverde proizvoda malo oseća alkohol, ali ja sam se navikla. Inače je miris nekako biljni, karakterističan za ovu kompaniju. Meni lično taj alkohol u kremi prija, nekako mi osveži lice.
Na slici iznad vidite da krema ne deluje kao da bi odgovarala mojoj koži, ali na slici ispod kada je razmazana jednostavno se odlično stopila. (nemam bazu ispod).
Ovu kremicu uvek koristim sa kremom ipsod, tako sam i navikla, a i moja koža ide od normalne ka suvoj. 
Nekada je nanosim prstima, nekada četkicom i super mi se pokazala u oba slučaja. Nemam problematično lice, mlada sam i sasvim mi odgovaraju tonirane kreme. Kod BB i CC kremi koje sam probala uvek je dolazilo do pojavljivanja bubuljica, a kod toniranih krema nije tako. S tim što sam pre ove uglavnom koristila tonirane kremice koje su laganije i nije im prekrivenost bila na zavidnom nivou.
Kod ove je prekrivenost odlična, vrlo sam se iznenadila. Ova tonirana krema čini moje lice ujednačenim, lepšim i ten je nekako osvežen i blistav. Nekada koristim i prajmer, pa je ova kremica tada još bolja. Svakako bih pohvalila postojanost jer koliko god da sam je nosila jednako traje, i produži trajanje mog rumenila i highlighter-a. Vrlo je lagana, ne oseća se na licu, što je još jedna od  stvari koja mi odgovara. 
Moju koža nakon nanošenja je primetno mekša. Što se tiče zamašćivanja i sjaja (čitala sam na nekim blogovima da devojke imaju problem sa tim), ova krema uopšte ne zamašćuje moje lice, niti je ono sjajno. Samim tim što sam rekla da se ne pojavljuju bubuljice, znači da ova krema nija masna, i smatram da ne bi zamastila dodatno ni masnu/mešovitu kožu, ali naravno, sve zavisi od osobe do osobe, tako da je prvo isprobajte, ako spadate u tu grupu. Osobama sa normalnom kožom će sigurno odgovarati.
Nega koju pruža ova tonirana krema je sasvim dobra. Odlično hidrira i čini kožu mekom, smatram da je to zbog prirodnih sastojaka. 
Sumirano, ova tonirana krema ima odličan kvalitetn, postojana je, ima super prekrivenost za toniranu kremu, ulepšava ten, odlična je za dnevne svakodnevne varijante, dobra za normalnu kožu, napravljena je od prirodnih sastojaka, dugo traje pakovanje, a cena je pristupačna (409din puna cena, ali možete je često naći na akciji). Sve u svemu, ova krema apsolutno ima sve što jedna tonirana krema treba da ima.
Sigurno bih nabavila ovu kremicu opet, jer bolju toniranu kremu, koje inače volim, nisam probala.

Da li ste vi isprobale ovu toniranu kremu i kako vam odgovara?
Hvala na pažnji! :)

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...