среда, 31. мај 2017.

Revlon Colorstay 528 passionate amoureuse četvorobojna paleta senki*

Dobrodošli!

Još jedan od proizvoda koji sam dobila na Serbian Bloggers Day druženju je ova paleta senki koja mi se na prvu loptu nije dopada. Kada sam videla da sam dobila paletu sa plavo/sivim tonovima, razočarala sam se i htela sam da je proslednim nekom. Stajala mi je danima na stolu, pa sam tako rešila na kraju da je isprobam, bar da vidim kakve su senke. 

Ova paleta ima 4,8g, a u ponudi je 7 različitih nijansi. Mene su najlepše palete 500 i 505. Cena ove palete je 1689 dinara u Lilly drogerijama, što je po meni visoka cena, tako da se nadam da će vam moja recenzija pomoći da se odlučite da li želite ovu paletu. Naravno, ova nijansa 528 nije paleta koju bih ja izabrala, jer mi nije nekako za svaki dan, ali sam rešila da joj dam šansu tako da mi se na kraju i dopada. Nisam imala ovakve nijanse ranije.


 Dve svetlije nijanse dobijate u većoj količini, tj. najsvetliju u najvećoj, pa zatim redom do najtamnije, sve manje, što mislim da je super, jer se ovakve nijanse brže troše.
Pakovanje je plastično, a uz paletu dobijate i dvostrani sunđerasti aplikator. 
Određeni miris postoji, ali nije napadan, mene podseća na propilis.


Senke se ne truse, lepo su pigmentovane sve četiri nijanse i na dodir su nekakona ivici sa kremastim (posebno sjajne nijanse). Mat teget nijansa se odlično blenda.


Najsvetlija nijansa je sjajna, sa šljokicama, odlična je za uglove oka, ili na centrali deo da istakne šminku na očima.
Dve srednje nijanse su satenske, vrlo su fino pigmentovane i odlične za ceo pokretni deo kapka.
Najtamnija teget nijansa je mat i dobro je pigmentovana.



Uvek koristim bazu, ali sam ove senke isprobala i bez nje i vrlo sam zadovoljna. Postojanije su od većine senki koje sam probala, pa čak i šljokice ne mrdaju kada se nanesu.

Mislim da ova paleta može da bude odlična dopuna uz druge veće palete, jer ja lično uvek volim da koristim još neku nijansu u pregibu, ili bar bronzer. Boje nisu napadne i može da se uradi super većernji izgled, tako da poslednjih dana vrlo često koristim ovu paletu. Drago mi je da je imam u moru sličnih braonkasto krem nijansi. :)
 

Da li ste isprobali neku od Revlon paleti?

Hvala na čitanju!

*Ovaj proizvod sam dobila od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.


4 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...