понедељак, 30. јануар 2017.

Krema za princeze na zrnu graška - Cafune*

Zdravo
Danas vam pišem o jednoj kremi za lice koju testiram već više od mesec dana i potrošila sam 2/3 kreme, tako da sam spremna da vam prenesem svoje utiske.
Cafune je prirodna kozmetika, odnosno par kremica koje pravi jedna divna devojka. U ponusi su dve kreme za lice: Grašak i Hidratantna krema, kao i Puter za telo.
Sam naziv kreme Grašak me je zainteresovao i bila sam ubeđena da je jedan od sastojaka ove kremice grašak. Ipak, reč je o luksuznoj kremi za lice, namenjenoj princezama (na zrnu graška).


Ovo je masna, hidrantna krema, po meni idealna kao noćna, za one sa normalnom ili suvom kožom. Mislim da onima sa masnom kožom možda ne bi odgovarala, da bi bila suviše "teška". Mada, krema je namenjena za sve tipove kože.

Sastojci:
  • Maslinovo ulje
  • Kokosovo ulje
  • Ružina vodica
  • Aloe vera
  • Eterična ulja
  • Pčelinji vosak
Sve su to prirodni sastojci koji pomažu pri hidriranju kože, njenoj regeneraciji i pozitivno utiču na ten, bore i generalno stanje kože.


Meni je kremica stigla u plastičnom pakovanju, mada sam videla da je ranije bila u staklenom, pa se nadam da će i ubuduće jer mislim da je staklo bolje za čuvanje ovakvih kremica.
Moje pakovanje držim u frižideru, za svaki slučaj, a i dopada mi se kada je krema hladna dok je nanosim, tako osvežim lice.
Miris je prelep, nekako dominira kokos i uživam u tom mirisu pri svakom nanošenju.


Krema je vrlo masna, hidrantna, ali ima pomalo i puterastu teksturu. Lako se razmazuje i nanosi. U sebi ima neke sitne mrvice, predpostavljam od aloa vere, što mi se dopada, nekako je taj osećaj korišćenja prirodne kozmetike i svih blagodeti koje ona pruža, još intezivniji.


Vrlo sam zadovoljna efektom ove kreme na moje lice i svrstavam je u zimske favorite. Znate da je moja koža normalna, ka suvoj. Zimi je više suva i stalno se mučim sa grejanjem i ovim prelaskom iz toplog u hladno i obrnuto. Ova krema mi baš pomaže, nekako odlično hidrira moje lice, a ne zamasti mi T zonu.
Ujutru je moja koža i dalje vrlo hidrirana i mekana, primetila sam i da je dobila baš zdrav sjaj.

Često zimi imam i crvenilo, zbog osetljivosti moje kože, a sada je ono smanjeno na najmanju moguću meru. Kremicu sam probalal i za okoloočnu regiju i baš sam zadovoljna kako se i tu pokazala.


Preporučujem ovu kremu svima koji žele da obezbede svom licu pravu luksuznu negu, posebno u ovim hladnim danima. Bićete oduševljeni efektom. 


Posetite Cafune fb stranicu ---- Cafune preko koje možete poručiti ovu odličnu kremu, po pristupačnoj ceni. Naravno, Cafune je i na instagramu ---- @cafune_prirodna_kozmetika.

Pišite mi u komentarima ako ste isprobali nešto od Cafune asortimana ili mi preporučite neki brend prirodne kozmetike, sada sam u toj nekoj "prirodnoj" fazi. Zanimljivo mi je da otkrivam nove proizvode. 

Hvala na čitanju!

*Proizvod sam dobila na testiranje, ali to nije uticalo na moje mišljenje.

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...