уторак, 23. јануар 2018.

Potrošeni proizvodi br. 12*

Dobrodošli na moj blog!

Prazne bočice su se skupile, tako da imamo još jedne potrošene proizvode, odnosno potpune utiske o proizvodima koje sam koristila.


Skupila se jedna gomila dezodoransa - ali nisam sve ja koristila do kraja.

Fa fresh&dry dezodorans ste i ranije viđale. Nekad mi odgovara, nekad ne, zavisi od perioda. Često je na akciji, zato ga uzimamo, pa pola potrošim ja, pola mama - to je neka mera da nam odgovara.
Sa druge strane roll on iz iste Fa linije sam prvi put probala i baš mi je odgovarao. Skroz je svež i efikasan, samo mi se nekako brzo potrošio.

Balea Cool Breeze sam isto ja koristila prvo, pa posle mama. Miris je malo teži, ali je dezodorans super. Ovo pakovanje stvarno dugo traje zbog dobrog raspršivača.
 Balea Breezy touch je varijanta bez aluminijuma i dopao mi se. Miris je lep, uglavnom sam ga koristila kod kuće i kada izlazim na kratko.

Nivea calm&care je bio dobar, odnosno efikasan. Znate da neke Nivea dezodoranse volim, neke ne, a ovaj je bio sasvim dobar za mene.



Fructus color resist šampon je baš dobar! Kupila sam ga sasvim slučajno i oduševila se. Lepo opere kosu, napravi je nekako vazdušastom, ne isušuje i kao da štiti kosu. Sve pohvale!

Gliss prskalice stalno uzimam i traju mi dosta dugo. Ova je dobar, omekša krajeve, lakši je kosa za raščešljavanje i smanjuje lomljenje kose.
 


Multiactiv krema za lice i micelarna sa puževom sluzi su odlične. Spremam vam recenziju posebno - prijale su mi baš za hidrataciju.

Babuška Agafija krema za lice za dan mi je takođe prijala, lepo hidrira i pripremi kožu za šminku. U Cg su uvek na akciji, bar kad sam ja dole, pa ih kupujem svake godine. Sve preporuke za ovaj brend, i mama je probala neke za stariju kožu i kaže da su odlične.

7th Heaven Hot Spring sauna maska je najbolja njihova koju sam probala. U pitanju je piling maska koja skine višak kože, a nakon toga je nekako hidrira. Detaljnu recenziju pogledajte ovde

Sun Dance balzam za spf zaštitom koristim po drugi put, prvi put sam isprobala klasičan, a sada ovaj sa kokosom. Lepo miriše i hidrira odlično usne. Verujem da i štiti jer na suncu nisam imala problema sa usnama. Pakovanje od 15ml je ogromno i ne stignem ni da za 2 letovanja, a kamoli za jedno da ga potrošim što je mala zamerka. Onda sam ga ja koristila i ovako za negu i opet mi je trajao mesecima.



Konačno sam potrošila Too faced bazu za senku u mini verziji. Čuvala sam je za specijalne prilike i mogu da kažem da je odlična, verovatno i najbolja koju sam probala. E sad, jeste na skupljoj strani tako da nisam sigurna da vam je neophodna osim ako imate baš problem sa kapcima,

Nivea perfect skin okoloočnu kremu u boji sam koristila ponekad, kada se manje šminkam ili idem npr. do prodavnice. Lepo hidrira kožu, a pomalo i prekrije podočnjake i posvetli taj deo lica. Sviđa mi se što u jednom proizvodu imamo i kremu i blagi korektor. O fluid kremi i ovoj okoloočnoj kremici sam pisala ovde, kod Šmizletine na blogu.

Essence šljokičasti nadlak mi je super jer izgleda kao neki sneg na noktima. Koristila sam ga non stop, bar na jednom ili dva nokta na ruci.

Twenty One Lilly ljubičasti lak mi uopšte nije odgovarao. Ima lošu četkicu, nije dugotrajan... Ne znam ni da li ih ima više u ponudi, s obzirom da Lilly sada pravi one Llums lakove. Jedan Llums lak sam probala takođe, i skida se za jedan dan. Očigledno mi formula ne odgovara.

Essence 05 olovka za usne je divna! Ovo je stara verzija. Probala sam i noviju i nije tako dobra kao stara, ali boja je ista.

Benton okoloočna krema jeste uzorak ali moram da pohvalim ovaj Koreanski brend. Krema za lice sa spf-om je odlična, pisala sam o njoj ranije, a ova kremica takođe za tih par korišćenja. Nema ih kod nas u ponudi, ali može da se poruči sa njihovog sajta. Benton

Ebelin tupferi iz DM drogerija su mi omiljeni, posebno ovi veliki. Za nokte ili npr. tonik su super i ovi Alloro koji se prodaju u Aman radnjama.


Hvala na čitanju!

2 коментара:

  1. Odličan post draga. Proizvodi koje si koristila su baš raznovrsni. Takođe, mnogo mi se dopada što tako praviš kao neke selekcije. Ja nisam ništa od ovih proizvoda probbala, osim Fa dezedoransa koji su mi izazvali užasne reakcije ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...