петак, 7. јул 2017.

Byphasse univerzalna krema za lice i telo*

Dobrodošli!

Za danas imam za vas jedan kratak post u vidu preporuke za dobru univerzalnu kremu za celu porodicu.

Na Serbian Bloggers Day druženju sam dobila paketič i od ByPhase kozmetike koja inače dolazi iz Španije. Možete ih naći u Dm i Lilly drogerijama, kao i po online prodavnicama.


Volim inače ovakve kreme i uvek neku sličnu kremu imamo u kući jer je koristi cela porodica. Uglavnom je korisitmo za ruke i telo, ali sam je par puta probala i na licu i sve je bilo u redu. Krema ima 250ml, blagog je mirisa i ne sadrži parabene.



Ova kremica je lagana, hidratantna, brzo upija, čini kožu mekanom, koža je ceo dan hidrirana posle nanošenja, nema boju i pogodna je za normalnu kožu.



Dosta me podseća na Avon univerzalne kreme koje i inače najviše koristim, samo što mi se čini da je ova krema nekako blaža, nežnija, baš zato što ima taj blag miris i ne sadrži parabene. Preporučujem je posebno za muškarce, jer brzo upija, kao i za neka usputna mackanja, npr. pre izlaska napolje i slično.




Našla sam cenu na Hiper online drogeriji, tamo je cena 398din za 250 dinara. Na sajt Lilly drogerija nisam našla ovu kremicu, pa nisam sigurna da je još uvek imaju u ponudi.


Da li ste probali ovu kremicu ili nešto iz Byphasse ponude?

Hvala na čitanju!

7 коментара:

  1. Odličan post i prelijepe fotografije!Nikada nisam probala ovu kremu.♥

    Zapratite moj blog,uzvraćam-funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno izgleda 😊 nisam jos uvek probala ☺

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada nisam probala ovu kremu. Posle pročitane recenzije nadam se da ću biti u prilici da je probam! Napisala si sajnu recenziju! :)

    http://wwwsabrinasworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...