понедељак, 8. фебруар 2016.

Zimski noviteti

Zdravo drage moje!
Konačno vam pišem! Izvinjavam se što me dugo nije bilo i hvala vam što me redovno pratite.
Za danas sam rešila da napišem jedan "new in" post, jer ih nije bilo puno na blogu do sada. Praktikovala sam da ih pišem neko vreme u okviru rubrike "Čaj u pet", ali sada se nakupilo više proizvoda, pa eto zgodne prilike. :)

Ako ste koristile nešto od ovih proizvoda, pišite mi u komentarima, zanimaju me vaši utisci. Takođe pišite mi šta bi ste volele da se nađe u recenzijama.

Prvo ću krenuti sa rođendanskim poklonima. :) Od moje drage Andrijane sa bloga Kapege sam dobila set Ciate lakova za nokte sa trakicama. Nisam do sada probala ove lakove, tako da se radujem isprobavanju. Ovi lakovi prodaju se u Sephora parfimeriji.



Od druga i drugarice sam dobila neverovatnu No tangle Macadamia četku za kosu o kojoj ću vam sigurno pisati, jer sam oduševljena. Možete je kupiti u Alexandar cosmetics ili na Nyx štandovima u TC Ušće.



Od istih prijatelja sam dobila i moje prve Blush četkice, 12a, 14b i 65e. Njih možete kupiti takođe u Ušću i u Alexandru. I sa njima sam oduševljena, pa ću vam sigurno napisati i recenziju.



(četkice redom na desnoj slici: 65e, 14b i 12a)

Na blogu Dressing Case kod Jelene sam na nagradnoj igri osvojila jedan paketić, kome je Jelena dodala neke proizvode.

Osvojila sam neke GR lakove, jedan Kiko lak, Aura Matte 611 ruž, City Colour kremastu senku i ajlajner.
Ruž i senka mi se baš dopadaju i redovno ih koristim. :)
City Colour proizvode možete kupiti u Ultra Sun-u. Kiko lakova nema kod nas.


Drugarica mi se udaje za 3 meseca, a kako se sada odlično snalazim sa šminkanjem, rešila sam da se šminkam sama. Volela bih da nosim veštačke trepavice, a kako ih nisam stavljala sama nikad pre rešila sam da na vreme uvežbam. Do sada sam ih koristila dva puta, kupila sam ove Aura 05, kao i njihov providni lepak i vrlo sam zadovoljna. Trepavice deluju prirodno, a lepak drži ceo dan, isprobala sam.


Nivea Sensitiv balzam posle brijanja koristim kao prajmer i vrlo sam zadovoljna, pa sam kupila ovo veliko pakovanje, koje je bilo u setu sa penom, pa sam penu dala tati. Pisala sam o ovom proizvodu ovde.


Dečko mi je za Novu Godinu kupio Maybelline Baby skin Instant Pore Eraser. Čula sam da je dobar, ali ga još nisam isprobala jer bih da prvo potrošim sličan proizvod koji imam, a koji je otvoren. Jedva čekam da ga testiram i vidim da li mi odgovara.




Kupila sam i moj prvi Golden Rose ruž, Velvet Matte, u nijansi 02. Boja je prelepa, pigmentovan je, dugo traje, ali je malo suvlji pa ponekad isušuje usne. Sve u svemu vrlo sam zadovoljna, jer ima nisku cenu (200 i kusur dinara)


Oriflame okoloočnu kremu sam ranije probala, a kako mi je gel koji sam koristila bio pri kraju, odlučila sam se da kupim ovu kremu, jer joj je i cena niska. Super hidrira, posebno je dobra kada je nanosite pre šminkanja. Vrlo sam zadovoljna, i za moje godine (24) pruža sasvim dobru negu i hidrataciju.



I za kraj izdvojila sam dva prizvoda koje koristim stalno i često kupujem. To su Lilly uljani odstranjivač laka za nokte i Balea dezodorans Fresh bez aluminijuma.



To je to, nadam se da vam se dopada ovaj new in, i kao što sam rekla pišite mi šta bi ste voleli da recenziram.

Čitamo se uskoro u novom postu, obećavam da ću biti redovna.

Hvala na pažnji! :)


4 коментара:

  1. Koristim No tangle Macadamia četku za kosu i veoma sam zadovoljna. Lako rasceslja i mokru i suvu kosu uz minimalno pokidanih dlaka. Sve druge cetke i cesljeve mozete baciti. Preporuka

    ОдговориИзбриши
  2. Stvarno je glupo koristiti muski proizvod pored gomile pravih prajmera. Cetka je pravi izbor kao i cetkuce za sminkanje. Dobar post

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je vrlo smisleno, jer je glavni sastojak glicerin. Ja bolji prajmer sto ae dugotrajnost i izgleda sminke nisam probala. :)
      Hvala. ;)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...